Site ilginc araştirmada yaptim youtube ta video larda mevcut aslında Türkiyeye de getirilebilir nasil olsa 0 arac :) fena işcilikte yapmıyor ama Orjinali görüntü olarakta pek aratmamakta :)
brabusmotors.com
Printable View
Site ilginc araştirmada yaptim youtube ta video larda mevcut aslında Türkiyeye de getirilebilir nasil olsa 0 arac :) fena işcilikte yapmıyor ama Orjinali görüntü olarakta pek aratmamakta :)
brabusmotors.com
entersan istediğimiz araca giydirme yapıyorlarmı acaba... şahinciler görmesin ferrari görünümlü şahinler çıkar piyasaya :D
Ferrari California replica $20,000 supereplicas.com - YouTube
Ferrari California mesela :)
çok iyi vala :D
çok ilginç istenilen modelin limuzinini de üretiyorlar galiba. v12 7.60 motoruna kadar çıkıyorlar para-çokomel eğrisine göre. üretime geçmemiş konsept araba da yapıyorlar.
Şu acidan bi durum var replica ferrari porsche yaptir san 6 ayda 2 kat arac filosuna sahip olursun :D
muayneden geçermi acaba :D
monifoldlu yanlayan ferrariler mi görcez yani :D
markalar nasıl bunları ayakta tutuyor anlamadım. Adamlar kendilerine yapsalar neyse de bundan gelir elde ediyorlar. telif hakkından yemeleri lazım bunları. ilginç..
bi de kaporta yedek parçası nasıl olacak bunun ? motorlar zaten bilindik.
türkiyede bu işin b.ku çıkar beyler.
kendini avutanların işi, başka birşey değil.
ben california nın replika olduguna ınanmadım..
okadar orjınale yakın bır araba 20.000$ a satılması ımkansız :)
çok iyiymiş..Teşekkürler paylaşım için..
gtr alcam ben nasi yapcaz :D
1 nisana daha cok vardi...
Antalyada da vardı bildiğim kadarıyla replica araç üretimi yapan. 407 şasesine yapıyorlardı yanlış hatırlamıyorsam :)
Biraz daha araştırırsanız gercekten hazırlanışı vs si gercek youtube ta var =) eger trafikte sürülüyorsa amerikada Türkiyedede sürülür motor parcası zor olmaz aksam bi ariyacam numaralarını bakalım
Koenigsegg Rival
The Koenigsegg Rival kit assembled onto a tube chassis with a new 2013 Toyota Camry V6 engine and automatic transmission for US$20,000
Koenigsegg replica
SPECS
- V6 Cylinder Engine
- Engine Type: Gas V6
- Displacement: 3.5L/211
- Horsepower (Net @ RPM): 268 @ 6200
- Torque (Net @ RPM): 248 @ 4700
- Transmission: Automatic w/Manual Shift
-Turning diameter: 36.7
- Fuel
- Gasoline Fuel
- EPA Fuel Economy Est - City (MPG): 21
- EPA Fuel Economy Est - Hwy (MPG): 31
- Fuel Tank Capacity, Approx (gal): 17.0
You can choose from a wide range of models including the Koenigsegg Rival with a 2013 Audi V8 engine and F1 paddle shift transmission assembled onto a tube chassis for US$29,000.
Koenigsegg replica
Engine Performance
Arrangement: Mid-mounted, longitudinal Manual: Audi S tronic®
Bore:
Stroke:
3.33 in [84.5 mm]
3.65 in [92.8 mm]
0-60 mph: 4.4 seconds 4.2 seconds
Type 4.2-liter DOHC V8 engine with dry sump lubrication and Audi FSI® direct injection Top Track Speed 188 mph 186 mph
Displacement 4.2-liter [254 cu in, 4163 cc]
Fuel Requirement Premium unleaded Fuel Economy
Compression Ratio 12.5:1 City 11 mpg 14 mpg
Horsepower 430 hp @ 7900 rpm Highway 20 mpg 23 mpg
Torque 317 lb-ft. @ 4500 rpm Combined 14 mpg 17 mpg
Capacities:
Engine Oil: 10.6 qt [10.0 liter]
Fuel Tank: 23.8 gal [90 liter]
The Koenigsegg Rival with a 2013 Audi V10 engine and F1 paddle shift transmission assembled onto a tube chassis for US$38,000.
Koenigsegg replica
Engine Performance
Arrangement: Mid-mounted, longitudinal Manual: Audi S tronic®
Bore:
Stroke:
3.33 in [84.5 mm]
3.65 in [92.8 mm]
0-60 mph: 4.4 seconds 4.2 seconds
Type 4.2-liter DOHC V8 engine with dry sump lubrication and Audi FSI® direct injection Top Track Speed 188 mph 186 mph
Displacement 5.2-liter DOHC V10 engine with dry sump lubrication and Audi FSI® direct injection
Fuel Requirement Premium unleaded Fuel Economy
Compression Ratio 12.5:1 City 11 mpg 13 mpg
Horsepower 525 hp @ 8000 rpm Highway 19 mpg 22 mpg
Torque 391 lb-ft @ 6500 rpm Combined 14 mpg 16 mpg
Capacities:
Engine Oil: 8.8 qt [8.3 liter]
Fuel Tank: 23.8 gal [90 liter]
The Koenigsegg Rival with a Ford Mustang 5.0 liter engine and F1 paddle shift transmission assembled onto a tube chassis for US$23,000.
Koenigsegg replica
Engine Performance
Arrangement: Mid-mounted, longitudinal Manual Ford Mustang®
Engine:
5.0L 32 valve DOHC V8
Fuel System: Fuel injected, sequential multi port injection, electronically controlled
Displacement: 5.0 liters, 302 cubic inches Horsepower: 360 hp @ 5,500 rpm (up tp 412 hp in Mustang)
Block Material: Aluminum Torque: 380 lb-ft @ 4,250 rpm (up to 390 lb-ft in Mustang)
Cylinder Head Material: Aluminum Ford engineers put a significant amount of effort into NVH (noise, vibration, harshness) control when designing the new 5.0L.
Bore: 3.63 inches
Stroke: 3.65 inches A higher compression version of the 5.0L is found in the Ford Mustang, boosting power ratings as high as 412 hp and 390 lb-ft of torque.
Deck Height: 8.937 inches
Compression Ratio: 10.5 : 1 (11.0 : 1 in Ford Mustang)
Valvetrain:
Ti-VCT - Cam torque actuated twin independent variable camshaft timing, dual overhead cam (DOHC), 32 valve (4 valves per cylinder).
The Koenigsegg Rival with a BMW V12 760 liter engine and F1 paddle shift transmission assembled onto a tube chassis for US$38,000.
Koenigsegg replica
Engine Performance
Transmission Type automatic BMW®
Engine:
BMW V12 760 liter
Fuel System: Fuel injected, sequential multi port injection, electronically controlled
Engine Displacement(cc) 5972 Maximum Power 544bhp@5250rpm
Mileage-City(kmpl) 4.34 Maximum Torque 750Nm@1500-5000rpm
Fuel Tank Capacity(litres) 88 Rear Seat Entertainment with iDrive control
BMW Individual Piano Black Wood trimtorque.
Para ve motor ilişkisi devrede :D
resimler bilgiler icin
brabusmotors.com
açık ve net dolandırıcı adamlar zaten uyduruk bi site yapmışlar adresleri bile yok :)
ne yapım aşaması var doğru dürüst ne iş yerlerinin resimleri var, orjinal arabayıda replika diye gösteriyolar üf aynısını yaptık bakın diye, yersen :)
30 bin dolara bu arabaların replikası bile yapılmaz :)
lamborginiyi yaparlarken f438 i yaparlarken işlemleri mevcut ama şu var belki başkaları da bu meselege soyunur korkuları mevcut olabilir :)
diger araba resimler zaten kendisini belli etmekte replika olmadıgı orjinal aracların resimleri oldugu
Bu arada sıkca sorulan sorular
brabusmotors.com
Bu arkadaşlar gerçekten yapıyormu bilmiyorum incelemedim ama bu işi yapanlar var amerikada yaklaşık uyumlu yürüyen ve motorların üstüne. Hatta dıştan baya baya gerçekçi olanlar var biraz araştırmayla bulursunuz ama iç mekanı okadar düzgün yapabilene denk gelmedim
valla bu işi dünya da hele de amerikada yapan tek adamlar değiller 'eğer gerçekten yapıyorlarsa'' ama bu kadar ciddi bir işi yapan bir firma olsa koca web sitesine sadece telefon numaralarını yazmazlar heralde. Bence vurguncu oldukları çok açık net.
edit: adreste yazmışlar ama bilmiyorum ben kuşkulandım açıkcası fiyatlar falanda pek bi kolpa duruyor :) Neyse artık alanlar düşünsün :)
3. dunya ulkeleri ve bitmez hayalleri... Daha cok para yerler bu adamlar, o kadar cok keriz var ki dunyada...
Benim kafamı karıstıran nokta şu kısımlar
http://www.wikipediatopgear.com/thum...segg-img09.jpg
http://www.wikipediatopgear.com/thum...yron-img10.jpg
http://www.wikipediatopgear.com/thum...yron-img11.jpg
http://www.wikipediatopgear.com/thum...yron-img12.jpg
fiyatlar ve genel olarak şüpheci ha araci teslim e hazirlarlar arabayi almadan once anlayabilirim
adamlar hazir fiber olarak sunum resimleride mevcut
Çok garip cidden :) Frenler zaten 20bin dolardır
Çin faktörü varken imkansız diye birşey yok gerci parca konusunda oyle bi durumda mevcut
bana pek replica gibi gelmedi videodaki araçlar..bunlar normal araçların üzerinemi giydirme yapıyorlar yoksa sıfırdanmı üretiyorlar ? biraz saçma geldi 20000 dolara o fren disklerini yürüyen aksamlarını yapamazsın ki kaportayı benzetecen ? biraz enteresan geldi bana