1.6ies 2000 model civic füme renk donanım olarak klima.4cam otomatik.vs araç 90000 de ve km si orjinal sadece birkaç yerde boya var değişen yok fiyat 15000 sizce alınırmı?
Printable View
1.6ies 2000 model civic füme renk donanım olarak klima.4cam otomatik.vs araç 90000 de ve km si orjinal sadece birkaç yerde boya var değişen yok fiyat 15000 sizce alınırmı?
fiyat binici için fena değil. biraz daha pazarlık yapıp indirtebilirsen daha güzel olur ;)
birazdaha pazarlık yapacağm :) genel olarak arabanın durumu iyi dimi:D
Öncelikle şimdiden hayırlısı olsun,
Aracın fotoğraflarını görebilme şansımız var mı?
malesef yok ama araç çok diri duruyor kısmetse alıp güzel bir şekilde modluycm
ne kadar temiz olduğu söylensede almadan mutlaka servise yada iyi bildiğin bir ustaya götür ve check up yaptır, sonra üzülme :)
yaptıracağm teşekkürler.
düşünürsen 1999 model makyajlı kasa füme renk orj 102binde 3cü sahibiyim tüm bakım kağıtları duruyo 100bin bakımıda yapıldı en full modeli çift airbag klıma abs + drag ikincisi :) angel far mtec xenon tampon eki sis farlar ve çervesi ledli stop panjur pıonner mp3çalar 4-2-1 headers 51mm ara borular hks egsoz pıpercross cai ve aklıma gelmiyen bi kaç şey 16 500 ze veririm....
sölediğin aracıda sahibindende bulduysan airbag yok herhalde ama bi arkadaşım baktım oda düzgün bir araç biz baktırdık ama full değil die almadık...
http://image1.sahibinden.com/photos/...37_ems0479.jpg
şu direksiyonlu civic 1.6ies görmüşssündür ercan mutlaka :)
airbag yok bunlarda.
http://www.sahibinden.com/1999_model...XQQdisplayitem
evt hatta airbag olmayıp abs olan 1.6 ies lerde mevcut
benim arabada 2000 model 1.6ies, abs - klima vs var, hatta orjinal kol dayama bile var ama airbag yok. 3 kollu direksiyon ;)
konu dağıldı
konuda bence gayet güzel bilgilendirme oldu... aldın mı ?
bilmediğim bilgi değildi ben sadece nasıl bu özellikteki aracın sizce yorumlarını öğrenmek istedim....araç hafta sonuna kadar satılmaz ise alıyorum
ayrıca bana bazı parçalarda yardımcı olabilirmisiniz? şimdilik çakma coil yay ve cai ye ihtiyacm var
araç satılmış:mad:
yok hocam gönlümde efsane kasa yatıyor
aksesuarlı ies'ler var, vti diyorlar galiba :D
benim turbo-si yi verem