Aracım yazılımlı golf 7 manuel tsi 122. tahmını guc 147 150- benzer segment araçlarla denemek isterim:) yer anadolu yakası. ayrıntılı iletişim pm.
Printable View
Aracım yazılımlı golf 7 manuel tsi 122. tahmını guc 147 150- benzer segment araçlarla denemek isterim:) yer anadolu yakası. ayrıntılı iletişim pm.
Bende merak ettim sonucu acaba ne olur diye :) Mesafe olmasaydi keske ...
Hangi marka yazilim var yazmanizda sorun yoksa
Keşke yakın olsak 140FR denerdik ...
Vtec ile denermisin :) bir arkadaş var stoc aracı var.
stock vtec i 140 lik fr geçemiyor ki 122 lik yazılımlı golf geçsin :)
örnek olması acısından golf stock 170hp manuel 2ser kısı .. vtec feh+4.78
https://www.youtube.com/watch?v=MBnirXji-zs
Senin kalemin DP ve yazılımlı Golf Polo onlarla dene :)
Şaka bir yana 140'lık fr ile benim eski aracım delsolü denerken, vtec sürekli yağ yetiştiremediğinden dolayı açıp kapanır halde dahi 1-1,5 boy önde gidiyordum. Sonrasında yağ kalmadığını farkettik ve ucuz atlattık çok şükür. Problemi hallettikten sonra deneme fırsatımız olmadı ama yazılım olmazsa 140'lık fr'ın pek şansı olacağını düşünmüyorum.
Şaka yapıyorum zaten bende kardeşim... Hayret ettim 2015 Güncel KM 4.000 Dayandı hemen hemen FR 140 Yazılım yok. 98 VTİ Drag 400M 2-3 Boy alıyorum VTİ ne kadar sağlıklı bilemem...Sağlıklı diye bildiğim bir diğer VTİ'la ise modelini bilmiyorum 96-98 arası olabilir her ikiside HB ayrıca. Roll yaptım yine 400-500m vardı. araç içerisinde 2 kişiler ben tek 1 boy 1.5 boy aldım. Ben bunlarla kıyasladım. Yine denediğim bir diğer araç 2014 Neew Beetle 1.4TSİ 160'lık DSG Nerdeyse 750-800M roll yaptık sonuç yarım boy 1 boy alıyorum. 140'lık FR şans verin siz bence ;)
fd6 cıvıcle vtı in 2 vites yanında duran var . fr ın vtec geçmesi çok normal .
vtı var, vtıcık var .
135'lik mito tct var, deneyebiliriz dostum.
yazılımlı golf 1.6tdi yada yazılımlı 1.6tdi a3 ile denerseniz sonucu yazarsanız sevinirim.
yazılımlı polo 1.2 tsi var denıyebılırız.
Yazilimli 1.7 dti corsa var ama avrupa yakasindayim
Vti aklima bile gelmemisti stoksa deneriz. Daha cok 320ied insignia 180vs gibi araclar aklimdaydi.
Yazilim dp li golf vsde olur maksat cesit. Haftasonu icin pm atiyorum ilgili arkadaslara
Yazilim ecufast..
Abicim aracımı 10.000 km de sattım denediğiniz araclar büyük ihtimal kondisyonu yerinde olmayan vti lar hatırlarsanız rodaj konusunda size tavsiyede bulunmustum ayrıca aracta hiç bir arıza sıkıntı yoktu sattıgımda hala da yok
orjinal fr ile denediğimde 200 km hızda 1.5 boy yaklasık onune cıkıyordum
normal sartlarda fr ile vti geçemezsiniz tekrar söyliyorum :)
122 lik motorda aman aman giden bir motor değil
122 lık yazılımlı leonu 160 a kadar 1.6 dizel giuliettam ile geçiyordum sonra leon gelip geçiyodu arkadan
bence karsı tarafta bozukluk aramak yerıne kendı denedıgınız vti larda arayın :)
Vti degildir 1.4i dir o vti olsa duramazsin :)
forumda denemesi var zaten stock fr ile f\e\h vtı ın .
ahanda link: http://www.techturkey.com/forum/vide...eon+fr+vs+vtec
ilçe girmiş araya ..
leon mk3le ful stok vtı arasında fabrıka verılerınde çok fark yok, kg hpdede çok fark yok, yakın olurlarsa şaşırmamak lazım. şanzıman oranı aktarma aero gibi özellikleri üstün leon yada golfün.
Derine derine daha derine
Zaman konusunda bi sıkıntı olmassa ben deneyebiliriz polo 1.6 tdi yazılım dp egsoz
Filtre eksoz iesim var dengim araçlarla deneme yaparım :)
Deneme olacak mı?
FR 1.4 TSI 150hp ACT DSG ile durum ne olur acaba ? bi müsait olsam bende denemek istiyorum aslında...
DSG 'nin performansını merak ediyorum.
filitre+ egzoz+headerslı Civic si ım var düşünürsen deneriz.
Stok 207lemans var gelebilirim duruma göre.
Stock fr ile vti gecmekte iyiymiss ya arkadas baya inanmis :) bir cok kez denedik yok oyle bi dunya..
Kimseden ses yok:)
Bende stock 122 tsi manuel golf6 var, 140 FR ile denedim, 190 lara doğru 2-2.5 boy FR geçiyor :)
122 lik stokken dahi çok geçer..
ben denemiştim, düz borulu ae101 ile aynı yürüyor benim araba.. 4-5 boy kadar açılıyor daha 60-150 gibi denerken, üstüne gerek duymadık. 150-190 ım ae101 den daha iyi öyle söyliyim :)
stok 122 jetta da aynı ae101 e 4 boy kadar açıyordu, ordan hesabını yap sen :)
Bu arada mk7 lerdeki 122 mk6 dakinden bi tık daha hızlı..