-
Bir dua
Hayatimda buyuk onemi olan, su dunyada herkesten cok guvendigim, beni dipten alip buralara getiren, insan yapan guzel insan olum doseginde. Su an durumu cok kritik ve doktorlar tibben herseyi yapiyorlar. Ne olacagini belki biliyorlar belkide bilmiyorlar ama tek dedikleri dua edin. Lutfrn edeceginiz dualara O'nu da ekleyin cunku bu dunyanin boyle guzel insanlara ihtiyaci var.
-
Yusuf TR de şuan sabah namazı vakti, duaların en bereketli ve kabul olunan saati, rabbim acil şifalar versin dualarımız sizinle.
-
Merhaba ,
Arkadaşınız için çok üzüldüm,sizin için bu kadar önemli birinin bu durumda olması çok zor olmalı.Rabbim inşallah şifasını verir sizlere bağışlar.
Sizin açtığınız bu konu aslında belki vesile olur da günlük olaylardan biraz kurtulup etrafımızdaki olan biten ve diğer insanların farkında olabilsek.Çok fazla acı var.Az önce düşen iki uçak ile ilgili şehit haberlerini okuyordum.O tabutların başındaki analar,eşler, hele ki o hiçbir şeyden haberi olmayan yavrucaklar...Gözümün önüne bir an oğlum geldi.İnsan gözyaşlarına hakim olamıyor.
Sahip olduklarımızın farkında değiliz.Bol bol dua edin arkadaşlar, ihtiyacı olan insanlara bol bol yardım edin.Dilenen bir çocuğa elinizdeki simidin yarısını verin ,ne bileyim kan ihtiyaçlarını araştırın gidin kan verin.Çok küçük şeyler bile hayatımızı o kadar çok değiştirecektir ki.Artık şu maddiyatçılıktan maddecilikten uzaklaşalım ,çok daha huzurlu bir hayat yaşayacağımıza eminim.
Hepinize selam ve sevgilerimle...
-
Abi , guzel bir insan. Insallah bunu atlatacaktir diye dusunuyorum. Sen icini ferah tut
-
Rabbim acil sifalar versin bir an once insallah
-
Allah acil şifa versin kardeşim
-
Allah acil şifalar versin, tez zamanda kendine gelir ayaklanır inşallah...
-
Acil sifalar kardesim dualarimiz sizle
-
Allah acil şifalar versin zor durum
-
Allah yardımcımız olsun, şifalar versin
-
Allah acil sifalar versin insallah tez zamanda ayaga kalkar kendisi
-
Allah acil şifalar versin
-
"Ezhib'l be' se Rabbin naşi esfi ve entes safi la sifae illa safa.uke, sifauke la yügadiru sekama.
-
Allah acil şifalar versin kardeşim ...
-
-
Acil sifalar versin Allah
-
Allah acil şifalar versin.
-
-
Allahım acil şifalar versin :(
-
acil şifalar, düzelir inşallah
-
YÜce rabbİm acİl Şİfalar versİn
-
Allah şifa versin dualarımızı kabul etsin.
-
allah yardımcısı olsun inşallah düzelir
-
Allah sifa versin Yusuf , yapilabilicek bisi varsa haber vermen yeterlidir .
-
Dua'larımız abin için sen merak etme ...
ALLAH acil şifalar versin ....
-
-
Allah acil şifalar versin, sana ve tüm sevenlerine de sabır versin
-
-
Allah acil şifalar versin...
-
Allah acil şifalar versin...
-
Allah acil şifalar versin inşAllah
-
allah acil şifalar versin.
-
rabbim şifa versin sevdiklerine bağışlasın.
-
Allah acil sifalar versin, tez zamanda iyileşir inşalallah .
-
Allah acil şifalar versin kankacım.
-
Allah acil şifalar versin inşallah umarım sağlıgına kavusur
-
-
Allah'ım acil şifalar versin..
-
-
Allah acıl sıfalar versın