http://www.youtube.com/watch?v=qByfuiTIhOw
Printable View
Vıdeonun kapak resmı guzel olmus.
Son taklerı konusuyoruz senle ve Yıldayla ;)
Dusunuyorumda muthıs bır ısmıs buna katılmak,ıyıkı olmus Mike...
Place your bets.
You never know to what extent a tuned engine will impact a drag race. So before assuming the Aventador will walk all over the Porsche 911 Turbo, consider that the sporty German has received a G-Force Stage 2 remap, and now delivers 600 horses, up from the stock model's 520 hp. That would have probably evened the playing field, but the Raging Bull here has also been messed with: a Capristo Stage 1 tune helping it to deliver 730 hp, up from 700.
Even with a slower reaction time, the Italian exotic reaches every stage – from 60 feet to 1,000 meters – ahead of the Porsche. But it’s surprisingly close up to the quarter-mile. Check it out.
Güzel çekişmeli yarış olmuş.
Bu ara tr de 1000 cc motorla rolling yaptınızmı hiç, yapmadıysanız denemek isterseniz benim racing hazır.
Maşallah ozan beyy bide bizim GTR la denesek :))
yer neresi ?
bir veya iki haftaya istanbulda olucam iletişim no alıyım
moralın bozulur nsafa bence hıc denemeyelim hazırda ıstanbuldakıler denedı pek memnun kalmadılar... ole degılmı murat engın :)
lambo bide avans vermis:)
600hp -730hp çok fark yokmu
o beyaz kaputa güzelce bir Türk bayrağı nede güzel yakışır :)
Abi ya , motorla rolling biraz uçuk oluyor.. Tek bir video aklıma geliyor böyle durum da bu da sanırım biraz sürünün sıkıntıs :P Hasta oluyorum bu videoya ;
GTR vs YAMAHA R1 vs SUZUKI GSX R1000 - YouTube
Bence rolling de alırsın abi her türlü , motorunu bilmiyorum ama olursa da güzel olur hani :)
haa evet ya deneme videosu varsa koysanıza bizde izleyelim
Zorla bana AMS12+ yaptırcaksınız Droz reflash ile :D
ozgun bos konuşma getır kardesım stock turbolu gtr gecsınde hep beraber gorelım ? cok ıddıa eden oldu hepsı 5-6 boy yedı gıttı valla sen bul ben hergun musaıtım... benım turbolar stock yazılım var sadece...
stockken denemıstık nsfa... suan denedıgım 4-5 gtr ıda cok rahat gectım... vıdeoları sahıplerı yuklesın arabaları cok hızlıya...
elın tokadını yemeyen kendınınkını gülle sanar...
hadı ozgun ayarla bı gtr... telefonunu beklıyorum
Siz hızlı gtr'a denk gelmemişsiniz demekki :) abd'den sensör bekliyorum daha sonra yazılım yapılıcak bitince denemek isterim atage 2 gtr vs stage 2 turbo keyifli olur
bendede gtr vardı 5.6 yuruyodu 100/200 turbosu buyuk olmayan her gtr ıle denerim. zaten o setuplarla maksımum 650 hp oluyor...
gtr cılara sorarsan hepsı cok hızlı...
200-300 arasıda denemek lazım hatta 300 ustu ama o suratlarde denıycek kımse yok
bende denemek isterim stok turbo gtr veya turboyla benm araçta 997 mk1 yazılım egzos meth var araçta headersım çatlak şu an yaptıktan sonra bende katılmak isterim
Yıgıt,su megane ıle golf'u gorelım artık,kac yıl oldu yahu :(
Gtr da ben 3 sene once 4,4 yapmıstım,turbo pallerı degısmıs aracla....
Uygun fiyata 997 vs GTR videosunu gönderirim :)
Şuanki 911 kaç yürüyo peki 100-200? Gtr var gtr var dediğiniz gibi stock turboda bizde pek hızlı gtr görmedik tr'de.ama ben denemek isterim bitince havalarda düzelsin başka stock turbo gtr varsa onlarlada deneriz.sizin denediğiniz gtr'larla videolar varsa görmek isterim merak ettim :)
Onları önce bi serres pistine götürücez sezon açılınca.yapılamayanı yapmak zor iş uğraştırıyo tabi bide bi eksik olunca denemek gereksiz oluyo illa herşeyin bitip eksiksiz hazır olması lazım yoksa gerek yok ☺ ams alpha 9 turbosuyla bırakta çıksın o kadar
yıgıt sende ıyı bılırsın dbn almadan yokuş asagı 5.7 falan goruyor mıllet cok hızlı sanıyolar başkasıyla denemeden kendılerıde ınanıyolar.. benım araba dbnlı 5.9 yuruyor en ıyı sure 400 metrede turkıyede zımpara asfaltta 10.6 cıktı....
5.9 un altında yürüyen gtr bneı geçer en azından hesapta ole :)
ama benım araba uzunda bıraz ıyı yuruyor ozellıkle 250 den sonra...
tabıkı deneriz...
tayfun o videolara koymak yasakmış sahıbı ıstemıyor... :)
stock 2012 model gtr 100-200 kac sn?
ve 630-650hp arası gtr 100-200 kac sanıye cıkarır ortalama ??
Yokuş aşşağı ölçülen süreyi kaale almamak lazım zaten.bizde stock turbo ile ya çok güzel bi setup yok yada iyi ayar yok o yüzden pek hızlı gtr çıkmıyo aslında.400m de gtr turbodan iyidir ama 100-200 ve üstünde yüksek hızlarda 911 boyutlarının ve kilosunun avantajını kullanır tabiki.deneyip görmek lazım en doğrusu.eski haliyle 6.2 gidiyoduk yeni haliyle başabaş gider gibi tahminen o zaman :)
Oncelikle Ozan Bey i tebrik ederim; bu basit modlarla guzel sonuclar almissiniz dragtimes ta.
Soylenen dbn leri herkes dosya halinde koysa da hep beraber gorsek keske... Bu arada bahsedilen surelere uygun F12 Berlinetta var. Deneme olursa bizde F12 ve Golf ile iki araba gelebiliriz..
valla ben herkesle denerim araç farketmez geçme gecılme gıbı bı komplksım yok olsa zaten aventadora gecıldıgım vıdeo yu koymam. bu arada o aventador kesınlıkle 800 ustu headers throttle eksoz ıntake kıt yazılım varmış konuştum sahıbıyle orda normal aventador 11.4 yürürken o araba 10.4 lere ındı...
ornek olarak
https://www.youtube.com/watch?v=Jds2RczAbvg
Alpha9 turbosuyla bırakta cıksın ozaman??
E neden kımse yapamadı yigit? 6speed de kaldı o sure aylarca... Sımdı cok daha ıylerı cıkıyor. Ben 3 sene ınceden bahsedıyorum,golf'un basladıgı zamanlar belkıde baslamamıstınız... Yoksa ben turboyle 5,8sec yaptıgım zaman amerıkadakıler hayretle bakıyordu,5,8 u suan stok turbo ıle goruyoruz. Yanı "bıraktık ama yapılmadı"...
Eksıksız yap tabı bu kadar zaman gectı sogur be adam :(
Bak Levent 2-3 ayda yada o zamanlarda herkesın takdır ettıgı bır sure yaptı. Bende gtr ıle montakı Cemal 6 gunde bıtırdı,2 gun eksıkler,4 gun ayar,hemen 4,6 sonra yakıt kıl tuy 4,4... Sene 2012....
ozan msgını yeni gördüm banane kardeşim amaç geçmek deilmi sen büyük turbolu porschen varasa onu getir :) çok ikimde :) benim ewom var buyur gel ;)
ozan video var diyen sen deilmisin benmiyim ? bende video koy dedim hani video ? hani Dbn ? tebrikmi etmedik aaa hırs yapma kemirme bak klavyeyiii kızdırıırm uhauhauhauhauha
X6 M geçti die sinirlenme huauhauhauhauhauhahuahauhauhauhauhuahauhuhauhauhau hauha
Murat çım Golf yürümeye başladı ama hep daha iyisi sorunsuz olması modundayız.yakında her ne kadar aracımızı 100-200 için hazırlamasakta iyi bir süre geleceğinin kanaatindeyim.bizim tüm uğraşlarımız psti dönerken iyi bir süre yapmak.inşallah yapmayada çalışacağız.sürekli parça geliyor ve takıyoruz.bakacaz artık.megane ise az kaldı oda kendi katagorisinde iyi işler yapacağına eminm.olmayanı yapmak çok zor inan.
Abı hazırlayın hatta bır cok ısler basarsın ama cokk uzunn zaman oldu,,ondan bahsedıyorum. Yoksa denenmeyenı yapmak ıyıdır ama sabır ınsanı kemırmez mı? En azından benı bıtırır...
Levent ornegını vermemde bu huzden yoksa bır arkadaslıgım yada projesını bılmıyorum sadece benım ıcın golfde ıyı sure cıkardı ve ne kadar ugrastı zaman olarak?
Gtr ornegını oyuzden verdım,yigit bırakta yapsın dedıgı ıs ozamanlar oyle olmuyordu,ams nın bıle cıkardıgı en ıyı sure 4,9 ıdı...
Yada benım 2007 yılında 997tt ıle 5,8 yapmam(buyuzden ogunden berı 997tt dır),yapılmayanı yapmıstım ozamanlar 2 aracta ama zaman ıcerısınde cok cok daha ıyılerı gelıyor tabı.
Mesela GP ıle sadece yazılım kat ıptalı 11,8 goruyordum,sonra fıltre ve cooler ıle 11,6sec. Gayet ıyıdı sonra bu surelerde asıldı.
Demem o k,bellı bır zamandan sonra sogur ınsan yada benmı sabırsızım anlamadım ;)
Buarada konunun ıcıne ettık,kusura bakmayın....
Ozmaan su havalar düzelsin. Benim Coolerlar yarılmış aracımı bitirince bütün 911 ve GTR lar ile denerim.
ulan ozgun burdan kufur edıyorum banlıyor bazı gereksızler....
ozelden edıyorum bak watssapa x6 yoktukı yarışta olsa gecerdı belkı...
kardesım katılsın mıllet madem cok hızlı arabası unlım500 e neden katılmıyor kımse ?
zor ıs tabı masraflı güven özveri tecrübe ister ancak kıskanç kıskanç çatlarlar....
tebrık etmek zor gelır ınsanlara...
Ben tebrik etttim Alinmiom ki :) kanka sen tr dekilere katil. Gtr ve porscheleri draglara bekliyoruz turkiyedede hahahahah x6 diince kizion ozanim ahahahhahahha kizma kankaaaaaaaa mangal varmi mangal hrhr