Geyik sabah 6 ya kadaar serbest, baldir bacak yasak... ( onu whatsappdan yapin)
Konularimi goremiyorum diyen 100. Kullanicimizi 3 hafta Fatih erkek yurduna tatilde gonderiyoruz alles inklusive!!! Ayrica dedelerle duş promosyonu ile
Printable View
Geyik sabah 6 ya kadaar serbest, baldir bacak yasak... ( onu whatsappdan yapin)
Konularimi goremiyorum diyen 100. Kullanicimizi 3 hafta Fatih erkek yurduna tatilde gonderiyoruz alles inklusive!!! Ayrica dedelerle duş promosyonu ile
Valla da billa da göremiyorum error veriyorum :D
Melih 76. Sin!
Dünya Göz' den yüzde 10 indirim kazandınız. :)
konu serbestse abi köpük yapan sprey başlık bakıyorum chemicalguys'ın ve adam's polishte ki gibi veya ucuz yollu fl uyumlu yıkama makinesi
bende görmüyom bende görmüyom
abi şu yasakları kaldıralım ama
Kopugu napican?
En iyi kopugu bunlar yapiyor..
http://www.hdwalls.co/wp-content/upl...er-picture.jpg
Reklamlar;
F&F CAR CLEAN... :icon_tup::D
Baldır, bacak yok dedin ama ateşi yaktın
Agaya beles...
Ayrica bu ablalar iffetli
Günlük şom ağzımın ufak bi kanıtını koyacaktım ama foto boyutunu ayarlayamadığım için koymuyorum. Mazallah forum falan çöker :D
Bu başlık şanzıman dağıttırır:)
Bu forum dsg den hizli vites atan adamlar gordu.
Benim de debriyajsiz vites attigim olmustur, sag pedal halida, sol ayakta halidaaa
Tabi kisa surede motor kulaggi kopmustu. Zavalli clio
ayağımızın kaportadan çıkmışlığı vardır...
Bizim ss te 4 e gerek yok, isime yarayan her seyle takas yaparim.
O degil de bizim Yusuf abi hala deneme videolarini atmadi ya onu da yinebdip not olarak dusiy bari :D
3 e atarken yuzukle cam kirmisligimiz var tavsiye etmiyorum :)
Bi' gün yine 3'e atıyoruz.
Aren yusuf die die ölücek :D
olmayan bişeyi göremeen aren vazgeç bu sevdadan
yusuf kia yusuf mu? borcu filan vardi bir ara?
gecen gun 3 e attım torpıdo uzerıme gelıyordu ehahah :D
Geçen 3 e atıyodum bir baktım araba otomatik tabi biz şok..
2 den 4 e cakıyorum 3e gerek duymuyorum
3e sokamayan 1'i denesin
1 den 2 ye atarken arka koltuktakini bayilttik saygilar.
3 e atarken arabanın vites körüğü baglantılı plastik malzemeleri hiç etmişligim vardır :D
Ne bu dedi
Mavi Amerika dedim......
Vahşiiiii, 1 den 2 ye cekip yan verince bana cok sev diyo bana aşık olmasından korkuyorum...
Hepinizede bi makas atsam yuvarlar atarım haaaa haaaayvan gibi şiii yapmayınn
1-2-1 tabi piston şok.
16. Sahibinden yumusak taklali 106 saticam simdi, herkes ooo soyle iyi boyle iyi desin. Yok mu bir yanci!!!
2003 den beri 98 binde, 6 kere renk degistirdi, bukalemun gibi masallah. kondisyonu cok iyi, motorunda hangi parcalarin oldugu saibeli, sanayideki her usta bir kere toplamis masallah ,ben arabayi yasli teyzeden aldim.
Şahin doğancılar gibi deyimi var ya o deyiminiz batsın. Lan ne zaman kötü bi laf edecek olsanız onu kullanıyorsunuz Dikkat edelim...
almanlar dsg yi benden esinlendi sırrımı vermedim ondan hala tam düzene oturmadı dsg.
doguanadolunun en hızlı vites atan adamı benimm !! :D :D triger zinciri kırmışlığım var :D
biri çıkıp demiyecek mi eskiden böyle konularda f5 yapmaktan ciğerimiz solardı diye?
Pilav gunu bile yokkk