civic 07 model , passat 03 model
ikiside düz vites , durum ne olur sizce arkadaşlar ?
Printable View
civic 07 model , passat 03 model
ikiside düz vites , durum ne olur sizce arkadaşlar ?
bencede passat affetmez gıbı...
hangi durum?
hondanın gücünü göstermek lazım..
Passat 1.8 T kaybolur gider , hondanın gücü falan kalmaz ortada.
bence de passat üzer :)
göster tabii 10bhp düşük gücü göstermek yiğitliktir.
turbosuna güveniyosunuz yıllardır hayat honda motoruna kurban olun alman ağır araba sonradan geçer hızını alınca ona bi lafım yok ama 400 metrede honda alır..
1.8 140 hp honda civic hb kullandım gayet keyifli bir araç yeterli derecede performansı var passat ise ilk 2 viteste kilo dezavantajından dolayı çok öne çıkamayabilir ama mesafe uzadıkça passat boost olayını ortaya çıkaracaktır. ve civici geçecektir.
Passat geçer bence.
Hayat onda:D
:D Emre ne diyosun bu işe.. Turbona güvenme.. Alırım pressure'ını:D
Passat 1.8T rahatlıkla gececektir.
bende onu söylüyorum passat ağır ağır hızlanır sonradan mesefe uzadıkça geçebilir ona bişey demiyorum zaten...
Passat 1.8 t :D
bana sanki honda geçer gibi geldi eger mesafe çok uzamazsa stock da
passat uzundada kısadada alacaktır.
her şekilde passat alıp gider bence.
kasmayın fazla maksat performanssa passata chip yaptırılır zaten, 190 hp olur..
Passat çok rahat, her hızlanma disiplininde yürür...
tabiki passat hem konfor hemde performance bir arada..
valla 1.8 hondanın gidişini hiç görmedim ama 1.8 T passat vtec geçemio onu biliorum :D
civic mi? GÜLDÜKKK:)
Passat kopar gider
passat 1.8 turbo ;)
bende wardı passat 1.8t. gercekten passatın motor durumu iyiyse cok tehlikeli bir arac.. bencede passat alır gider
tabıkı passat 1,8 t zorlanmadan gecer ama sadece gecmek degıl kullanım ıse olaylar asagıyı okuyun :)
Ben hıc tereddutsuz duz vıtes cıvıc hb derım.. Sadece balata ve benzın ve rutın bakım masrafı var. Baska bıseye para harcamassınız. Ama passat yada wv dersen bana orda calısan arkadaslarımın feryadları kulagımda hala :) hıc bulasmayın derım calısan bıle wv den bukaar ıllet edıyorsa kullanan napıodur bılmıyorum :)
only japan cars :d
Biraz abarttın sanırım illet etmek filan.Vw oldukça sağlam araçlar yapar.
katılıyorum aman aman sorunsuz bi araç değil bencede. Söylediklerim vw özel servisi bi arkadaşımın anlatması doğrultusunda.
1.8 civic hızlı bi araç
ama passat turbo.. haksız bi karşılaştırma gene :D
passat alır.. belki ilk 200 metre hafiflikten honda burun çıkarır ama 400 de gene alır bence passat, mesafe uzadıkça fark da artar... 1.8 turbosuz passatla karşılaştırsak olmaz mı civic i :D
passat alır goturur :D
turbosuz passatla cıvıc 1.6 daha guzel olurdu bence:D
Turbo benzinliyle turbosuz benzinli karşılaştırmak adaletsiz..
Bizde 1.8T Passat vardı yıllar önce bir aralar, performans olarak çok iyiydi o dönemlerde 1.8T'lik Passatlar, 1.8 Civic'le değil, Vteclerle aşık atar...
Golf 3 Gti'ı ilk aldığım zaman stock halimde manuel passat 1.8 t ile denediğimde 2 boy felan zor geciyordum. Honda civic 1.8 140 hp manuel type-s le denediğimde 180 e kadar 7-8 boy geciyordum. Buyrun hesabını siz yapın