darkmoon Nickli Üyeden Alıntı
yazdığın araçlar 15 bin tl çıtasında araçlar.. megan 1 cabrioların makyaj lı çok çok temizini bulursan ancak 20-21 falan eder..
ben 307 şahsen önermem arkadaşımda vardı su gibi yakıyordu..
306 12-17 bin tl ye kadar aldınmı ideal bir cabrio..
benimde o fiyat ölçeğinde favorim dolusu baya bir doludur airbag,klima,bagaj içine giren otomatik tente,abs,deri koltuklar Pininfarina tasarımı zaten yolda yakışıklıda duruyor üstü açıkken.. avrupada fanatikleri 1.6hdi motor uyarlamaları falan yapıyorlar.. tek sıkıntısı op orjinalini bulmak çok zorlaşdı piyasadakilerin çoğu fiberle oynanmış çin malı oyalı boyalı farlar falan yapılmış abidik gubidik jantlar takılmış durumda.. op orjinalini bulabilirsen fiyatıda makul olursa bence kaçmıycak bir araç..
aile çoluk çocuk olayın varsa roadstar'ları unut..
geriye zaten alabileğin fazla ibr şey kalmıyor evladiyelik bir cabrio mu istiyorsun yoksa piyasası inceden olan satılabilirliliği daha yüksek bir şeymi..
her halukarda ben sana karışık sunıyım amerikanlardan sebring cabrio,stratus cabrio,mustang cabrio özellikle sebring ve stratus aileyede gider arkaları genişdir heleki sebringin arkası gemi gibidir cabriolara oranla.. :)
volvo c70, bulabilirsen mercedes 93-94 e200 cabrio,opel astra,new beetle ,
saab elinde kalır ama cabriosunun teknolojisi çok iyidir
Bmw yi katmıyorum 25 bin tl ye alıcağın cabrio bana göre sürdüğün müddet zarfında arabanın yarı parası kadarda zaman içinde masraf çıkartır..