http://www.sahibinden.com/96_civic_c...&keyword=coupe
nette gezinirken gördüm , izmir'li arkadaşlardan bilgisi olan var mı? fiyat gayet başarılı..
manuel ve sunroof'lu....
alınır mı sizce?
Printable View
http://www.sahibinden.com/96_civic_c...&keyword=coupe
nette gezinirken gördüm , izmir'li arkadaşlardan bilgisi olan var mı? fiyat gayet başarılı..
manuel ve sunroof'lu....
alınır mı sizce?
sol far , sol çamurluk , kaput , ön cam değişmiş... başka da bi derdi yokmuş...
Demek bu paralara dusmus sonunda:D
Arabada airbag var mi onu sor sen amcama :)
cok pahalı değilmi.. ne motor var uzerinde sohcmu
1,6 motor varmış...
boşver abi airbag'i... :) arabada "el gazı , şpildak ve bikaç değişik farklı özellik" varmış...
öyle dedi sahibi...
:):):):):):):):)
valla kolay bulunur cinsden değil ama bence pahalı sedan veya hb vtec daha iyidir zaten motor olarakta 100-125 hp arası yazılmış
düz zeminde düz durmuyo bilginiz olsun :D
Coupe olması güzel ama araba hosafa dönmüs :D
Sadece ön soldan hasarlı olduguna da pek inanamadım, bir garip duruyor cünkü :)
Gözünü karartıp coupem olsun, komple de boyatırım sıfırdan yaptırırım diyorsan alınabilir, tabiki fiyatın düsmesi sartıyla :)
bunu alıp swap yapmak lazm ama 16 lira sırf kasa için ciddi bir rakam
11-12bin ytl civarında alınabilse güzel bir proje aracı olur :)
Araç uzun süredir satılıktı kimse cesaret edipte almamış...Araştırmak lazım toplanılsa aslında çok güzel olur...
bi gün yolda denk geldim 14500 e kadar düşürmüştüm fiyatını en son ama o para bile çok
o yazdigi fiyatin cok daha altina direk telefonla indi sahibi..
12 liraya verir ;)
Canı çıktı bu aracın fiyat hala yüksek.
yan binamda oturuyor:)
bence alınır güzel bi renk ve bi k20 swap mal tamamdır zaten temizini alsan ne fark eder gene değiş farları carbon kaput al yay -amortisör falan filan zaten herşeyini değişiyoruz nice hoşaf vtec lere vermektense o parayı alınır yapılır ve tek olunur bence tabii...
amca her geçen sene biraz daha düşürüyo fiyatı...:D
araba önden-arkadan her tarafından darbeli... şasi kayık, airbag yok vs. vs.
sohc motor var üstünde.
-motoru geç... en kolay iş o bence...
-şasi düzeltilir , ne araçlar toplanıyo da bu mu toplanamayacak düzgün şekilde...
-airbag zaten çoğu tune araçlarda iptal ediliyor (yabancı ülkelerde tabii) , spor direksiyon takılıyor aslanlar gibi...
-kaputtu fardı tampondu tabii ki de değişecek...
-sonunda gerçek bir coupe sahibi olunacak...
bence sıkı pazarlık edilip alınır , hatta para durumum uygun olsa alırım , zaman içinde toplarım şasisini,boyasını,motorunu vs..vs..
:):):)
bence de alınır.
kupon araba, fiyatının biraz pahalı olması normal
aracın kasası sorunlu , üstünde 1.6 ies motoru var. coupe olmasının haricinde bir albenisi yok.
arac orj olsa okeyde. satarken sorun olur
bu aracı alcan ve satmıcan eğer honda manyağı birisiysen ;) bu kasadan ben yok die biliyorum türkiyede yaklasık 2 hafta önce 1.4 aldım ama hep aklımda olan bi arabaydı bu ama hiç denk gelmedi bana denk gelseydı belkıde su anda benım olcaktı bu arac ;) fiyatı biraz düşürülürse gözü kapalı alınır bu arac her arabayı toplamak için para harcıyoruz ki araba honda her yerde var parçası
herkes fikirlerini yazmıs ozelıkle ızmirki arkadas aracın barız kazaları oldugunu soylemıs kaldıkı fotograflardanda arac barıs sola yatık duruyor.
2005 te izmirde askerken 27 istiyordu 20 teklif ettim aracı görmeden vermedi kulağıma gelene göre aracın geçmişi iyi değil diye biliyorum ama bu hobidir bakılır alınır iyi bir rakam harcanırsa güzelce binilir bence
benım cevremde bu arabayla uğrascak ve bu arabayı yapcakcok adam var bu arac izmirde kalır gibime geliyo
eskiden arabalar 2 liraya toplanıp biniliyorlardı şimdiki teknoloji araçları yapmak yaparken onu bunu istemek arabadan bişeyler beklemek artık 40,000$ bu parayı ya bir kişi bir seferde yada 6 ila 10 kişi el değiştirip sırayla harcarlar artı bu kadar hasar görmüş bir aracı sadece orjinal haline getirmek en az 5 lira ve arabadan soğumasına neden olur insanın BENCE
Sedan hatchback toplanacağına buna yatırım yapmak daha mantıklı...
Örnek...
http://digitalhorizon-online.com/gal...1/DSC_9072.jpg
resim olayı gebertmiş yaa...
çok fena çoook....
kazasız diyorları birden bu kadar mı dağıldı :D:D:D
çok görmek ısteyen varsa gelsın gostereyım arabayı
Yok rica ederim oyle dusunmedim zaten bende ama inan o paralara alinip toplanacak bir arac degil.. Cok iyi inceledim araci ben 2-3 sene once 8-9 binlere alinirsa belki ugrasilir ... O paralara da o dayi hayatta vermez araci bu arada o zamanlar 180.ooo millerdeydi arac yanlis hatirlamiyorsam :) Simdi nedir akibeti bilemiyorum ..
o zaman bu iniş trendi ile 2 sene daha beklersek o fiyata düşecektir illa ki...
:)
artık motoru kaç milyon mil olur bilemeyiz tabiiki..
:)
bende niyetlendim bi ara ama cem isminde bi arkadaşla görüştüm eroldan almıştım numarasını abi dedi ben çok inceledim şasede sıkıntı var felan bi sürü şey söylemişti...bende vazgeçtim almaktan ama niyeti olan varsa alınıp beyaza boyatılıp ön komple 99 yapılabilir :)
;):icon_tup:
http://img528.imageshack.us/img528/2558/2e4i179ys8.jpg
http://img518.imageshack.us/img518/6599/347ihpsln7.jpg
Zaten Ceme ben baktim araci iste :)