PPR MOTORSPORT ' a ÖZÜR !!
kaan hakkında daha önce açmış olduğum bir konu vardı. o konu silinmedi çünkü herkez yaşananları görsün dendi tech yöneticeleri tarafından. ben şimdi yaptığımın yanlış olduğu kanaatine vardığım için bu konuyu açma vazifesini hissettim kendimde ki herkez son durumu bilsin. en başta motorumun kırılmış olması kaana karşı kızgınlığımın ilk kıvılcımı olmuştu. daha sonra motorun yağ yakması eklendi vs. vs. bu yaşadıklarımın yüzünden içinde bulunduğum duruma yapılan olumsuz eleştiriler (okan hariç) ve tamamen ticari rakiplerinin veya amaçlarını bilmediğim kişilerin hamleleri kaan aleyhinde harekete geçmeme sebep oldu. şimdi diyebilirsiniz senin kendi düşüncen yok mu ama o an o durum içinde olmanız gerekir diyebilirim bende. ancak bu yaşadıklarımın kaanla yakından uzaktan ilgisi olmadığının, başta da dediğim gibi zamanla farkına vardım. bana halen her konuda elinden geldiğince yardımcı olmakta. müşterisini sandığım gibi yüz üstü oratada bırakan bir esnaf değildir. kendisinden hepinizin huzurunda özür diliyorum eğer özrümü kabul ederse buraya bir iki satır yazmasınıda gönülden istiyorum.