Denetimler başlıyor, plakada mühür olması birşey değiştirmeyecek. ***** yılsonu geldi.
http://i.hizliresim.com/P6yXv7.jpg
Printable View
Denetimler başlıyor, plakada mühür olması birşey değiştirmeyecek. ***** yılsonu geldi.
http://i.hizliresim.com/P6yXv7.jpg
hadeee. Lan APP olunca çin alfabesi mi oluyor. Okuyamıyorlar mı? Anlayamıyorum bu montofolluğu.
Bizim emniyettekilerin kafasını anlamıyorum ben. halbuki app plaka onların daha çok işine yarar , daha okunaklı fosforlu vs. bizim burada sıkıntı olmaz ama aralardan kaçarız.
Vay allahım 4 yıldır araç var bi app yapalım dedik olaya bak :D :D
Çift taraflı bant + silikonla yapıştırdım cezaya razıyım ama o plakayı öldürseler çıkarmam ☺
Abi, devlette tek düzelik esastır. Yaratıcılık her zaman bu memlekette yasaklanmıştır. Diğer noktalarda kızsam da plaka konusunda kızamıyorum abi, APP Bu kadar yaygınlaşırsa herkes her köşede bir plaka bastırır gezer. Bunu salt trafik cezasından kaçmak için düşünme, terör olayları, saldırılar için bile düşünebilirsin.
Benim baba üst düzey bürokrat, normalde çakar-koruma aracı vs vs. kullanmaktan nefret eder, sivil plakalı araçla gezer, şöförüne çakar kullandırmaz, emniyet şeridine falan girilmesine asla izin vermez ancak son 3,4 aydır gelen talimat neticesinde güvenlik gerekçesiyle emniyet şeridinden çıkmıyorlarmış.
Artık terör örgütü dağdan şehre indi. Askerle değil polisle çatışıyorlar, trafikteler ayaklarında mekap, ellerinde AK47'ler yok sen ben gibi trafikte gidiyorlar, bagajı dolu araçlarıyla bombalı saldırı yapıyorlar, saldırıya giden polislere pusu kuruyorlar.
Cam filmi ve APP Üzerine bu kadar yoğunlaşılmasının sebebi budur bence ve emniyet sonuna kadar haklı bu noktada.
Mesela, nike-adidas vs vs. forma tasarımları yapıyor ancak TFF forma numarası ve yazı fontunu belirlemiş dışına çıkamıyor tasarımcılar adamların emekleri, forma bütünlüklerini, geçişleri sağladıkları yazı font ve boyutu salak bi kural yüzünden çöpe gidiyor bu kural ne kadar saçmaysa, APP plaka ve Cam filmine bu kadar önemsenmesi o kadar doğru.
Her köşede APP basılıyor da standart plaka basılmıyor mu? O da basılıyor, isteyen istediği plakayı standart fontlarla bastırır. Mühürün de sahtesini basıyorlar. Amaç terör vs değil anlıyacağın, yıl sonu geldi, plakaymış, cam filmiymiş, far ayarıymış vs saçma sapan detaylardan ceza kesip, ödemeler dengesini iyileştirmek.
Istanbulda suan 2,3 sube kendisi app plaka basıyor
Bence iyi yapılıyor appnin mantığı nedir ?
Avrupa ve amerikada bunun gibi saçma sapan herkesin kafasına göre istediği karakterde plakaya hangi ülkede izin var ?
Sonuçta plaka dediğimiz şeyi egzoz veya cam filmine bağlamak çok saçma ne alaka. Plaka resmi evrak niteliğindedir XX OMR XX playa O'nun üstüne 2 nokta koyup Ö yaparsanız evrakta sahteciliğe girer. Sadece ceza değil kamu davası açılır.
bizim semti komple alıcaklar demekki atakoy-florya-yeşilköy :D
Ulan 2016 ya gireceğiz hala aptal aptal işlerle uğraşıyorlar.Millet plaka takmıyor arabaya biz app plaka var diye cezamı yicez :) gerçekten anlam veremıyorum bu olaylara.Şu pleksi şeklinde plaka yazısı yapıyorlar tuhaf tuhaf baskı şekilleriyle,onlara ceza yazılsa bişe demem onlarda haklılar.Ama düz baskı app ye ceza yazıyorlarsa tamamen keyfi bi uygulama.
Beylikduzu suan NR plakali sifir araclarin hepsini app basti o ne olacak :D hemde biz bisi istememize ragmen
Giresun'da cemiyet app plaka basıyor İstanbul'a gelsem ceza mı yazıcaklar yani
O zaman tüm Türkiye'de bi standarta bağlasınlar plaka basım olayını.Her ilin kendine özgü plaka karakteri var.
Kime göre ?
Altı üstü plaka okunuyo işte düşünmek çok saçma çünkü bu plakalar üretilirken harfler arası mesafe rakamlar vs herşeyi belli
Otomatik plaka tanımlama sistemleride buna uygun şekilde çalışır. Eğer arabanız çalınır mobeseden bulamazsanız başlıca sebebi plakayı okuyamamasıdır
Şimdi ceza nasıl yazıyo diyenler çıkar o sistem tamamen farklı eğer plaka okunmuyor ve hız limiti aşıldıysa ayrı bi dosyaya gönderip kanlı canlı memur tanımlayıp cezayı yolluyor
Beşiktaş baskıların çok problem yaşayacağını düşünmüyorum. Asıl dert ettikleri kesikli fransız tipler falandır heralde.
Yeni bir şey değil ki eskiden de cezası vardı
Elazığ'da da değişik fransız tip app basıyor emniyet mühürlü bir şekilde ilginç bir durum.Bakalım nasıl sonuçlanacak.
Bayburt tan akrabalar geldi arabaların hepsi Fransız app plaka.Aynı şekilde sakarya arabalarının hepsi Beşiktaş baskı.Eee onlar nolcak şimdi?
bu plakaları mühürleyenler kimler?
bu aynı şeye benzedi, supersport araçları tr'ye sokuyorlar, izin veriyorlar, sonra egzosları cok sesli diye ceza yazıyorlar :D o zaman tüv'den geçirme kardeşim
Benim plaka böyle. Bizzat cemiyette bastırdım. Bizim burda bu şekilde basıyor cemiyet. Fontu ne bunun?
http://i.hizliresim.com/RBVqzj.jpg
App nin insan gibi olanina ceza bencede sacma, asil onu bosverinde su harf ustune bir parmak kalinliginda harf mi ne yapistiriyorlar onu harbiden yasaklasinlar boyle goruntu kirliligi yok ya. Nesini begeniyorlar anlamiyorum.
Memleket hırsız, arsız kayniyor, bunlarin işi app bilmem ne, son 2 haftada 3 arkadasimin evi soyuldu, gördünüz mü 1 tane hırsız yakalandığını?
-Ya tek mantıklı açıklama terör boyutu,onuda şöyle söyleyeyim bize ceza keserek bunun önüne geçemezler.İsterse tüm araçlara ceza kessinler eğer ben teröristsem çok kolay bir şekilde gene sahte plaka bastırırım.Yani bize ceza kestiklerinde teröristlerin sahte plaka ile gezmeleri engellencekse buyursunlar kessinler.
-Ha illa bunu engellemek istiyorlarsa bunu kullananlara değil,üretenlere ve satanlara kessinler büyük cezalar ki komple kapansın bu iş ama ben şu anda artniyetten başka birşey görmüyorum.
-Gerçi bir yandanda güzel,bence Beşiktaş baskıya laf etmezler ama bazıları artık öyle bir plaka bastırıyorki valla ben bile okuyamıyorum.Fransız baskı,ne biliyim komple pleksi harfli plakaları kullananlara yazsınlar geçsinle
İyide herkes normal app kullanmıyor ki. Abuk subuk karakter olan bir dünya plaka var. Hepsine ceza yazılmalı. Bazılarını trafikte biz bile anlayamıyoruz (ne yazdıgını)
kalın karakterli artık cemiyetin bastıklarına birşey diyiceklerini sanmıyorum , daha yazın bi arabamın plakasını değiştim bakırkoyden direk beşiktaş baskı verdiler :D
ön tampona plaka yakışmıyor, polis ceza yazıyor, çok saçma kahrolsun polis...
plakanın karakterleri bozuk o nedenle APP yaptırıyorum, ceza çok saçma adam gibi plaka bassınlar, kahrolsun devlet...
pleksiden harflerle iyice belirgin hale getiriyorum plakayı, kolay ceza yazsınlar diye, başka amacım yok, kahrolsun emniyet...
bir kendinize gelin, hayat modifiyeden ibaret değil, APP takıp da farklı olduğunu hatta modifiye yaptığını zanneden kesimin keyfine göre yapılmıyor bu düzenlemeler, sonra arabanız çalınınca 'ulen bir de sahte plaka takmış ş.refsiz' demeyi biliyoruz, sahte ne yaa?? adam sizin APP bastırdığınız yerde bastırıyor o plakayı, daha ötesi mi var? plakanı söyle plaka yapalım, ne güzel, ruhsatın nerde arkadaşım? diyen var mı? neye itiraz ediyor neye ağlıyorsunuz mantıklı açıklamalar yapalım lütfen...
Şu abuk sabuk Fransız karakterli appler açısından iyi. Kendi aracımda da Bjk baskı kare var, aracı çok çıkarmam o olur. Bjk baskılara pek takılacaklarını sanmıyorum; zira şube kendisi basıyor zaten. Onun haricinde aynı karakterli plakaları Adapazarı da basıyor kendisi.
Bunun haricinde ciddi anlamda her ilde-ilçede aynı fonda plaka kullanımı olmalı. Aslında yönetmelik değiştiğinde tüm karakterler ince tip olacak denildi ama her ilin baskısı kendi başına buyruk nerdeyse.
İstanbul'da basılan köşeli ince tip baskıyı göndersinler tüm cemiyetlere; bu sorun da ortadan kalksın.
http://image5.sahibinden.com/photos/...07524754lc.jpg
bu nedır yahu neredeyse Ankara da cogu arabanın plakası boyle bunlara kessınler cezayı
Ya Allah aşkına siz teröristlerin, hırsızların bizim app yaptırdığımız insanlarla çalıştığını ya da onlar olmasa sahte plaka basamayacaklarına mı inanıyorsunuz?
Bence konuda karşı çıkan kişiler içinde, tek mantıklı sebep sunan mobeselerin otomatik tespit yapamadığını iddia eden arkadaştı :)
Emniyetten direk beşiktaş baskı olarak alındığını yazmış bir sürü kişi ama görmezden gelinmiş nedense :)
istikrar bu mikmek için delik arıyorlar :D
Abi herşeye katılıyorum yazdığın ama koyu yere katılamıyorum.Yani bize ceza keserek teröristin plaka bastırmasınımı engelleyebilir?
Yoksa APP basan yerleri kaldırıp,yasaklayıp gerekirse onlara ceza kesipmi önleyebilir?
Yukarıda yazdığım gibi salak salak plakalara yazsınlar tabiki...
Bir de tüm araçlar tek tip olsun diye kare plaka vermeyi bırakmışlar, sadece traktör ve motorlara vereceklermiş kare plakayı. Var mı bu işin doğruluğu hakkında bilgisi olan?