Seni
lol
l
Printable View
Seni
lol
l
Gülecek bise yok videoda birçok insan motorlulari iplemiyo. Keske aynasını fln krsayms.
motorcu bence olayı uzattı, dua etin dişli birine denk gelmedi .
Aynen sürücünün hafif çelimsiz ve genç olmasından yüz alıp goproya malzeme vermek için uzatmış.
Genelde kaza veya hayati tehlike olmadığı sürece istediğim kadar sinirli olayım , karşı taraf özür dilediği saniyede kapatırım olayı devam ederim.Aynı şekilde hatamı farketti ve özür dilediysem de karşı taraftan aynısını beklerim.Aynısını ben yaşasam ve özrüm sonrası o laf edilseydi devirmiştim transporterin kapıyla.
Olmamış.
Youtube a koymadan önce dövmesi gerekiyordu.
Ayrıca görememesi imkansız. Kör noktada falan değil bildiğin yan şeritten gelip sıkıştırıyor.
Alttaki aynı konu ve cezayı o anda kesmiş.
https://www.youtube.com/watch?v=KQ6bEg8V9-U
Güzel sölemiş.
Müthiş ya :D
Biraz tepki abartılı görünse de bu işleri yüksek hızlarda yapan kendini şöför sanan kardeşlerimiz de çok sayıda var.
Görmemek değil, bildiğin s..lememek. Sen görmüyorsun adamın canına en kötü ihtimalle malına kastediyorsun.
transporter cı hatalı tamam.. net belli olmuyo adamın yanında ailesi var sanırım.tamam kız herife niye aynana bakmıyosun de ama öyle döverim falan denmez . trafikte herhangibi bi araç çok tehlikeli bi hata yapmadıkça içinde aile varsa ben kornaya bile basmıyorum. ikiside yanlış yapmış .
bide olayın şu boyutu var çıkarıp 2 el sıksa youtube da daha başka bişey izlerdik . her önümeze gelenle dalaşırsak sonu ya hastane ya karakol . delikanlılık eskide kaldı boş gezmiyo kimse artık .
Yahu hepiniz doğru söylüyorsunuz ama gözlemler eksik..
Yerler ıslak
Transporter omotoru direk sikistiriyo
Adam panik yapıp düşse veya bile bile sikistiriyo kacamicak yeri olsa vs vs
Bunları niye düşünmüyorsunuz. Motor kullanırken karoser yok unutmayın adamın bedeni karoseri zaten. Yok özürdilemisbos gecmis asırı tepki vermiş olayı yok yani.
O araç çarpsa çizilir açık içeri göçer ustaya götürürsün yapar,can o kadar kolay mı ??
Dövseydi bu kadar konuşulmazdı sanki...
valla bence adama ders olması açısından iyi yapmış
adamın aklında yer eder ki etmiştir daha dikkatli olur bundan sonra
sonuçta motorsiklette kaporta sensin o sırada kullanan kişinin bukadar tepki vermesi çok normal geliyor bana videoda anlaşılmaz diye düşünüyorum
transporterda art niyet var çok net ortada neden savunuluyor. ailesi varsa adam gibi sürecek. veya camı açık elini kaldırır kusura bakma anlamında olay çözülür yapmazsan döverlerr
En son böyle bir şey başımıza geldiğinde çift taraflı ayna aldığımızı hatırlıyorum.. Benim canıma kast eden adamın malı benden değerli değildir kimse k.bakmasın.. Adam motoru göre göre o araya giriyor, ben olsam şahsen o aynasını kucağına vermiştim. Malesef motorlar ülkemizde halen görülmemekte , gereksiz - tehlikeli olarak bilinmesi işte hep böyle bilinçsiz şoförler den kaynaklanmaktadır
Arabadaki genç parlak yüzlü bir çocuk hata yapmış olabilir bunun karşılığı döverim vs olmamalı, ha unutmayın karşıdakinden ne çıkacağı hiç belli olmaz haberlerde izleyedebilirdik akşam. Mümkün olduğunca olaylardan uzak durmaya ve haklıysam da uzatmadan geçmeyi tercih ederim
Onur ne diyosun adam özür dilemiş o.pu çocuğu seni döverim diyo :mad: ben onun üstünden 50 kere geçerdim bana deseydi kolay nmı öyle adam dövmek sevmiyorum yolda motorluları açıkcası takmıyorumda bi bakıyorum adam dibimde bitmiş aynama kadar girmiş ne işi var orda bende sıkıştırıyorum hatta birini haliçde kamyonun altına sokuyodumda dua etsin hanım çığlık çığlığa bağırdı arabanın içinde acımam walla alırım altıma :mad:
Motor kullanmayan arkadaşlar kendilerine göre yorumlamış, adam biraz abartsada sonun kadar haklı. Islak yolda motoru hemen nasıl durduramazsın!!
Motorcu haklı ama gördüğüm kadarıyla yanında bayan olan birine hem de hatasını kabullenmişken böyle yüklenmesi hiç yakışmamış.
Motorcular şunu bırakması lazım : işine gelince beni farkedeceksin, işine gelmeyince aralardan derelerden çizgi üstlerinden gideceksin.! Yok öyle kardeşim, sen de taşıtsın, sen de diğer taşıtlar gibi hareket edeceksin. Geçen gün, sol şeritten, yanımdaki arabayı geçtikten sonra orta şeride geçeceğim, (saniyeyi anlatıyorum ) sinyalimi verdim, tam geçeceğim, aynaya baktım, adamı görmemle mermi gibi geçmesi bir oldu.!! Yanımda eşim, oturduğu yerde sıçradı, öyle bir geçiş yani. E be kardeşim, o hızla, çizgi üstünde ve iki araç arasında ne işin var. Yeminle, hafif dokunsam 200 mt ilerden alırdık abimi. Sonra ? Bir motorlu daha farkedilmedi.!!
Haklıyken haksız duruma düşmek budur
Trafikte her haklı olan döverim asarım keserim biçerim dersen ne olacak
Olay karşı tarafın alttan alması ve motorucunun kaskına güvenmesinden kaynaklıdır bu kadar basit gün gelir biri karşına çıkar seni döverim dersin götünden silahla bıçakla vurur seni sonrada youtuba koyar bizde izleriz kahkalarla..
Öte yandan trafikte motora saygı diye bir olay söz konusu bile olamaz motorcu arkadaşlar kusura bakmasın
Ben hayatımda sürekli şeritte giden motor hiç görmedim aynadan takip etmek imkansıza yakın yerinde dursa saygı gösterelim ama ne yapacaklarını kestirmek çok zor kimisi zaten saniyeler içinde ışınlanıyor kimisi milisaniyede bir şerit değiştiriyor kimisi zaten sadece aradan gidiyor
Türkiyede trafikte motor terörü var bu kadar net..
Düzgün kullananları tenzih ediyorum ve zaten aman bişey olmasın diye 1 km bile yaklaşmıyorum,yaklaşamıyorum..
Motorlularda herzaman yolunda gitse keşke. Ekmediğin yerde bitiyo adamlar pat diye, sinyal vermeye rağmen arkaya yapışanlarda cabası, zaten kask desen %90'nında yok...
Motorcu sonuna kadar haklı, ama yanında ailesi olan birisine böyle konuşmak kendini küçük düşürmekten başka bişiy degil. Acaba inip dövemese birde onuda koyucak mı? Sırf artislik yapmak için koydugunu düşüyorum videoyu.
trafikte bile yanda gececek yer olsun diye bile bile emniyet şeridine yakın durmuyorum
bu adam hususi göre göre motorun üstüne sürüyor ama yine de yanında bayan var ve adam üstelememiş döverim koyarım diyorsan inip dövseydin artizzzzzz
Bende motor sürdüğüm için az çok anlıyorum o motor süreni.. o tranporterı süren arkadaş orda o adamı üstüne çıksa vursa ezse o motorlu hastanede gözü açardı tepkisi ondan arabaya ne olur hiç bir şey belki bir kaporta işçiliği o kadar..
o adamın yerinde olmadan motor sürmeyen biri atar tutar anlayamaz onun tepkisinin nedenini orda onun canı var çünkü ortada ..
bir kere motorun üstüne binin anlarsınız.. bunu motor ömrü boyu sürmemiş arkadaşlarım için diyorum arabanın içinden bakdığın gibi değil hayat motorun üstünde..
açıyorsun sıcak havalandırmanı o yağmurlu soğuk havada açıyorsun müziğini güvenliğin tam abs,airbagler ,esp v.b diğeri yağmur çamur soğuk hepsi üstünde kaportada sensin airbagde sensin her şey sensin..
Minibüs ve halk otobüsünden sonra üçüncü sırada gelir motorcu terörü bu ülkede. Önce magdur edebiyatını bırakıp bunu kabul etmek lazim.
Transporterdaki kişi hata yapmış da özür dileyen birine yanında eşi sevgilisi vs varken dayılanmak neden? motorcu dua etsin de düzgün birine denk gelmiş. yoksa o kamera kayıttayken g.tüne sokar videosunu youtube'da yayınlarlardı.
Bir sürü video var buna benzer. Motor sürücüsünün tepkisi yüzünden bu video bu kadar popüler oldu sanırım.
Adam gayet haklı ve bu tepkinin parlak yüzlü bebeyle bir ilgisi yok. İnsanın canına kast edersen gözü döner karşısındaki parlak da olsa toparlak da olsa tepkisi aynı olacaktır.
Araba da kullanıyorum motorsiklet de ikisinde de suçlu suçsuz olunabilir önemli olan insanlık. Etrafındaki araçların, yayaların ve hayvanların da can taşıdığını unutmamak.
tarnsporterlıyı savunduğumdan değil ancak videoyu birazdaha dikkatli izleyince yanılıyorda olabilirim, motorcu sola doğru açıyo kendini yol genişleyince,sonra su birikintisini fark ediyor vazgeçiyor, bu sıra taransporter boşluğu görüp sollamaya çıkıyo, motorcuda gaza oturuyo ve sıkışıyolar. motorcunun uslup biraz gereksiz.
2 tekerlek kullanmayan için hava hoş özür dilemesi bir şeyi değiştirmez herkesin tek canı var
Hayır çektin kameraya lafını söyledin daha internete niye veriyosun şer..siz amacın ne.
çocuk ters bişey söylememiş hala tehdit ediyor birde ailesinin yanında.transporter servis aracı olup içerde de 4-5 kişi olsaydı "abicim biraz daha dikkat eder misiniz" derdi ancak.
motor kullananlar bi adam gibi kullansın önce ondan sonra saygı beklesin insanlardan.
Resmen bıktım usandım artık özellikle şu ufak scooterları kullananlardan. Trafikte gelip zorla araya sıkışıyor geçemeyince el kol yapıyor sanki ben demişim ona gir o araya diye. Geçen de şerefsizin teki aynamı kırıp bastı kaçtı arkasına bile bakmadan, yakalayamadım aramıza araba girdi iyi ki de yakalamadım üstünden geçecektim o sinirle şerefsizin.
Motorlu olan Trafik polisi felan mı?
Üzerindeki yagmurluk onu andırıyor belki Transporterci o yüzden sesini çıkarmadı
Söylediklerinin büyük bir kısmı doğru ama genelden özele inersek bu durumda Motorsiklet sürücüsü haklı.
Haklılığın ötesinde hata veya dikkatsizlikten dolayı değil bile bile ve göre göre şeridine tecavüz edilerek sıkıştırılıyor.
Çünkü transporter arkadan geliyor. Görmemesinin imkanı yok.
Dediğin gibi trafikte hakkını asarım keserimle aramak cehalet göstergesi ama istanbul gibi her 10 arabadan 6 sının motorları sıkıştırdığı bir trafikte ne kadar sakin olabilir insan yani kim bilir sıkıştıran kaçıncı araba... (bu arada hayatımda 2 kere motor kullandım) motorlar suçlu -özellikle pizzaman ler- ama adam akıllı motor kullananları trafikte motorlu araç olarak görmeyen otomobil sürücüleri de onlar kadar suçlu bence...
Ben senin arkana bindiğimde sen niye beni düşünmüyosun . En son E5 de yere sabitlenen plastik dubalara bacağımı çarpmıştın ulan :) Dikkatli kullanın olm, motorcu da dikkat etsin otomobil sürücüsü de. Herkesin elini taşın altına koyması lazım. Bazen hakkaten ben bile motoru fark edemiyorum, bi anda yanımda bitiyo.. Ya o esnada çukurdan kaçmak için hamle yapsam ... Motorcu adamın bi tık daha her ihtimali düşünmesi lazım kanka
Ne araç kullananlar ne de motorcular... Hiç bir şeyi genel olarak kuralına göre yapamıyoruz.
Ya düzgün bir şoför şu saçma sapan kullanan motorcularla karşılaşıyor ya da şu düzgün kullanan motorcular abuk sabuk araç kullananlara rastlıyor.
Herkes birbirini kötülüyor, kendini kuruyor, sonra genellemeler havada uçuşuyor.