Böyle bakıyorum sanki 100-200 ü bile stok haliyle 5 sn de koşuyormuş gibi bahsedilen araçlar var , gideri acayip abartılan.
Sizin böyle gördüğünüz araçlar neler var?
Printable View
Böyle bakıyorum sanki 100-200 ü bile stok haliyle 5 sn de koşuyormuş gibi bahsedilen araçlar var , gideri acayip abartılan.
Sizin böyle gördüğünüz araçlar neler var?
Honda s2000,civic vti,civic typer,civic... (gelsin eksiler)
1.8 t grubu.
106, saxo vts
Piyasadaki araçları bir çoğu.. özellikle etiketçilerin ve galericilerin araçları :D
Sadık sınavın vizen mizen yok mu senin :D
tağbiqi s2k
Esikibin diye biliyorum.
Bi ara corsa c 1.7dtilar fena abartılıyodu
all of them honda..
Hondanın hangi modeli gitmiyormuş söylesenize ? Nedir bu çekememezlik. 98 model güvenlik paketli ies var 230.000 kmde 35 liraya satıyorum.
şimdi neyle kıyasladığımızda önemli super sportla bi vts kıyarlarsak tabii abartılmış olur. ama yukarda sayılan araçları hepsi başlı başına efsane.
Ben ciddiyim pmler gelmeye başladı bile...
arabayı bilememde en az iki ban diyorum ben konuya :hehe::hehe:
Bu konuda kavga çıkar. Demedi demeyin. :)
2000cc D segmenti tüm araçlar yer uçağı bu ülkede
bütün bmwler
Varsa temiz 106 satan talibim özel mesaj atın :D
e36 320(c)i diyebilirim..
clio symbol dci :D
Tüm hondalar ep3ten tutun 1.5ine 1.6iesine 1.4is ine vti Veeee GTİ lar her ne oldugu farketmez ne olursa olsun sahıplerının gozlerınde bırer aırbus A770 & boeing 737 den farksızdırlar :D
Konu bence biraz saçma olmuş.
Kime göre neye göre, bana tofaş hızlıdır başkasına gtr35 yavaştır.
laan ta.ak saracağanız zaman söyleyin ciddi ciddi yazdıydım ameka
genel olarak dizel veya benzinli turbo aracı olanlara, ozellikle başka araclardan bihaber olanlara çok hızlı geldiğinden abartabiliyorlar :D
1.4 tsi mesela. Fn2 type-r. S2000. chipli 1.6 tdilar. Olay kimin nasil gittigi gidemedigi degil, her seyin bu kadar acimasizca abartilmasi. 1.4 tsi dedigin arac, buradan istanbula giderken cankurtaran'i tirmanamayan şişen araç. Adam bunu ara hızlanmada kafa çıkardı diye yere göğe sıgdıramıyor, cigerli 2.0 ve uzeri bi atmosferik arac gelip delip geciyor uzun yolda, kendi firmasindan bile hem de. Gerci herkes artik otomatik aracla bombos yolda 50den 200e cikip gaz kesiyor sonra birbirine atarlaniyor, kim ne yapiyorsa yapsin :)
Benim arabam 196 yı geçmiyor ama benim için en giderli araba demek en az yakan araba demek onun için ben oyumu clio 1.5 dciden yana kullanıyorum :D
S2000,bmw,Vti
1.4 hdi.....
şimdi kusura bakma emmi ama tsi ı yedirmeyiz :D