Arkadaşlar Kasım ve Aralık da askere gidicekler burdan haberleşelim
Printable View
Arkadaşlar Kasım ve Aralık da askere gidicekler burdan haberleşelim
Kasım aralık dönemi için son başvuru tarihi bellimi ?
kısa dönem olarak gidecekler için en iyi dönem kasım dönemidir arkadaşlar.kışın günler kısa geceler uzun şafak hızlı geçer.iyiki kasım gitmişim diyorum.
Kısmetse bende Kasım-Aralık döneminde gitmeyi düşünüyorum, aöf'den mezunsunuz yazısını gördüm, Aöf diplomamızı ne zaman hazır edicek bakalım duruma göre sonra Askerlik şubeye gideceğiz galiba...
vay anasını 3 sene olucak. 2011 aralıkta gitmiştim.
Aralık iyidir arkadaşın dediği gibi cok abes biyere yada komutana denk gelmesseniz kış dolayısıyla sabahları spordu kıldı yündü yapmassınız anca yaza doğru son 1 ay falan.
yine yerine göre soğuk moğuk kıcınızda donabilir giyebildiğiniz kadar giyersiniz içinize ama sıcakta cıkaramassınız emin olun yazın terlemekten iyidir (botları hiç saymıyorum yazın :)). hergün duş imkanını olmadığı ve topluca yattığınızı düşündüğünüzde :)
edit: Buarada Arda sendemi brütüs gidince defender/110 kullanma sakın :D
valla bende düşünüyorum kasım aralık gibi gitmeyi son başvuru tarihi için
buraya bakabilirsiniz
Benim bir sorum olacak Temmuz 23 tecil bitiyor benim. Kütük Kastamonu-devrekani. Baktım ağustos gönderiyorlar. Ben kasımda kısa dönem gitmek istiyorum. Nezaman başvurmaya gideyim halıcıoğluna.
Tırsıyorum gideriz Temmuzun sonunda derler ağustosa gidiyosun kötü patlarız :D Nezaman başvurmaya gidersem ağustostan yırtmış olurum ?
Askerlik subesinden ogrenin garanti olur hem :)
kasımda bende gıdıcem ıns...basvuru tarıhını askerlık subedenmı ogrenıcez?
Bende Kasım-Aralık'a yazdırdım adı, bozdum tecili.
15 Ağustos'a kadarmış başvuru. Ne kadar erken yazdırırsanız, Kasım'da gitme şansınız o kadar artıyormuş. (Askerlik şubedeki memurun söyledikleri)
Cümlemize şimdiden hayırlı tezkereler.
Kasım - Aralık bende gidicem cümlemize hayırlısı olur inşallah
vallamı o zaman ben gıdım aof yede donduruyum okulu ordan belgemı alıcaz pekı?
tek ders sınavınıda verirsem kasım gidicem inşallah :)
Tek ders 20 temmuzda o temmuz sonu aciklansa diploma filan
Kasim celpinin son basvurusuna yetisir insallah bende gitmek istiyorum kasimda
ben askerlik şubesine gittim konuştum daha çok zaman var kasım aralık celbi için agustos'a kadar gel diplomayla dedi yada isterseniz mezuniyet belgesiyle bile oluyor alın hemen bozdurun
Arkadaş gitmesi ayrı dert tecil bozdurmak ayrı dert. Tecil ettirmek ayrı dert. Tecile gittiğimde de komutan durduk yere kağıt imzalatıcam çık dışarı diye bağırdı dedim noluyo. Meğer telefonu çalmış paşamın :D
dandik devre konu açmış
http://www.techturkey.com/forum/sohb...-adaylari.html
biz kral devre olarak:D 357 mi olacaz ona göre konuyu değiştiriim
dandik devre diyosunda gidince bize imarit toplattırtttırtmasınlar ?
Bende gotum yerse gitmeyi dusunuyorum kasımda.
Yazı nekadar iyi gecirirsem okadar iyi :D
Not: 2 yıllık mezunuyum benim uzun donem.
kesinlikle açıköğretimden 4 yıla tamamla öyle git askere
uzun dönem gidilir gibi değil
kısa dönemim 6 ay nasıl geçicek diye düşünüyorum uzun dönem çocuklar şafak 300 felan diyo :)
yok ben 4 yıla tamamlayamam uzun dönem gidicem diyosanda mümkün olduğunca geç git askere tecil ettir hep
Daha 1 tane git aradan çıksın diyen olmadı ondan dolayı korkuyorum.
Evlilik durumum var, iş kurma arefesindeyim yani ya 29a kadar yardiricam o surede evlenip isimi kurup mutlu mesut bedelli umidiyle yaşicam yada simdi 12 ay.
Acikogretimi hic dusunmuyorum cunku 2 yilda bitiremem 3 yil desem 6 ayda askerlik 4 sene kayip oluyor yani beynim allak bullak bian once isim gucum mutlu yuvam olsun istiyorum askerlik dusuncesi mahvediyor.
acıkogretımı 2 yılda bitirmene gerek yok 29 yaşına kadar bitirebiliyosun. istersen 5 sene üstüste sınavlarına girme bişiy olmaz sadece harç parasını yatırman lazım oda yıllık 500 tl gibi bişiy
Beyler yanış anlamayında ben mi gideyim ? :D :D