maşşallah z20letleri bu şekilde görmek cidden güzel.
09-09-2013, 10:19
Letkid
maşallah Engin... güzel olmuş hatta on numara olmuş kanka :)
09-09-2013, 10:29
isotta
her 2 aracada maşallah.
09-09-2013, 10:45
orcunnn
insan araç içi çekmezmi
2 araçta süper oldu en çok sinana seviniyorum ne yalan söyliyim yüzü güldü valla
bertoneye söylenecek söz yok zaten duruşu gidişi ile mükenmel bence.
allah nazarlardan korusun
09-09-2013, 10:47
halilcan9455
deneyen araçlara + Camcar 'a maşallah
09-09-2013, 11:02
aLperTunga
cam carımız yavaş olduğu için sizin arabalar ışınlanıyor sanki.maşallah araçlarınıza.
Ama tabi TM astramız yavaş yavaş oluyor daha çok gideri var bu incilmiş duygularıyla oynanmış hali birde :D
09-09-2013, 11:03
orcunnn
Alıntı:
aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı
cam carımız yavaş olduğu için sizin arabalar ışınlanıyor sanki.maşallah araçlarınıza.
Ama tabi TM astramız yavaş yavaş oluyor daha çok gideri var bu incilmiş duygularıyla oynanmış hali birde :D
hahahah ulan alper :D
basınç 0.8 daha baya gideri olacak sinancım biraz toplasın kendini
09-09-2013, 11:04
KA®ANLIK
TM GSI 1 bar basarsa rakip bulamaz kendine, oturur ağlar rakibim yok diye Sinan sonra,
CAMCAR a kaldırmazsa tabi
ahahuauhahua :D:D:D:D
09-09-2013, 11:07
orcunnn
Alıntı:
KA®ANLIK Nickli Üyeden Alıntı
TM GSI 1 bar basarsa rakip bulamaz kendine, oturur ağlar rakibim yok diye Sinan sonra,
öyle deme kanka ben bulurum ona rakip salarım 4 çekerlerin peşine ;)
09-09-2013, 11:10
aLperTunga
Alıntı:
cam cara kaldırması için daha önünde çok yol var öyle ha deyince en hızlı olunmaz..
Denildiği gibi Tecrübe Pahalı birşeydir.
ama uzun zamandır böyle zevkli roll geçirmemiştik.Ayağınıza sağlık.
Ben inanıyorum TM nin daha çok gideri var araba ilk çıktığı gün gazladık.Daha eksiklerini tamamlarız ufak tefek sorunlarını çözeriz sonrada allah izin verirse ufak ufak ver boostu gelsin :D
09-09-2013, 11:10
devolation
buarada tm astra suan 0.8 bar da deneme tekliflerine acigiz devo astra yi garaja dinlenmeye biraktik tm astra ile rollere start verdik hadi hayrlisi bertonenin nekadar hizli oldugunu denemelerde gorursunuz artik hizli typerlarla denerken gormek isteriz
09-09-2013, 11:13
orcunnn
Alıntı:
devolation Nickli Üyeden Alıntı
buarada tm astra suan 0.8 bar da deneme tekliflerine acigiz devo astra yi garaja dinlenmeye biraktik tm astra ile rollere start verdik hadi hayrlisi bertonenin nekadar hizli oldugunu denemelerde gorursunuz artik hizli typerlarla denerken gormek isteriz
devo astra dinlenmeli artık bütün yaz bizi en iyi derecede temsil etti
şimdi biraz tm koştursun aynen dememek isteyen herkezle deneriz
09-09-2013, 11:17
KA®ANLIK
Alıntı:
Bertone çıktı devo gsi garaja girdi !!!!! :D:D:D
TM GSI gerçekten çok güzel oldu, adam hızlı :)
roll den sonra durup sinanın beni kucağına alması paha biçilemezdi auhhuahuauhauha :DD:D:D:D
sinan FAZLASIYLA hakediyor kardeşim, emeklerin karşılığını yavaş yavaş görmeye başladı. önünde daha çok yol var...
09-09-2013, 11:18
ofli
maşallah engin maşallah canavar gibi olmuş istanbula geldiğimde bi bindir be hacı :D
09-09-2013, 11:19
KA®ANLIK
Alıntı:
aslan87 Nickli Üyeden Alıntı
maşallah engin maşallah canavar gibi olmuş istanbula geldiğimde bi bindir be hacı :D
arabasız mı gelcen olm :D
ayıpsın sen gel kardeşim, haberli gel :D
09-09-2013, 11:24
ofli
araç biterse arabayla bitmezse yayan :D hasduashd bu cumartesi oradayım işte hacı
09-09-2013, 11:26
KA®ANLIK
Alıntı:
aslan87 Nickli Üyeden Alıntı
araç biterse arabayla bitmezse yayan :D hasduashd bu cumartesi oradayım işte hacı
vay amk,
söylediğin iyi oldu :D
09-09-2013, 11:29
Alper_
maşallah araçlara :)
09-09-2013, 11:30
Selcuk_RoL
Massallah astra lara ama bertone standrt turbo ve agirliga ragmen dahami iyimi gitmis yoksa goremedigimiz sonuc nedir?
09-09-2013, 11:39
brs_odbs
maşallah araçlara
09-09-2013, 11:48
Eyup Duygun
Maşallah ikisinede tahminler yanılmadık :)
09-09-2013, 11:53
ofli
Alıntı:
vay amk,
söylediğin iyi oldu :D
hahahaha erkenden söyledim işte bro geliyom haftasonu artık roll felan bişeylere denk geliriz inşallah :D
09-09-2013, 12:03
KA®ANLIK
Alıntı:
EK648 Nickli Üyeden Alıntı
Massallah astra lara ama bertone standrt turbo ve agirliga ragmen dahami iyimi gitmis yoksa goremedigimiz sonuc nedir?
Eyvallah Selçuk,
Bertonenin Turbosu Opelin OEM turbosu ama standart 192hp lit Z20LET motorun turbosu değil, Z20LEH yani Astra H OPC motorlarında kullanılan turbo. Yine manifolduyla plug and play spec bir turbo ama, dediğim gibi işin özünde stock turbo değil,
heee tabi T3/T4 turbo ile karşılaştırırsak, fındık kadar bir turbo tabi :D:D:D:D:D
(Sinaaaannn) :D
Ağırlık demişken,
Bertone standart 1300kg + 100kg şoför
toplum olarak obezite ile başımız belada kısacası :D
09-09-2013, 12:03
Görkem
astra coupenin son dokunuşları tekrar hayırlı olsun :) güzel deneme olmuş gerçektende,,,uzunda tam ne olduğunu göremesekte bertone 1-2 boy önde sanırım ?
09-09-2013, 12:04
KA®ANLIK
Alıntı:
Görkem Nickli Üyeden Alıntı
astra coupenin son dokunuşları tekrar hayırlı olsun :) güzel deneme olmuş gerçektende,,,uzunda tam ne olduğunu göremesekte bertone 1-2 boy önde sanırım ?
yoook,
aksine Astra GSI önde...
3 ten 4 e atınca GSI 1-1.5 boy önde oluyor aşağı yukarı,
5 e atıp 240 lara geldiğimizde aradaki fark sabit olarak 1 boy devam ediyor, tam tamponunda oluyorum GSI'ın, GSI önde gidiyor... 200 den sonra ne açılıyooor, ne kapanıyor fark :)
09-09-2013, 12:09
orcunnn
Alıntı:
arada 100 kg bir fark var 35hp dynomics fark var denk geliyor aynı ayarladar suanda ikiside gitmesi gerektigi nasılsa tam hakkını veriyor
09-09-2013, 12:13
sinansimbil
Alıntı:
yoook,
aksine Astra GSI önde...
5 e atıp 240 lara geldiğimizde aradaki fark sabit olarak 1 boy devam ediyor, tam tamponunda oluyorum GSI'ın, GSI önde gidiyor... 200 den sonra ne açılıyooor, ne kapanıyor fark :)
:icon_tup: tam anlattigin gibi kanka :)
Hayirli dilekleriniz tesekkur ederim bni kirmayip deniyen herkeze tesekkurler daha istedigim gibi olmadi arabam hayirlisiyla ins zamanla olucak simdilik tatmin edici....
09-09-2013, 12:15
sinansimbil
Dyno videosunuda bugun eklicem insallah
09-09-2013, 12:16
yasin_R
değişik arabaları rollinglerde görmek güzel,
devran çıkmadı ki arabam deneyelimmmmmm :):):)
09-09-2013, 12:17
sinansimbil
Alıntı:
Eyvallah Selçuk,
Bertonenin Turbosu Opelin OEM turbosu ama standart 192hp lit Z20LET motorun turbosu değil, Z20LEH yani Astra H OPC motorlarında kullanılan turbo. Yine manifolduyla plug and play spec bir turbo ama, dediğim gibi işin özünde stock turbo değil,
heee tabi T3/T4 turbo ile karşılaştırırsak, fındık kadar bir turbo tabi :D:D:D:D:D
Ağırlık demişken,
Findik kadarrrr :) getirde cebimde tasiyim hahahahaa ama dedigin gibi findiktan biraz buyuk :D
09-09-2013, 12:19
KA®ANLIK
Alıntı:
sinansim Nickli Üyeden Alıntı
Findik kadarrrr :) getirde cebimde tasiyim hahahahaa ama dedigin gibi findiktan biraz buyuk :D
ahuahua
adamın dibisin la :D
seviyom seni,
TM nin daha temiz gideri var hacı, basınç açmasan bile, ki basınç açarken internal ları da dikkate alarak insan gibi aç :D
bak devo ya kaç zamandır gazlıyor tık yok ;)
09-09-2013, 12:19
sinansimbil
Alıntı:
aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı
Incilmis :) irzina gectik be resmen bunada sukur gene gidiyo ya :)
09-09-2013, 12:26
Selcuk_RoL
Alıntı:
Eyvallah Selçuk,
Ağırlık demişken,
anladım her iki aracada maşşallah diyorum ve yine söylüyorum opeller coçtu bu sene :D
09-09-2013, 12:29
devolation
Alıntı:
yasin_R Nickli Üyeden Alıntı
değişik arabaları rollinglerde görmek güzel,
devran çıkmadı ki arabam deneyelimmmmmm :):):)
yasinim insallah istedgin gibi olur ama buarada orcunun mustang bile bitti bitecek seninki hala cikmadi şaseyi bastanmi tasarliyosunuz anlamadimki :))) saka biyana gec olsun temiz olsun kardesim sikinti yapma kendine
09-09-2013, 12:31
devolation
Alıntı:
anladım her iki aracada maşşallah diyorum ve yine söylüyorum opeller coçtu bu sene :D
amacimiz oydu zaten yanliz belli basli markalarin hizli olmadigini ispatlamak ve bayragi tasimaktan gurur duyarim herzaman :)
09-09-2013, 12:33
aLperTunga
Alıntı:
amacimiz oydu zaten yanliz belli basli markalarin hizli olmadigini ispatlamak ve bayragi tasimaktan gurur duyarim herzaman :)
heyttt yavrumm :)
09-09-2013, 12:35
Selcuk_RoL
Alıntı:
yürüüüü beee :D:D :icon_tup:
09-09-2013, 12:43
Görkem
Alıntı:
yoook,
aksine Astra GSI önde...
anladım tam başabaş yakın keyifli bir deneme olmuş,,zaten kimin önde olduğunun önemi yok önemli olan keyifle araba denemek tabiki,,tam göremediğimden sordum bende durumu,,,,iki aracada maaşallah :heyoo: