fastchild Nickli Üyeden Alıntı
gerek yok abi gelmesin :D 1000 lira emekli maaşı ile kral gibi yaşıyorsun orada açık ve net
Konuyu açan Hakan abi seninle aynı durumdayız benimde annemin dedeleri Gürcistandan göçmüş Adapazarı karasuya yerleşmişler zamanında bende şimdi anneme söyledim nereye müracaat edicez acaba bilgin varmı
Ailende giden yokmuş ama hiç merak etme abi biz gittik yöre aynı evler bile ha karasu kocaalide gezmişsin ha batumda gram fark yok insanlarıda , yemekleride , oyunlarıda birbirine benziyor insanlarıda az çok aynı zaten sadece domuz göremeye alışman gerek
Beyaz kadınları - güçlü arabalar - ucuz benzin yaşamına adapte olmak pek zor değil :D
2 üniversite bitirmiş bankada çalışan tanıdığımız aylık 180$ maaş alıyor Azerbaycan Bakü Zagatala'da
ben hesap yapıyorum babamın maaşı 500$ civarına denk geliyor 180$ maaş alan adam ev geçindiriyorsa 500$ dolara çok rahat yaşarsın ilk 2 ay belki dil öğrenme zorluğu çekersin o kadar , ülkendenda uzak değilsin uçakla 1,5 saat sonra İstanbuldasın
Polisler karışmıyor yollar geniş vergi yok mis gibi ülke yaşam ucuz ama hayar tabi İstanbul gibi canlı değil heryer