herkesi bekleriz..
Printable View
herkesi bekleriz..
azıcık daha ayrıntılı, bilgili bir post olsa daha yararlı olurdu kanımca, kımler katılıo kac araba saat kacta ucret vs.
reklama girer:)
ok ordayız
bu ne yav?
ben adam gıbı actım herhangı bır isim belirtmedım..yetkili arkadasa ilettim konuyu silip silmemek ona kalmış..
zten 2 arabalık yer var...
gitsekmi:D
Biz en iyisi 3 ekim cumadan gidip kamp kuralım körfezde p.tesi ayrılırız.. :)
:DDDDpist havası için değer.. yatarım valla ...beyler bu organızasyonu bi arkım duzenlıyo..ancak benım grubumda arac yok..2 veya 3 araclık yer kaldı..katılım ücreti 70 ytl..ıkı tane yuklu honda vtec 5 ekimde körfeze renk katıcagından emınım..:)baska markalar da olabılr tabıı..katılmak ısteyen arklar özelden msj atabılr
ben katılmak isterim detaylı bilgi verirsen sevinirim AB 2181 Civic turbi.
kamp fikri iyiymiş dragtan sonrada iyi gider :D
dragta dansçı kızlar olcak mı?:D
Haziran ayında yukarıdaki özel mesajı site yönetiminden bir isime attım. Dönüş yapılmayınca tekrar durumu sordum yönetimin kabul etmediğini öğrendim. Aynı site aynı organizasyon. Madem sorun olmaz o zaman ki sorun neydi merak ettim. Size sizin yönetim sizsiniz. Sorgulama lüksünüz yok dersiniz anlarım her nekadar böyle birşey ahlaki olmasada. Ama cevap verme erdemine sahip olduğunuzu düşünüyorum.Alıntı:
Schumi Nickli Üyeden Alıntı
bu konudan haberim yok . kime attiginizi bana pm ile gonderirseniz bilgi edinirim .
bilgi pmi alabilirmiyim..
kaç araba saat kaçtan kaça kaç tur vs.. katılan arabalar
1 kişilik yer var kım once ıltıbata gecerse:)
1.6 aşırı besleme grubunda 2 kişilik kontejanımız kaldı...5 ekim time trial körfez---70ytl
benım araba yetısmıo kardes ben katılırdım yoksa.. eksıklerı var
kontejan dolmuştur..herkesi seyretmeye bekleriz..
pazar gunu izlemeye gelicem insallah
Kaçta başLiycak yariş ona göre gelicez
saat 11:00 da araçlar piste çıkmak için hazır olcak şekilde ayarlanacak inşh.