Nissan GT-R crash on Unlim 500+ Stage 11
Printable View
Sürücü düzgün refleksle kurtarabilrdi diyecektim ki ablayı görünce vazgeçtim :D
Bende erkek sandım ablaya geçmiş olsun :(
Orda kurtarmak zor tabi ama panik yapmış bence çok kırıyo direksiyonu .
İçim acıdı,geçmiş olsun ne diyelim.
dunku seanslarda bu abla basını kıcını cok kacırdı ztn bı ara ızlemeyı kestıydım o ara demek kaza yapmıs gecmıs olsun.(sanki okuyoya temenniye bak:hehe:)
Birde bişey yokmuş gibi minik çantasını koluna takıp gitti ya :-)
yagmurda denemeye ne gerek vardı kii
Yalnız abla baya tecrübeli heralde kaza konularında baksana hiç sallamadı nasip kısmet dedi gitti :D
Kasko ödemez heralde :(
yalnız araç cidden sağlammış baya hızlı vurdu çünkü hatun ama o değil de yagmurda oturun film izleyin drag nedir yaa
Bizim burdaki bariyerlere öyle çarpsaydı görürdüm onu :) Ben bariyer çok yumuşatmış diyorum.
içim acıdı, kadındaki umursamazlığa bak :D
abla cool malı batsın modunda :D:D
kapı numarası :)
Napsın kadın olan olmuş da...asıl ilgimi çeken nokta arabanın sağlamlığı ve sürücüsünü ne denli koruduğunu görmüş oldum ve hayranlığımı biraz daha artırdım.
Walla dedim araba neden gitti vurdu diye bir de araçtan inen olmadı ablayı gorunce anladım neden niçin ve sonuç ilişkisini..
çarpmadan hemen önce silecekler çalışıyo, abla kesin sileceği çalıştırıken yolu direksiyonu bıraktı dikkati dağıldı :D
hıcbısey olmamıs gıbı montunu gıyıp uzaklasmak.
zengın olmak nasıl bıseydır acaba , 1-2 gun tatmak ısterdım :D
kadın yapması gerekeni yapmış,
ne yapsaydı, yere bağdaş kurup dizlerini mi dövseydi? :)
kadın her yerde kadın, kazadan sonra bile gelip kapısının açılmasını bekliyor heralde :D
ona o arabayı vereni şey yapmak lazım ... abla 500 milyarı bıraktı gitti :D
Kaza yapan araçtan değilde sanki evinden galaya gitmek için çıkıyor :D Çanta-mont
Orası pist oldugu icin belki görevlilerin gelmesini bekledi. Yahu zaten araba durduktan sonra 1 dk bekledi maksimum kadın. O kalışı sogukkanlılıgı şoktan bile olabilir yani.
gtr saglammis ama:icon_tup:
3-5 metre daha dayansaymış pertten kurtulurdu :D direk bariyer başlangıcından daldı.
kişisel olarak yazılmış bir post olmadığından üstüne alınmana gerek yok barışcım :)
çok mu film izliyoruz acaba?
ateş olsaydı zaten kaçardı ki güvenli bir pist sonuçta, çıksa bile müdahale edilirdi.
ayrıca bariyere çarparak patlama ihtimalinin % kaç olduğunu merak ettim?
o airbaglar patladıgı zaman içeride havaifişek şov yapılıyo öyle hiç bişey olmamış gibi kimse cıkamaz birbirimize masal anlatmayalım :D bn bidaha içerden kimse cıkmıcak sandım ama abla gazımadı bile.
çantasını da koluna taktı ve gitti
dragtimes canlı yayınları ne zaman yapıyor arkadaşlar bununla ilgili bir konu varmı ? yayını stream olarak izliyebileceğimiz bir adres ?
Hollywood getirdi bizi bu hallere :)
Kadın düzde kontrol kaybedip girdi ateş olsa mı farkedicek? Her yarışta illaki müdehale ediliyor sürücüler içerde kaz gibi bekliyor mu?
Daha önce bariyere hiç girmedim varsa sizde tecrübe %'yi sizden alalım..
Hayır neyi savunuyosunuz da kadının hareketlere ten points veriyorsunuz onu anlayamadım..
Su birikintilerin oldugu yerde yarisi iptal etmemek hata.
reflex fılan kurtarmaz orda kımseyı atması ve barıyere gırmesı bır nerdeysee getdı makınaa:)
Yağmurda dragmı olur leynn derken patladı :D