Geçen hafta Pro kit taktırdım. 1. Vitesten 2. Vitese atıp hızlanırken bir titreme oluyor. Yani dizeldeki o tatlı yapıştırma esnasında bir titreşim oluyor...
Sizce nedir problem ? Daha önce yaşayan var mı?
Printable View
Geçen hafta Pro kit taktırdım. 1. Vitesten 2. Vitese atıp hızlanırken bir titreme oluyor. Yani dizeldeki o tatlı yapıştırma esnasında bir titreşim oluyor...
Sizce nedir problem ? Daha önce yaşayan var mı?
rot ayyarına girmediysen yay taktıktan sonra rot ayarına gir düzelir.
Cevap için teşekkür ederim. Taktırdığım yere rot ayarı gerekirmi dedim gerekmez dediler ondan hiç girmedim... Taktırdığım yerde bmw servisiydi o yüzden tecrübelerine güvendim..
Rotta sıkıntı olsa yüksek süratte yapması gerekmezmi? Titreme 30-40 arası sadece hızlanırlen oluyor...dsg titremesi gibi aynı.. Bilmiyorum anlamadım gitti
amortisörler sökülüp takıldıktan sonra aracın rot balans ayarına girmesi iyidir.
Benzer bir konu,belki işinize yarar.
http://www.techturkey.com/forum/yol-...n-titreme.html
rot ayarına mutlaka girmelisiniz. 30 40 gibi titremeler lastikte tel kırığı jantta eğrilik vs gibi sebepleri var ..
kaç cm basık araç. 3-5 cm falansa akslar etkilenmez o kadar basıklıktan
ic akis lalen arizali. Arac basildigi icin yapiyor..arac basikken akis lerin calisma acilari degistigi icin gaza oturdugun zaman yapar
30-40 civarı... Ilk başta benimde aklıma baskı balata geldi açıkcası ama hiç ihtimal vermedim çünkü araba çok yeni daha... Akis vs sanmıyorum ki olsun zira araba çukura düşmedi 1 kere bile... Hep uzun yolda bindim...
Sağ tarafın yayını takarken çekiçle falan baya vurdular, acaba diyorum:confused: bugün ustaya gittiğimde rot ayarını kontrol ettir dedi birde lastiklerin balansı da bozulmuş olabilir dedi. Ama baktıramadım şu talihsizlikten dolayı..
Birde sağa sola keskin dönüşlerde yani u çekerken falan yapıyor hafiften.:)
hız aralığı aks gibi ama 3.5 lada olcak iş değil inş kısa sürede çözersin :)
Focus3 umde ayni yayi kullaniyorum. Herhangi bir problem yasamadim su ana kadar.
araç üstüne yük binince artıyorsa akislerdendir yukarda arkadaş yazmış zaten akis hareket açısı değiştiği için kasıntıda çalışıyor akis
Hasar az olursa yapmaz iyice bozuldugunda yapar diye biliyorum acaba takarken falan akisin keçesini yırtılması gibi birsey olmuş olabilirmi yeni oldugundan akis keçedeki yagı zamanla boşaltacak ses cogalacak
Corollamda pro kit var, aynı titreme bende de var, 2. ve 3. viteslerde titriyor, ağırlık arttıkça veya bayır yukarı çıkarken daha çok artıyor. Diğer konuda da tartışıldı aracın basıklığından kaynaklı, sorun yaşayan arkadaş aracı eski yüksekliğine getirince sorun gitmişti.
Peki aks'a bir işlem yapıp bu sorundan kurtulunur mu?, bu sorunun cevabını öğrenmek lazım.
3.5 h r yay varken ayni sorun bende de vardi orjinale dondum sikinti kalmadi ...
bu konuda aks mesafesi ya da baska bir sorun mu ben de merak
icindeyim
Anlaşıldı, yaylı binemiyecez arabaya :)
Yay değişiminden sonra Rot ayarına gerek yok diyen ustalarda varmış, vay arkadaş :D
benim araba 4 yıldır basık 4.5 la başladım şuan 11.5 cm yıllardır titriyor bi zararını görmedim alışırm diyosan bişey olmaz :D işin güzel yanı aks ı bozmamış hiç geçen ay muayene için orjnale dndm titreşm faln kalmadı
dip not:araç 22 binde diyosun ama jantlarda eğrilik falan olma ihtimali var mıdır varsa oda titreşimi arttırır hatta balanslar tam 0 a 0 deilse o bile etkiler hepsi tecrübeyle sabittir yani ben bi lastikte 0 a 5 gram bozukluğu bile hissediyorum :)
o usta boş kafa mezara psikolojisinde bence :D
Bi rot ayarı 30 ile 40 lira arası piyasada.Herkesin ortak fikri ve yapılması gereken bu.Yaptırmakta fayda var..
@emrekuzdere
Eeee bilmediğin yerlerde gezinirsen benim gibi böyle şeyler olur.. Antepin adamı 5 para etmez, 95 model polom vardı teyp bağlatmaya durdum rastgele bir yerde arabaya kısa devre yaptırdılar :)
@Oznsrl
Sen 11.5 cm abartmamış mısın ? :D bir fotoğraf koyda bakalım maşallah diyelim bari..
@KOSEREN
Aynen şu boya işim bir bitsin direkt rot-balansa giricem.. kıçı kırık 30 mm lik yay tüm tadımı aldı ya.. takmasam araba da boyanmayacaktı :(
Belli hız aralığında hızlanırken titriyorsa akstan diye biliyorum ben benim araçtada var aynı durum. Araç basıldıkça aksın açısı değişiyor doğal olarak yüklendikçe yapması normal. Siz servisinize danışın garanti devam ediyorsa. Standart halde kalabalık binincede yapıyodu yay takılınca net olarak yapıyor deyin belki bir güzellik yaparlar
İlginç ama benim arabada yayı sökünce titremeye başladı .aksları değiştim düzelmedi . Çok eminim deneme turunda fark etmiştim .bir dahada sebebini bulmadım .
aynen eşşeğin gözüne şu kaçırdık biraz :D
http://i.hizliresim.com/6YkQb3.jpg
http://i.hizliresim.com/WWZ4aN.jpg
http://i.hizliresim.com/32aNMr.jpg
buda ilk aldığın gün orjinal hali :D
http://i.hizliresim.com/WWZ4PE.jpg
Hey maşallah :D Bu arada titreme konusunda hiç bir şey yapmadım bende,alıştım zaten :D
Ford yetkili servisleri gıcıklıkta 1 numara, olan garantimizden de oluruz. Neyse ki Başka bir serviste sözü nazı geçen bir arkadaşım var cuma günü oraya götürecem düldülü.. Bozuk parça varsa kitabına uydurur garantiden değiştiririz dediler. İçim rahat etti...
eminim ki söylüyorum niye durup dururken yalan söyliyim :) Yolda clio 3 görürsen dikkat et orjinali zaten çok yüksek normal bi arabadan 3 cm falan yüksek jip gibi :D misal bi hondayı bu kadar bassan yere değer :D
Geçen 3 kişi bindik 20 30 la bile esneyince karter muhafazası sürtüodu genelde tek biniorm düz yolları tercih ediyorum :D Ama bugün değiştiricem az presli yaylarımı takıcam arka 1.5 ön 2 cm yükselicek :D valla inanırmısın hiç ses yok ön takımda bazen 2 gün falan çıkarmazsam sol amortisör bilyası 5 dk falan ses yapıor oda geçior ısınınca :D
11.5 diyince bende şöyle bir şeyin hayalini kurmuştum :)
Low Lada vs Bump - Basık Aracın Tümsek İle İmtihanı - YouTube
Bir de şu pres olayı çok sakat haa aman dikkat.. Onun yerine 50mm lik falan başka bir yay al bence.
Press Yay Zararları - YouTube