Zevkler renkler tartışılmaz ben burda hangisi rollingte yok top speedte alır diyede sormuyorum.Benim sorduğum GENEL OLARAK KIYASLANDIĞINDA HANGİSİ DAHA BAŞARILI İYİ BİR ARAÇTIR ??
Printable View
Zevkler renkler tartışılmaz ben burda hangisi rollingte yok top speedte alır diyede sormuyorum.Benim sorduğum GENEL OLARAK KIYASLANDIĞINDA HANGİSİ DAHA BAŞARILI İYİ BİR ARAÇTIR ??
normal z4 leri s2000e deişmem ama sen mz4 demişsin :)
Mz4 her yönde daha başarılı ve yeni tasarım bi araç. Ben 1 kere yolda gördüm gerçekten çok iyi .Ancak eski mz4 mü s2000 dersen s2000 derim kasasını bi türlü beğenemedim eski z4 ün.
s2000in typeR vers. olsaydı belki onu seçerdim ama malesef ..
Mz4 ;)
Eski z4 diye birşey yok bildiğim kadarıyla.Z3 var Z4 var bide yenı cıkan Mz4 coupe var o kadar..MZ4 derken yenisini kastediyorum yani.
MZ4 tabiki her bakımdan.
Genel olarak mz4 daha başarılıdır.
bencede mz4
ama s2k da çok gzlll
M Z4 daha başarılı ama alıcak olsam S2000 alırım.
mz4 ile s2000 arasında dağlar kadar fark var ama ben olsam rahat durmayacağım için s2ooo alırdım :D
eyer heryeri kontrollü olsun lüks olsun hızlıda olsun desem s serisine binerim bence S2000 ...
Mz4 kullanmanı tavsiye ediyorum abi kontrollümü deilmi yada kontrolsüzse nası klontrolsüz görmen lazım :)
birr honda vtec kullanıcısıı olarakk s2000 derım.. her bakımdann s2000 ...! lukslerle ısımız olmazz motoru kuvvetlı olsun yeter ;) xD
z4 daha ıyı ama bence s2000 daha zevklidir.yani öyle tahmin ediyorum:D
9 ay s2000 kullandım,3 gün önce Mz4 coupe kullandım,yorum yapmıyorum bile :)
Ben ya z4 3.0 alacaktım ya da s2000. arkadaşlarımın araclarına da binerek ederek s2000de karar kılmış biriyim. Fakat burdaki karşılaştırma M Z4 diyorsun ki bence s2000le karşılaştırılacak tek noktası cabrio olması. Her açıdan s2000den ustun bir araç yani. Motoru belli, gücü belli vs. Tabiki M z4 derim. Ama başındaki M harfi olmasa s2000 derdim
bENİM kendi fikrimce S2k Mz4 ün pek bi espirisi yok aynı tamm motor güçlüde S2k görüntüsünü deyişmem.
BMW balina gibi sevmiyom ne bileyim.
S2k İse sayko bakıyo :D daha tatlı gelio bana agresif faln işte ooff
bir daha düşünelim:D
http://img520.imageshack.us/img520/4...3mediumfb6.png
hawada karada ayda her yerde ///M z4 :)
tartışmasız m power
http://photos.e46fanatics.com/data/5...g_24sigdtm.jpg
Valla Bir S2000 Sahibi Olarak Ve S2000 E Karşı çok Büyük Bi Sevgim Olmasına Rağmen Bir Kosifler Oto Satış Temsilcisi Olup Bmw Markasını Iyi Tanıyan Biriyim Tip Olarak Kesinlikle S2000 Tartışmasız .ama Genel Olarak Bakıldığında Kesinlikle Mz4 Gerçekten Herkese Her Istediğini Verebilecek Bir Otomobil...
S2000 eşittir kıçını yırt yanla
Mz4 eşittir ver gaz dön 3 te bile :)
ben buna bakarım Mz4
Başında M ibaresi olduktan sonra kesinlikle Z4
Yav bu karşılaşmada tabiki M Z4. otomobillerin gucü farklı her bişeyi farklı. s2000in bunun la karşılaştırılıyor olması bile beni sevindirdi bir s2000 sahibi olarak :D
S2000 hafife alınacak bir otomobil değilki neden sevindin anlamadım bence klasikleşicek bir otomobil s2000 ama Mz4 bambaşka bir dünya.Bu karşılaştırmayı birazda kim fanatik kim arabadan anlıyor onu anlamak için actım :)
mz4 çok fena bir araba, s2000 den bence üstün tabii fiyatıda öyle. Gidişi ise tahmin edilemeyecek kadar iyi. Stock s2k vs mz4 denemiştik, sadece 1. viteste 3 boy :) 3. vitese atmamıştım bile :D e46m3 gibi gittiğini düşünmeyin yani bu arabada fazlası var :) e39m5 den hızlı bir araba ayrıca. Kısacası çok başarılı. Fakat bence s2000'in oturma pozisyonu daha güzel bir de z4 ün içine çok gömülüyorsun daha doğrusu kokpit üstüne üstüne geliyor dünyanı karartıyor :)
z4 lerin içi yayla gibi s2k ile kıyasla neden üstüne üstüne gelmiş anlamadım kanka.Spor otomobillerde istenilen pozisyon gömük pozisyondur zaten :) Basarın kulakları çınlasın deli alet...
memlunum aletten iki araçta verilen paranın hakkını fazlasıyla veriyor ...
http://img72.imageshack.us/img72/797...2008475bz7.jpg
Buda hızlanma vidyosu
http://videos.streetfire.net/video/T...kmh_167126.htm
Dediklerime hala katılıyorum daha özel bir araç klasikleşicek bir otomobil z4 tip olarak beğenmiyorum s2k daha yarıcı duruyor diyorum hala.Ne demek istediğini anlamadımki, Mz4 cok daha iyi bir otomobil diyorum sadece.benim dediğim başka sen başka anlamışsın canum kasıpta forumda dediklerimi aramana gerek yoktu :)
MZ4 ile TS2K karşılaştırmak lazım bence gidiş açısından ;) lüks olarak ise bmwnin farkı çok çok fazla tabii ki..
Genel olarak kıyaslayın dedim başlıktada ama herkez yine rolling hızlanma o şu bu beygir oralara kaymış.
mz4 coupe asırı tipsiz geliyor bana.coupe'a karsı s2000 derim ama cabriosunda tabiki mz4 bana gore.arabadan zerafet akıyor bana gore.
z4m fazla gelir z4 3.0si yeterli bence. :)