Mersin de polisler uyanmış
http://www.haberler.com/mersin-de-po...719235-haberi/
Printable View
Mersin de polisler uyanmış
http://www.haberler.com/mersin-de-po...719235-haberi/
Allah tan tofaşcı değiliz yoksa bizide durduracaklar.Bu arada arabaya göre muamele var bunu canlı gördüm.Bir arkadaşın şahiniyle varex kapalıyken polis durdurdu, eğildi baktı ve yazdı.Konuşma stilide oldukça kabaydı.Bmw durdukların da eğilip bakmıyorlar bile
vay arkadaş ya :D hadi eksoz tamam da ses sistemine nasıl karışıyolar aklım ermedi...
varex de tırt oldu artık :D :D
Kıvırcık saçlı şişman abla ilk önce fosfurlu polis kıyafetiyle sonra sivil giyimli hep konuşan kişinin arkasında muhbir o kesin :D
Polisin basın açıklaması yapması egzozları masaya dizmeleri falan çok komik ya çok büyük bir iş yapmış tiripleri falan, yazık.
Körler sağırlar birbirini ağırlar, medyaya oyuncak oluyorlar.
gerekçe; sadece 'insanları rahatsız etmek' ise ben bu egzozu şehir içinde kapatıyor kimsenin olmadığı yerlerde açıyor olamaz mıyım ? bence işini iyi bilen bir avukatla farklı yerlere gelebilir olay. örn: cam film gibi
yeni mi farkına varmışlar bu eksozların ?
saki 5 ton kokain yakalamış ib**ler
Warex biter.Artık herkez farkında.
sanırsın tonlarca bomba yakaladılar bide masaya dizip fotoğraf çekiyorlar..
tebrikler vatanı kurtardınız artık kahramansınız
Varexler 200 tl den alınır :D Komik duruma düşmüşler polis elinde egzozla poz falan veriyor. Yazık gerçekten, türkiyeye kurtarmış triplerindeler(Yanlış anlaşılmasın tabiki bağıran egzoz a ceza yazsınlar ama bunu gidip sergilemenin anlamı yok). Birde şaşkına dönmüşler şimdiye kadar farkedemedilerse zaten bir sıkıntı var ....
Haha komik bu polisler yaa. bide masaya yatırıp fotoğraflarını çekmişler ekzozların.
masaya dizmişler birde :D Cam filmleri içinde camları dizerler yakında masaya
polis kendimi belirliyo çalan şarkıyı iki arabada da benzer şarkı :hahaha: enson neden yapıyosunuz dediğinde zevk cevabını alınca senin zevkine diye sövecek ti sanırım sonradan toparladı :hahaha:
Şimdi benim arabada susturucu iptal yerinde düz boru var, dizel olduğu için çok hafif bir sesi var. Bu polis bakıpta bir şey göremeyince ne diyecek? Boruyumu söküp koyacak masaya?
Bide sanki eroin cetesi cokertmis gibi mallari silahlari sergiler gibi koymuslar ona koptum..Heee kahraman turk polisi al sana...
Çok merak ediyorum stock tofaşları aile babalarınıda çevirip ceza yazacak birşeyler arıyor mu bunlar?
Eğer öyleyse tofaşa binilmez arkadaş.
İnsanda sinir kalmaz her çevirmede saygısızca konuşmalar, gözün üstünde kaş var modlarında.
Yeminle uzun zamandır bu kadar komik birşey izlememiştim. Terörle mücadele veya narkotik sanki masaya dizmişler egzozu poz vermişler, kumanda ile aç-kapa bas falan vallaha komik ya.
üzüldüm valla kuşçulara.. seke seke geldi av oldu:) elemanlarda terörist yakalamış gibi seviniyor. hiç mi genç olup kanın kaynamadı
biyandan sevindim böle apaçilerin yakalanmasına bi yandanda insan üzülüyor liselerin önünde uyuşturucu satanlarmı dersiniz cafelerde bonzai satanlarmı dersiniz her *** var bunlarla neden uğraşmıyor polisler anlamıyorum
İzmir Bornova Küçükpark'a da böyle bir ekip şart.. :)
Kabak tadı verdi artık bu iş gerçekten insanı bezdirdiler
Kat iptali yapan arkadaşlar egzoz ateş ediyor diyor, yanlış anlamış polisler.
Warex deşifre :)
Egzoz neysede müzik sistemimden sanane arkadaş. Olması demek barzo gibi sokak aralarında son ses gezdiğin anlamına mı geliyor yani. Saçmalık.. Ben tonla para vercem hi end sistem kurcam beyinsiz bi polis gelip sökecek. Olaya bak.
İlk çevrilen abinin bakış komikti :D ses sistemi ne alaka bende de vardı fakat sırf apaçi demesinler diye kısık sesle içeri hoş bir bass versin diye taktırmıştım o biraz saçma olmuş
o değilde o egsozlar neden polsilerdeki saçma değilmi suç aletimi onlar el koyuyolar :S
"egsoz u hoparlör e bağlamışlar" şeklinde habere çıktı bazı kanallarda :)
Federal suçlu yakalamış amerikan polisi triplerine girmişler egzozları dizmeler filan :)
Bu ülkde egsoz desibel sınırı diye birşey yok mu ? Yönetmeliklerde ev işyerleri sanayi yerleri falan için var Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanmış bi yönetmelik var desibel ölçümü yapılıp ceza kesiliyormuş miş müş.
Egsoz egsoz diyorlarda kardeşim bunun bi ses şiddet seviyesi yokmudur ?
Devletin otobüsleride bir çoğu hem gürültülü hemde egsoz emisyondan bir haber.
Kamyon Tır ses konusunda. hadi onuda geçelim fabrikasyon supersport araçlar yine sesli lan neye göre bu ses bi Desibel değeri olsunda ona göre değerlendirilsin egsoz var bağla mk diyorlar varda benmi bilmiyorum
egzoza el bombası muamelesi yapmışlar resmen :) ya biraz klasik olacak ama birazda bizim milletimiz kaşınıyor bu sistemi sırf ceza yememek için polis görünce kapatmak için kullanıyoruz bilinçli ve saygılı olsak toplumda kalabalık meydanlarda sokak aralarında kapatılarak kullanılsa dikkat çekmek, karı-kız baktırmak yerine gerçekten zevk için kullanılsa birgün bu ülkede modifiyede özgürlük olur ben inanıyorum :)
aaaaa baaak biz ne bulduuuuk
taktik güzel, artık tüm türkiyenin bundan haberi var.
Polisdeki triplere bak ya sanki cok buyuk birsey yapmis gibi cok guldum ya valla ayrica şu da bir gercek artik varexin hicbir espirisi kalmadi bosuna takmaya gerek yok ozellikle istanbulda butun polisler farkinda..
Fakirsen ceza yersin.
Ama zenginsen süper spor arabanla caddenin en işlek yerinde egzozu bağırta bağırta gezebilirsin.
O zaman bu kahraman polislerde ağzı açık seyrederler.
Burası böyle bir ülke.
yannız farkındaysanız hep kekoları çeviriolar :D
polisler olayı çok ciddiye almış sanarsın red alertla aranan birini yakaladılar :D