atituti Nickli Üyeden Alıntı
Yapma darkmoon i30 un koltuguna oturuyorum uzerimden in nolur diye dizleri titriyor koltugun , bindiginiz arabalari nasil inceliyorsunuz bilmiyorum ama koltugun kumasina dokundugumda bile anliyorum kalitesizligini , linea olmuş 60 70 milyar arabayi oooOoOo donanim var diye aliyorsun almasinada gun gectikce arabanim dandikligini donanimla ortbas etmeye calistiklarini anliyorsun.dun bmw bile sayilmayan 1.16ya bindim kuzen satin almisti ilk aldiginda surdum uzun bir aradan sonra yine surdum tek kapi eşşek spec otomatik 2009 model ama gel gorki koltuguna oturdugumda bile bmwde oldugunu hissediyorsun belli bir emek verilmis arabaya.kapi iclerinden bagajdaki halisina kadar.kapida kullanilan dayamadaki kucucuk deri parcasi i30daki meganedaki tum koltuk dosemesinden pahali ve ozenle yapilmiss bu bile belliyken gidip bu arabayi sadece cok yakiyo gitmiyo diye boklayamam.gunumuz arabalarinin (benim 407 ) çoğu yol tutma katili elektronik sistemleri koyup arabanin dinamiklerine onem vermiyolar istedigi kadar esp ars osb ogs lys olsun donanim koymakla araba olunmuyor.soyledigim arabalarda dizel olmak ve tipinin fena olmamasi disinda hic bir artisi yol nama gore ne clcden nede 1.16dan. Clcnin ilk kasasiyla uzun sure yol kat etmistim mavi renk , gri ic deri ve cam tavanli bir arabaydi , o dandik dedigimiz araba bile kamyonlarin yanindan gecerken birak sallanmayi bir santim seritte oynamadan yolda gidiyor , kiraladigimiz accent blue ve i30la otoyolda giderken korkuyosun acaba hangi viyaduge girerken keşkül gibi sallanacagiz diye. Mobilden yazdim harf hatalari varsa affola