gençler sonunda okulu bitirdim :)
2002 girişliyim okula...bu donem bitti anca :D
sırada kpss var...sonrada askerlik.......hayatımı 360 derece dondurmeye karar verdim..hayırlısı
Printable View
gençler sonunda okulu bitirdim :)
2002 girişliyim okula...bu donem bitti anca :D
sırada kpss var...sonrada askerlik.......hayatımı 360 derece dondurmeye karar verdim..hayırlısı
Hayırlısı...
darısı başıma :D okul bitse bnde rahatlıcam 2005 girişliyim bende :D
Hayırlı olsun,darısı başıma...
Ya bişey soracam.Neden her başına gelen olayda konu açıyorsun.
Hayirli olsun. Yalniz 360 derece donersen yine aynı yere gelirsin 180 daha mantıklı gibi :).
Hayırlısı olsun, bende okula 7. girip 7 senede bitirmiştim.. Kimseye tavsiye etmiyorum, her şey zamanında güzel.. Sonra diğer insanların 2 hatta 3 katı cebelleşiyorsunuz..
hayırlı olsun :) sorması ayıp bölüm neydi ? :D
evlilik ne zaman, zamanı geldi artık
Bölüm makina muhendisligi :D
aynen oyle hocam..evlilik yası geldi... kpss , nişan , askerlik , devlet dairesine atanma , düğün, diye bir sıralama koydum.... bakalım hayırlısı :)
dacia noldu ? duruyor mu hala ?
Makine muhendisligi ve 360 derece dondurmek...hmmmmm
O değilde okuldaki kaşar merve noldu
hayırlı olsun darısı basımıza :D
darısı benim başıma 2 yıldır tek dersle uğraşıyorum bugün sınavım var hocayı tehdit ettim sınava gidersem elimde kalır diye gitmedim 1 sene daha uzattım okulu seneye kısmetse
Askerlik ne alemde ? Arabayla ilgili planların varmı ? Hangi devlet dairesini istiyorsun ? Gelecek ile ilgili ne planların var ? Hepsini soralımda tek tek onu açma :)
bikaç sene önce biri daha böyle konu açmıştı.kucağa hoşgeldin.asıl hard core şimdi başlıyor demişti biri :D şanslısın oyle dıyen yok suan :D
Kimsede dememişti hemşerim yaş 28..okula giriş 2002
16yaşında üniversiteye başlayacak zeka :rolleyes:
Tespit üstüne tespit :D :D
forma konu acarken yirmi kere düşüncen boy abdestini de alcan yoksa tespit manyağı yaparlar:D:D:D
ben bu gidişle dondurucam askere gidicem gelicem oyle bitirebilicem :D