Sti_Ozan Nickli Üyeden Alıntı
Pendikteki sahinler gibi kafa hoplaya ziplaya gitmeyecekse basik araba candir,belirli standartlara ulasmis araclarinda bana gore azda olsa viraj kabiliyeti icin basilmasi gerekir. Levent_s in sorusuna gelecek olursak,tabikide kendisininde belirtmis oldugu gibi renkler ve zevkler tartisilmaz bu konuda hem fikiriz. Ancak fizik kurallarida ortada,alcak arabanin viraj kabiliyeti (alttan esen ruzgari kesmesinden dolayi) daha fazla olacaktir (1-1 ayni,tek farki basiklik olan araclar icin konusuyorum). Bunda emin degilim ama ruzgar direnci azaldigi icin belki hizindada bi degisiklik olabilir. (Tamamen dusuncedir,birisi cikip demesin ne salladin falan diye :) ) kesinlikle konfordan yana fedakarlik ister,her kasiste yavaslama,capraz gecme,sehir icinde diken ustunde gitme,tumseklerden gecerken tam arabanin on tekerler indiginde ulan acaba surtecekmi diye gelen o korku. Vs. Cekilecek cilemi,bana gore agirlik sehir ici ise degil. Ama alacagim araba cok aman aman olmasada camurluk lastik arasi 2-3cm anca olacaktir. Ama uzun yol icin bence keyifli olacaktir. Birde hatirladigim kadariyla cogu arac hizlandikca (daha cok almanlar) yere dogru azda olsa yaklasiyordu,dogrumu yanlismi bilen biri varda beni aydinlatirsa sevinirim.