basliktada belirttigim gibi haftasonuna deneyecez insallah. fikir almak istedim
ae101: 51.lik duz boru
accent era: chip var 130 hp oldugunu soyluyor sahibi
sizce nolur?
Printable View
basliktada belirttigim gibi haftasonuna deneyecez insallah. fikir almak istedim
ae101: 51.lik duz boru
accent era: chip var 130 hp oldugunu soyluyor sahibi
sizce nolur?
era çok geçer :)
eranın stogunada bındım...fıltrelı eksozlu saglıklı cok duzgun ae101 ede bındım erada yazılım varmıs şaka yapar corollaya era ;)
cok onem verıyosanız bole seylere bence denemeyın moraliniz bozulabilir :)
chipli denilen abuk subk ayarsız araçlar oluyor stock kadar anca gidiyor öyle bir durum yoksa sağlıklı yazılım varsa aça aça gider era :)
ben diyorum sana era geçer, senin arabada 2 kişi 4 kesici zor yapıyoz benzer yolda ben 6 kişi stok era ile 180-190 oturuyodum net :D
stok era götünde gelir, yazılımı boktansa yılmazların arabanın o zaman şansın var, ha bide 70 de dene senin en iyi yerin bro ;)
zevkine denencek sonucta cok onem verdigimizden degil :) era`nin sahibi yeni chip yaptirmis arabasinin gidisini gormek amacli teklif etti bakalim deneyecez haftasonu:) tesekkurler bu arada cevap icin
gorucez haftasonu insallah tesekkurler cevap icin:)
2 aracda saglıklıysa era 2 boy flan onde olur. Ben megane3 hb yazılımlı ıle denedım roll de 160 a kadar kafa 180 de 1 boy onumde oluyordur.. Vdeo cekmeyı unutmayın :)
vıdeo cekın bı zahmet :) beklıyoruzzzz
video cekicez koyarim buraya haftasonu:)
bizle denerken çekme zaten :D
yılmaz eraya binsin çeksin telefonla işte, selam söyle :D bide bizim yolda deneyin
Era tecavuz eder.
Ben belli olmaz diyorum sonucu yazıver sana zahmet ;)
korollanın kapak portlarına parmağım dahi girmiyorsa i20 bile saplar bence :D
130 hp civarı era dizel bende de vardı,denizlide egzoslu,filtreli 2 integrayla denedim ikisinde de araya tırlar giriyodu. erada sorun yoksa denk bi deneme olmaz bence.
era ayrılır giderr
Era rahat gecer
kendine era bile inanamaz.
O kadar cok fark olucagini sanmiorm hele gene 2 60 ta basarsalar era nereye gidio ayira ayira .
era ben gidiyorum der ve gider.
biz burda yazılımlı polo ile yazılımlı getz denedik yaklasık 10boy kadar geçti getz :)
yazılımlı era ile yazılımlı polo yarıssın daha cok fark yer polo
yazılımlı era duzgun yazılımlı poloyu yawas gecsın :Dyokmu atarlı bı polocu çıkıp yarsın bi :D
Yazılımlı erayı 1.7 yazılımlı corsamla 180e kadar geçiyorum. 2de 40da basıyoruz ikimizde. Yazılımlı poloya karşı şansı olduğunu düşünmüyorum ;)
su salak wastegatei halledim sti evo hepsine gider yapacam
Era yazilimliysa 3 4 boy onde gider