Oncelikle hayırlı olsun;
http://www.techturkey.com/forum/otom...r-project.html
Benim arabanın linki faydalı olabilir sizin icin. Bobin olayı enteresan benim araba 700 hp de oem bobin 280 bin km de hic bir sorun yasamadım, fevzinin k04 lu s4 unun bobinleri patırdadı 150 bin civarı olmasına ragmen, belki benimkiler degismistir ondan bi sorun olmamıstır bu konuda tam bisey diyemiyorum ama oem ler 700 hp de sorunsuz calısıyo. Mesela tial in 600 luk kitini alıp diger parcaları kendiniz temin edebilirsiniz, bu sayede beklememis olursunuz. Methanol sart zaten bu arabada motor iyi hava almadıgı icin cabuk ısınıyo o yuzden yararlı oluyor. Egzozun arka kısmını tek olucaksa 80 cıft olursa 70 lık yapsanız bile yeterli olur o guclerde. Downpipelarınızın 76 olması onemli. IC olarak bende wagner var olducka guzel bi urun onu tavsiye ederim. Bir de rot kolları motor kulakları ve sensorler eski ise sırayla hepsi yuksek guc karsısında ya bozuluyo ya da zarar goruyo o yuzden onlarada dikkat etmekte fayda var. Sanzıman olarak direk rs4 manuel alıp takabilirsiniz oranları da farklı daha kısa olması lazım, s4 un manuel i sizin arac sw oldugundan yetişmez muhtemelen. eger manuel s4 uyuyorsa oldukca uzun bi sanzıman daha cok top speedlik ara hızlanmalara gore pek uygun degil. Ayrıca arabada hic yer olmadıgından genelde bence tek seferde isi bitirmeye yonelik hareket edin yoksa en ufak birseyde motorun komple akslarla inmesi gerekiyo bu da bosu bosuna masraf yapmanıza sebep olur...