dün trafikte hiç bi neden yokken eşime el hareketi çeken bu herifin bana acil telefonu ismi cismi lazım.
yardımcı olabilir misiniz ?
http://i.hizliresim.com/N5ppLk.jpg
Printable View
dün trafikte hiç bi neden yokken eşime el hareketi çeken bu herifin bana acil telefonu ismi cismi lazım.
yardımcı olabilir misiniz ?
http://i.hizliresim.com/N5ppLk.jpg
emre abi emin olmamakla beraber (tamamen uyduruyor da olabilirim dedigim gibi hiç emin değilim) dün çukurambar madonun onunde gormus olabilirim.
ankarada konya yolu üzerinde yaşanmış bi olay zaten. hemen hemen de ç.ambar dan çıkmış konya yoluna sapmış olabilir çünkü çok yakın yerler birbirine.dediğim gibi beni tanımaz etmez nasıl bi insan benim eşime el hareketi çekebilir.
p m attım.
garanti atm den mtv öder gibi plakasını girin isim soy isim çıkma şansı yüksek
Etkiye bence bu şekilde öfkeyle tepki vermeyin. Memleketin durumu ortada kartopu geldi diye insanlar birbirini bıçaklıyor, sakince yaklaşın bu benim naçizane fikrim.
olay dün yaşandı dün ulaşabilseydim niyetim farklı olurdu gerçekten ama sinirim yatıştı mantıklı düşünmeye çalışıyorum.mantıksız bi karar verip bişey yapmicam tabiki sadece konuşmak derdini anlamak istiyorum.
Bir daha böyle terbiyesiz bişey denk gelirse gereken neyse kendi kararınıza göre yapın bence gerek yok ne siz öfkenizi kontrol edebilirsiniz nede söyledikleriniz karşısında o kişi
olmuş bitmiş gitmiş.
kaale almayacaksın.
bulur elbet cezasını, başını ağrıtmana gerek yok.
başımı ağrıtıcak bi durumum yok.Gerçekten derdi nedir bu adamın,bi kadına el hareketini nasıl VE ne kafayla çeker.....
Gittin buldun, sanane lan dedi küfretti. Pardon abi deyip geri mi döneceksin?
Boşver, ülkemiz maalesef insan suretinde öküzlerle dolu. Zamanına yazık, uğraşmana değmez.
Berk ile aynı kafadayız herhalde tekrarı yüksek ihtimal olmayan bişey için 100 de 1 bile olsa ters tepki gördüğün an kaç yaşında adamlarız illa ki tatsızlık çıkacak evli barklı adamsın boşu boşuna huzursuzluk çıkacak sen olmasan bile çevrendekiler olacak
Tabi karar senin kararın biz iyiliğini düşünüp söylüyoruz dost tavsiyesi gibi düşün
Trafikte Cins Adam Çok.. Hemen Her Gün Karşılaşıyoruz, Durdurup İniyosun Arabadan Ya Kaçıyor yada Camı Kapatıp İçerden Yalvarıyor..
Sırf Bu Tip Minnoş'lar İçin Eşime Araba Alamıyorum..
Ciğeri 5 para etmez tipler için sinir bozmaya değer mi? Salla gitsin. Kaale alıp, dengenizi bozduğunuzla kalırsınız.
Bunun gibi o kadar çok zibidi var ki, hangi birisini eğiteceksin? Ben pes etmiştim bile..
Allah ıslah etsin böyleleri, canınızı sıkacak bir durum olmasın bence :( sabırlı olun...
bundan 8- 10 ay kadar önce yaşadığım bi olayı anlatıyorum sizlere aceleyle yazıyorum eksik şeyler olabilir. konya yolundan fatih köprüsü sapağına sağa doğru girdim.bu arada akşam saati ve trafik inanılmaz kalabalık.duruyoruz resmen.neyse bi anda arkamdan bi araba benim yanıma gelip ne var lan dedi.okadar şaşkın ve normal bi şekilde banamı diyosun derken adamın yanındaki eşi sakın bulaşma oğlum dedi tabiki bu arada adam birden benim üzerime kırıp o trafikte önümü kesti.yandan solsan sağdan kaçabilicek hiç bi yer yok.sopayla aşağı indi arabaya doğru geldi.hangimiz arabada oturur adamın arabana zarar vermesini izliyebilir ve hiç bi neden yokken bastırarak söylüyorum.aşağı indim ve birden birbirimize deli gibi vurmaya bşladık.adamın kaşı başı yarıldı bende ne olursan ol sol omzumla sağ kulağıma darbe aldım.o arada fatif köprüsüne çıkmadan sol tarafta yaralanmalı kaza olduğundan olay yerine polis araçları gelmiş.ben adamdan sopayı almayı başarınca br iki salladım tabi ben adamı dövüyorum diye polisler bana 10 cm mesafeden biber gazını bocaladılar.üstüm başım elim kolum,gözüm yanıyo sızlıyor gözümü açamıyorum, o an tır çarpsa o kadar etkilemez inanın ki..göremediğim halde alimdeki sopayla adama vurmaya devam ettim.sonra mecburen ayırdılar bizi herkes bi tarafta.herkesin eşi dostu geldi.adamlar zaten pis.eşim biber gazı yedi bi kenerda ağlıyo.her yeri sızlıyor.o an bana sen ne yaptın gibi şeyler söylüyolar o anki sinirle silah olsa sıkıcam tabi karşılıklı tehditler.2 saat sonra gözümü artık açabiliyoken biber gazı etkisinden o an anladım ki gözüm kapalıyken salladığım sopalardan birisi baş komiserin kaşını 4 cm yarmış.gece boyu hastane ,raporlar,verilen ifadeler.dışarıda zaten kıyametler kopuyo gelen benim aileme tahditler,onu yaşatmicaz gibi laflar neyseki iyi yerlerde tanıdıklarımız var onların gelip olayı bastırmaları felan.
uzatmıyım bu adamın daha önceden bir sürü sabıkası ve adam öldürmüşlüğü varmış.ona direk sopayla inmekten darpa teşebbüsten dava açıldı.banada kısmen adam yaralamak ,görev başında memura saldırı vs vs .cezalar verildi temyize gidildi.herkes üzerine düşeni yaptı.
ben benim hiç bi suçum yokken saçma sapan olaylar yaşadım.ders çıkarıcağım ne var ne yok tartışılır.benim hiç bi suçum yoktu adam ifadesinde benim aracım onun aracının önünde olmasına rağmen bana korna bastı tahrik etti diye ifade vermiş.
piyasada pislik çok ama ders vericek adam yok.
bu konuda sadece konuşucam duruma göre olay ne getirir bilmiyorum.sadece konuşmak istiyorum.ilerisini yaşıcağım bi konuşma yapmicam.herkesin karısı çoluğu çocuğu var.millet dikkatli olsun tek istediğim bu.
İşin daha da beteri gittin buldun karşına çıkıp ama önüme kırdı gibi saçma salak şeyler söyleyecek dövdüğüne değmeyecek. Tanımam sizi ama boşver geç abicim bunların her biriyle uğraşmaya kalksak evimizin yolunu unuturuz.
Emre Kaan sen adamı buldun diyelim gittin konuşmaya, soracağın sorun hayırdır benim eşime dün hareket çekmişsin maksadın neydi diyeceksin yada tam tersini düşün biri seni buldu aynı soruyu sordu, en iyi ihtimalle karakolda biter sorunun cevabı , Istanbul Ankara gibi yerlerde bu tarz dengesiz adam aramaya gerek varmı yığınla hangi birini adam edeceksin? Ne gerek var evli barklı adamsın dertsiz başına dert açacaksın.
Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına... Demişler. Bence uğraşmaya değmez arkadaşların dediği gibi oldu bitti geçti.
kime olsa kızar haklısın ama adam olsa zaten böyle birşey yapmaz kanuni yoldan adalet aramayı dene şikayet et
Trafikteki malları hiç uğraşmadan kornayla yok ediyor bile olsak eminimki bunlar bitmez . O Yüzden umarım tekrar yaşamazsınız
Emre boş ver ugrasmaya degmez
trafıkde kımın ne oldugu bellı degıl
geçmiş olsun hocam,bunun gibi binlerce terbiyesiz adam var trafikte,hangi birine bişey diyebiliriz ki,desek bile laftan anlar mı o da şüpheli..
daha geçen gün adamın teki kırmızıda geçti,biçmesine az kalmıştı yani, kornaya bastım can havliyle napıyosun hocam dedim,sanane ulan şerrreeeffsiiiiz dedi adam bana :D öglen 2de it gibi sarhoştu herif.şimdi bu adama napabilirim ki yani :D
Trafik çok karmaşık bir yer insan görünümlü hayvanlarda var,insan görünümlü meleklerde.Malesef yollar insanına göre ayrılmıyor.Herkes aynı zeminde. Mümkün olduğunca beladan uzak durmak en iyisi.
sırf dükkanın camına kar topu attı diye adam öldürüyorlar bu ülkede boşver değmez uğraşmaya çıkar acısı biryerden
evli barklı adamsın onun kaybedecek bir şeyi yok belki senin ailen var hiç değilse bu forumdaki dostlarının hatırı için.
+emniyetten bir tanıdık aracılığıyla hatıra binaen bir şeyler yapman daha mantıklı. (yüklü bir ceza, araba bağlatma vs)
Yahu emre kardeşim seni tanımıyorum ama inan az çok sinirini tahmin ediyorum.. yatışmıssındır da şu an onuda tahmin ediyorum. şu türkiyede neler oluyor. olay çözülmeyi gerektiren bir olay değil. belli ki olmuş bir yanlış hadise. adamı bulup nedenini sormandan ziyade ver plakasını trafiğe. trafikte uygunsuz ve dikkat dağıtıcı hareket yapmaktan şikayetçi ol. yapılacak en fazla ve doğru uğraş bu olur. araç sahibi hayır hatırlamıyorum yapmadım öyle bişey dese yapmışssın da denmez:) kendi sinirini unut gitsin. eşinde iyi sende çok şükür..
O kadar çok şerefsiz var ki bunlar gibi. Hiç gerek yok şu an uğraşmaya, aynı adam aynı şeyi yaparsa tekrar düşünürsünüz.
Yanı abımsın ben akıl vermek gıbı olmayayım serefsız cok ve bırak abı yanına kalsın yaptıgı sen bu sefer sabret o el hareketı cektı dıye gıdıp munakasaya gırmeye gerek yok elbet bı taraf yaralanacak ve bu ısın sonu karakol hatta ev hatta hapse kadar gıdebılır sınırını kontrol edemezsın onların dusunecegı kımse yok kımbılır ne ıctılerde yaptılar bu hareketı ama senın esın var Allah ıyı gunler versın cocuklarınız olur (varmı bılmıyorum varsa Allah bagıslasın) onların dusuncegı kımse yoktur ya olay buyurde cınayete kadar gıderse öküz çok bu ulkede bı hayvan ıcın degmez yaptıgına yanı amacın konusmak bıle olsa o aynı ınsanca tepkısı vermeyebılır bence bosver abı cok yasanıyor bu tur olaylar aracı sıkayet eder ceza yazdırırsın zaten bı kac kısıye daha yaparsa baltayı tasa vurur bulur belasını.
Adamı bulduktan sonra her türlü mevzu çıkar abi, en iyi ihtimalle ağzını burnunu kırarsın, sonra bela olur uğraşırsın yani..
Bi de bunun kötü tarafı var. Silahıydı vs çıkarır sıkar adam.
Sıcağı sıcağına yapacağını yapardın zaten. O yüzden şu durumda bence bulma da adamı, sal gitsin.
Dostum tanımam seni ama sinirini öfkeni bende anlıyorum bi arkadaş bi kardeş olarak düşüncemi paylaşıyorum ; haklısın bi eşe bi bayana yapılan bu şey hiç hoş değil ama diyelim ki gittin derdini öğrenmek için adam ileri geri konuştu diyelim olay büyüse Allah korusun ya sen ona bişey yapsan yada o sana yapsa? geridekileri düşün şu günlerde birbirimizi çekemez olduk arkadasın dediği gibi camına kar topu geldi diye adam olduruldu bu ulkede Allah'ından bulsun şerefsiz.
Empati kurulduğunda bile yaşanmamış halde sinirlendim.Bırak Allahından bulsun.
Seni çok ıyı anlıyorum insan hazmedemıyor ama zamanla unutuyosun tek sıkıntı anlık oldugunda bende evlıyım 3 kez yüzük değiştirdim vurduktan sonra pişman oluyosun bide o var ınsanın aklına gelıyo ya evde bı çocugu hanımı varsa dıye o suratla gönderdık adamı bı besmele cekıp sabır dılemekten başka bışey yok
Küçük işten büyük iş çıkar, bırak Allah'ından bulsun. O an orada olsan kimse sana, eşine el-kol hareketi yapılmasına göz yum, adamın silahı vardır falan demez. İn o silahın üstüne git zaten. Ama böyle sonrasında peşine düşmek doğru değil bence. Tabi yapılan hareket bunu gerektirecek kadarsa da o ayrı !
Garip bir Ülke oldu bura, özellikle her gün trafikte neler yaşanıyor, kendimi sizin yerinize koyarak benim eşim böyle bir durum yaşasaydı ne yapardım diye soruyorum ve muhtemelen aynı öfke ile hareket ederdim fakat bir bayana bu şekilde densizce hakarette bulunan birinden mantıklı bir açıklama gelemeyeceği için, bırakın Şeytanından bulsun diyorum.
hiç basınızı belaya sokmadan resimle birlikte şikayetci olun olayı anlatın en iyisi ve dogrusu bu olur bence. bi gün benide 4 tane maganda kovaladı 3.20 le yanından gectim diye :) trafikte it kopuk cok dikkatli olmak lazım
Ah be abi salla gitsin ya :D Bigün bayrampaşa tem bağlantı yolunda aracın teki arkamdan makasa girdi ve önüme geçince çakmak attı camdan arabanın önüne düştü. Yanımda da arkadaşım var (erkek). Neyse ben bunun yanından geçtim sapaktan girdim 500 metre ilerde ışıklarda durdum arkamda durdu oda. İkisi indi arabadan sağlı sollu camların yanına geldiler. Hayırdır falanlan filanlar :D Arkadaşım 2.02 ben 1.97 falan, onlarda 1.60 55 kilo bi model ikiside aşşağılamak gibi olmasın ama hani insek muhtemelen tek alıcam ikisinide :D Onlar gider yapınca çocukla birbirimize baktık gülümsedik sonra kusurabakma ya acelam vardı dedim :D İhtiyaç duymuyorum yani gerek yok, belki dayak yicek ama sonra başımı ağrıtacak falan kimin ne çıkacağıda belli olmuyor
Gecen gun evimdem ciktim,marsa bastim garajimdan ciktim.5 metre gitmeden onumu kangoo kesti.Bir kufurler ediyor bana anlatamam size,zaten tipe ve konusmalara baktim kafa birmilyon.Ben birsey yapmadim dedim basta baktim hala atarlaniyor,benimde kotu bir huyum vardir biri atarlanirsa gulerim.Bu guldugumu gordu iyice sinirlendi.Elimi kapi koluna attim,senin anani bacini diye inecektim sonra bir ses dediki ugrasma malla.Tamam abi haklisin dedim hala kufur ediyor iyice azitti,sonra yanindaki bu degil bu degil dedi gittiler.Yani beni biriyle karistirmis ama dedigi lafa bak,bir ton kufur yedik ustunede adam cekip gitti.Nispeten Adana daha kucuk,istesem hemen bulurum ama gerek varmi? Elimde arac kamerasiyla cekilmis plakasi tamamen acik sekilde hem sesli hemde goruntulu kaydi var.Neye yararki,insanlar adam olduruyor elimi kolunu sallayarak cikiyorlar.Bana biri kufur etmis kimin umrunda,kendi adaletininkendin ararsanda sen suclu oluyorsun.Videoyu upload ederm bir ara
emre kardeşim konunu baltalamak istemem ama benimde aradığım bi p.ç var. beysukent angora o lokasyonda chp 19 plakalı audi a6 aracı arıyorum. vekil olduğunu tahmin ediyorum. bulan gören adresi bilen olursa lütfen bana pm atsın.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/s...a_gecirdi.html
belki yardımcı olabilir