Bilin bakalim bu neyin tarihi:) Bilene + 50 ozel mesaj kapasitesi...
Printable View
Bilin bakalim bu neyin tarihi:) Bilene + 50 ozel mesaj kapasitesi...
Forumun 10. Yıl dönümü?
mhp nin 40 yılı :)
yıl dönümüdür herhalde
Erken secimin tarihi:))
olmaz pzt ye denk geliyor :D
Geleceğe dönüş filmindeki tarih mi? :D
10 sene olmuş vay bee
Benim dogum gunum baska bir ozelligi yok benim icin :)
Forumun açılmasından 9 yıl 364 gün x saat geçmesi sonrasındaki tarih.(artık günleri hesaba katmazsak :)) Yuvarlarsak 10. yıl dönümü :)
Forumun kuruluş tarihi herhalde. Bu özel günde tüm üyelere brazzers şifresi :D
Büyü bozuldu :hehe: :D
Oz'un dahi 20.10.2005 üyelik tarihi olduğu düşünülürse, forumun kurulmasının değil, tohumunun atılmasının 10. yıldönümü olur. :)
Ooo pilavlı var yani :D
19\10\2015 çok hojdur ama banana
http://www.techturkey.com/forum/member.php?u=1 (Forum'u kuran account )
Konu kilitlenebilir :)
http://www.empireonline.com/images/f...him-header.gif
oldu :)
10 yıl mı ? vay vay :)
1910 ankara gücü :) :) :)
bir takim entrikalar dönüyor.
10. yıl için belki de süpriz var
Herkese ücretsiz yazılım mesela :)
şanzelize kapanmasaydı iyidi :)
valla yıldönümü falan bilmemde
benim muayene'nin bitiş tarihi
çekilişle vtec kazanma şansı verilsin
bence eskilerden derleme fotoğraflar falan konabilir, türkiyede bu forum sayesinde neler değişti vs gibisinden. Nice 10 yıllara, TT'i seviyoruz. Çoğumuzun hayatında büyük yeri var.
5 yıl once dahil oldum bu aileye.şu 5 yılda o kadar cok sey ogrendim dost abi kazandim ki,Nice 10 yıllara olur insallah :)
benim doğum günümdür kendisi:)
10.yıl etkinlikerinde ne var? :D
forumu kesfetme hikayelerinizi yazin beyler ben basliyorum :D yill 2004 2005 2006 modifiyemdeyiz o zamanlar yavas yavas otomobil forumlugundan cikip hertelden calmaya baslayinca sıkıldigimi farkettim , iskenderuna manita pesine gidiyordum sahilde bi typer bi clio rs iki peugeot birde camaro yardirmisti camaro en arkadan geliyordu lanet olasica araba 3.8mis :D o gazla gelip buraya ilk konumu acmistim uye olup 3.8 camaromu yoksa typermi gecer diye :D 10 sene olmus vay aluminyum
İyi ki üye olmuşum buraya, çok iyi insanlar tanıdım. Sadece tek pişmanlığım burkaykalyon'u nickli insansı görünümlü canlıyı tanımış olmak. lanet gelsin o herife.
:D
Bana da cardanadam, act, modifiyem vs sonrası boşlukta gibiyken "senna" Semih abi tavsiye etmişti, tüm kemik kadro orda üye ol diye.. Akabinde olmuştum direk :)
Bende önce cadde16 da daha sonra hondam da takılıyordum.Eski littlevo şimdiki nicki Aps olan Apo söylemişti gir bak sağlam forum diye.1 yıldan daha fazla sadece misafir olarak uzaktan takip ettim sonrada üye olmuştum :)
İlk üye olduğumda sabahlara kadar teknik konuları postları okuduğumu bilirim.Sonra gaza gelip Micramın arka koltuklar,stepne,kapı döşemelerini söküp öyle gezmiştim bir süre :D
Rollingciler burda dediler bende öyle olmuştum.
Atasehir filan iyidi eskiden emekli olmadan önce. :)
Seyrekte olsak görüşürüz bir kaç eski dostla. :)
En Andrelin işlerin içinde olduğum da forum çok rakip buldu sağolsun.: )
Parti varsa geliriz yaani