youtube da 2 gundur videolar açılmıyo ses var görüntü yok. arada bazı videoları açıyo ama videoların çoğu yok.
yardımcı olabilcek var mı yapmadıgım kalmadı.
tarayıcım yandex
Printable View
youtube da 2 gundur videolar açılmıyo ses var görüntü yok. arada bazı videoları açıyo ama videoların çoğu yok.
yardımcı olabilcek var mı yapmadıgım kalmadı.
tarayıcım yandex
yok mudur çaresini bilen
İlk defa bu sorunu duydum.Şöyle bir bilgi var.
Alıntı:
ADIM 1: Chrome ya da Yandex’imizi açıyoruz. Sağ taraftaki menüden "Ayarlar"a tıklıyoruz ve açılan sayfada, sayfanın en altındaki "Gelişmiş ayarları göster..."e tıklıyoruz.
ADIM 2:"Gizlilik" başlığı altındaki "İçerik ayarları"na tıklıyoruz. "İstisnaları yönet"e tıklıyoruz.
Aşağıdaki siteleri
"www.youtube.com
https://www.youtube.com
accounts.youtube.com
youtube.com "
teker teker yazıyoruz. Sonra hepsinin "Davranış" kısmından "Engelle"yi seçiyoruz. Ve "Bitti"ye tıklıyoruz.
ADIM 3: "Tüm çerezler ve site verileri..."ne tıklıyoruz. Arama bölümüne "youtube" yazıyoruz ve ne kadar site varsa hepsinin yanındaki "çarpı" işaretine basıyoruz.
ADIM 4: Tarayıcımızı kapatıp açıyoruz. Ve Sorun çözülmüştür
codec yükleyip deneyin birde.
geçmişini komple temizle olmassa geçmişini temizleyip tayaıcını kaldır yeniden yükle.
ediittt . . .
videonun üzerinde sağ tıklayın ayarlar'a girin. Orada donanım hızlandırıcıyı kullan diye bir seçenek aktif olması lazım. o seçeneği pasif hale getirip tarayıcıyı kapatıp açın
düzelmesi lazım
pencerenin boyutunu değiştirin. küçültün ve tekrar büyütün ;)
youtubede videoya sağ tıklayıp " HTML 5 HAKKINDA " kısmına tıklayıp "Şu anda mümkün olduğu durumlarda HTML5 oynatıcı kullanılıyor." yazısının altındaki "Varsayılan Oynatıcıyı Kullan" butonuna tıklarsanız düzeliyor .
Aynı sıkıntı bende de var..Her zaman yapmasada ara ara yapıyor ses var görüntü yok..Linki başka sekmeye kopyaladığımda bazen düzeliyor bazen aynı şekilde devam ediyor..Yazılanları denicem bakalım fayda etcek mi
yok mudur başka önerisi olan formattan başka
Verdiğim linkten "Hafif Sürüm" Beta'ya Katıl 'a tıklayıp denermisiniz.
YouTube
Videonun linkini kopyala yeni sekme açıp oraya yapıştırıp aç düzelmesi lazım banada olmustu aynısı ses gelıyodu goruntu siyahda 1 hafta kadar öyle kullandım sonra duzeldi kendı
O da olmuyo malesef
işin sonu format gibi gözüküyo
techteki bi videoyu izleyebiliyorum ama youtube'da aynı videoyu izleyemiyorum. sadece videonun basında reklam çıkarsa o video açılıyo yoksa sadece siyah ekran var
Avast antivirüs kullanıyorsanız oda problem çıkarabiliyor. Bende aynı sorunu google chrome browserda yaşamıştım, avast eklentisini deaktif edince sorun düzelmişti.
valla şuan düzeldi ama 5 videonun 2sinde shockwave hata veriyo
Ekran kartının sürücüsünü güncelledin mi ya da silip yeniden yükle. Küçük bir ihtimal ama olsun :)
güncel şuan teşekür ederim
yandex nedir yaw, chrome dururken.