Az önce okudum yazıyı çok beğendim çok güzel iğne batırarak yazılmış, burda da paylaşmak istedim.
Yeni başlayanlar için 'beach club' adabı | Gülse Birsel
Printable View
Az önce okudum yazıyı çok beğendim çok güzel iğne batırarak yazılmış, burda da paylaşmak istedim.
Yeni başlayanlar için 'beach club' adabı | Gülse Birsel
Çok yerinde bir yazı. Cuk diye oturmuş :)
Allahin denizine para verip girmekte baska bir dünya :)
eeee sonuç
piç club. 10krktr
Çok boş bir yazı ve içeridekiler hakkında bilgisi yok ablanın.
https://www.youtube.com/watch?v=S2NZlOUiHEk
Olayı aslında Emrahın anlattığı gibi hani anası bim'den alışveriş yapar kızı latte içmeden güne başlayamaz gibi. Türkiye bu değil ama inatla değiştirmeye çalışıyorlar.
Sonrası et pazarı.
1. dk dan sonra başlıyor anlatmaya.
https://www.youtube.com/watch?v=OjrvQI2Q1bA
Derdini seveyim Gülse.
Ben anlamıyorum bu mantığı
Herkesin yaşantısı kendine, kime ne dert? Kimseye zaraı var mı? Sanane o zaman sporgazetesi
Yok ailesinin durumu kötüymüş ama clubtan çıkmazmış sanane kendi derdi?
Ülkedeki en büyük sıkıntının kaynağıda buradan çıkıyor herkes herkesin hayatını yorumluyor, türban mevzusuda olsun, clubta olsun.Size ne yahu arkadaşım derdi sizi mi gerdi?
Öğrencilerden bahsetmiş, şişenin 1000 Tl, kadehin 100 Tl olduğu yerde öğrenci olmaz, gayrimeşru kovalayanlardan bahsetmemiş artı olarak kendisi cinsel ilişkiye girmiyor mu ki yok kızların şurası böyle burası böyle deme cesareti var. Çok belli ablamız tatilde 10 dakikada bir yazı yazayım da toplumun hayal ettiği ama erişemeyeceği bir konu olsun deyip geçiştirivermiş. Bunlar bu gazetelerin köşe yazarları ve bizi bilinçlerdirmek için milyonlar alıyorlar. Geçin bu boş işleri o ortamı bilen zaten bilir, bilmeyenede güzelleştirip anlatmaya gerek yok zaten bilmeyen ulaşamaz oralara.
Kardeşim defalarca şahit oldum bizzat şu üni öncesi gençlik geliyor abi iyiki burdasınız ya karnımuzu ucuza doyuruyoruz kalan paraylada big mama'da piyasa yapıyoruz diye çok.
Sen şimdi yazmışsın iyi güzelde ben beğenmedim yazdığını. Önce ona bi dikkat et.
Kadının ne anlatmak istedeğine bahsettim, Onunda yazdıkları eleştiriye açık ama gaza gelipte germeyin ortalığı.
Konu sizene bizeneye gelecekse bu bahsi geçen durum ucuz kalır narkotiğe inilmeli önce.
Gereksiz bence.
Milletin nasil kazanip nasil yediginin derdine dusenlere hastayim bende :D kimse kusura bakmasin yarin keske yapsaydim diye ic gecirecegime bugun cebimde param varsa yaparim yarin ac kalsam da kimseyi baglamaz olumlu ya da olumsuz ne bunlarin amaci cok merak ediyorum
Yani kardeşim sen diyorsun ki bir şahıs başka bir şahısı neden böyle giymiş neden terletmeyen makyaj yapmış diye eleştirebilir öylemi ?
Ortadoğudan kalkmış bin tane it desen değil çakal desen değil insan tipli barzolar Floryada idiler dün. Kız arkadaşımla biraz yürüyelim bisiklete binelim dedik. Sonuç kumaş pantolonları katlanmış baklava desen çorap atletli kıllı yaratıklar ağızları sulu sulu benim kız arkadaşıma bakıyorlar. Kavga çıkarsam linç edilirim, silahım olsa hapse girerim. Ortada bu sorunlar varken beach clupte kim cibinlikte yatmış, kim bla bla bla kokteyli içmiş umrumda değil, bu yazıyı yazan kadınında, bu yazıyı haklı bulan okurunda aklına sıçayım, NET...
valla güzel yazmış , zaten orda milletin kazancından çok nasıl saçma bir eğlence kültürü olduğunu anlatmış ki iyide ozetlemiş
isim yapmış beachlere gittiğinizde özellikle son 3 senede malesef goruntu yazılan gibi
Kadın ince girmiş çok ince her kesimden okuyucusu var. Biz beğeniriz beğenmeyiz ama toplumun uğradığı erozyon çok ciddi. Canı çeken gidemeyen ne yapacak heleki türkiyede yüzlerce fikir geliyor aklıma. Ya 8 9 kişi sap gezecek sen o beach'den çıkarken salça olacak olay çıkacak ya içeri girecekler orda rahat durmayacaklar.
Ve ayrıca boşuna demiyorum et pazarı ama pardon ya namus orda değil beğindeydi kafadaydı düşüncedeydi. Bu cümleyi derinleştirin nerelere gideceğini anlarsınız.
Yapılacak şey kalmadı abi, ya izsiz bir makina ya da kurusıkıdan bir makina ile gezeceksin, ben dün bir tanesine hayırdır desem sonum ölüm olabilirdi o ortamda. Bunlar öyle pis bir ırk ki adamlık erkeklik yok hiçbirisinde. Hoş ben çocuklarına bakıyorum onlarda bir garipler, eşleri de aynı şekilde. Hiç birinde düşünme yetisi yok, o yüzden korkmuyorlar da, her aklına eseni yapabilirler.
Estafurullah kardeşim, ben sana öyle birşey demek istemedim, anlatmak istediğim şu bunun gibi kendini milletin üzerinde gören kişiler ki bence çok akıllı bir kadın bş muhabbet yapıyor.Oraya giden millet zaten ortamı biliyor, gidemeyen bu yazıyı okusa nolur okumasa nolur.
Eskiler daha iyi bilir gazino vs. zamanları varmış şimdide gece klupleri var beach clublar vs. var dışarıdan şaşa, zenginlik, gösteriş algısı yaratılacak özendirilecek ki bu işten de para kazanılacak buda bir sektör sonuçta. Herkes her yere girmek zorunda değil her bütçeye göre mekan var orada mesele kafayı kullanabilmek cebinde 3 kuruş olan adam piyasa yapıcam kız kesicem diye trilyonluk adamların takıldığı yere gidip bir ay çalıştığı parayı 1 şişeye veriyorsa zaten kendisi bilir.
İnsanın özgürlüğünü veya halk dilinde ağzının tadını kaçıran olaylar bunlar,kaba kuvvet hiçbir zaman takdir edilen bi olay değil yapılmamalı ama olursada karambol en iyisidir yapacağını yaparsın kaynar arada ama sürekli 5 6 kişi gezecek değiliz. Ayrıca dikkat ediyorum aralarında konuşurken bile ses tonu o kadar yüksekki rahatsızlık veriyor.Saygıları sıfır bi nebze aşağıdaki video gibi diyelim. Medeni olmak her zaman iyidir.
https://www.youtube.com/watch?v=yoFsOi-2tMI
https://alkislarlayasiyorum.com/icer...asi-goruntuler
Bunlara karşı mı medeni olucaz abi şuraya bak...
Çok güzel yazmışsın her bütçeye göre yer var ama yazılı olmayan bir kural varmış gibi sadece bu konu ile alakalı değil herşeyde öyle bi ego tatmini aldı başını gitti. Benim bahsetmek istediğimde bu akıma kapılan çok insanımız genç kardeşimiz var. Giyim kuşam yemek ihtiyaç için değil amaç için olur hale geldi. Çakma ayakkabıya 700 tl verip etiket yapmak nedir ya abi orjinali 3000 tl diyor bide.
İnsanları yaşadıkları standartları ülkelerini vs.vs. bildiğimiz için şuan başa gelen çekilir modundayız. Bi yere kadar bu böyle gidecek bakalım sonra ne olacak hafiften pazlandılar bira öncede yazmıştım bi süre daha böyle gider. Sonra ırkcılık yapıyorsunuz videoları çıkar ortaya bir iki tanesini seyrettim bile.
Konu bira dağıldı ama bu durumada kayıtsız kalamayız.
son zamanlarda çeşme tarafları ile ilgili çok fazla makale yazıldı ki nerdeyse hepsi haklı sebeplerde yazıldı. Bu da onların birine benzer bi makale ki bence haklı bi bakış açısıyla yazılmış. Haklı bulmak bulmamak kişinin bakış açısına göre değişir. Ama aynı fikir değilsiniz diye boş bi yazı beğenenler haklı bulanlarda boş muhabbet demeye hakkınız yok
Cakma hayatlar-cakma hayaller...
Hayatin icinde kaybolan yasamlar...
İnceleri klup adabi vardi fakat servet el degistirip,gotunde donu olmayanlar para sahibi olunca bu tip davranislari her yerde gormek mumkun. Sadece plaj vs degil her alanda. İs-sosyal hayat vs...
İsin kotu tarafi,eskiden cakal yada cehalet sembolu olan bu sonradan gormeler parayi bulup,"saygi" sahibi olunca,kendi semt yada kabilelerinden insanlar ornek almaya basladi...
Cogalma boyle basladi...
Belki 6-7 sene olmustur bu tur plaj-club karmasi yerlere gitmeyeli. İsletmeciler boslugu dolduruyor,fiyatla zikmelerine de karsi degilim. Hamama giren terler...
Kendi kultur ve gelirine uyduran gider,kimsede karisamaz ama dusuk profil isi oldugu kesin...
Bu isin bile kulturu var,yozlasmis kultur ama var...
Gulse hanim da iyi yazmis nukteyle,dalga gecerek betimlemek tam onun tarzi...
her derdımız bıttı bır tek beach derdımız kalmıstı zaten
Abi bu durum ne yazık ki önü alınamaz bir hal aldı çünkü gençlerin beyinleri bunlarla yıkanıyor ülkede okuyan kafasını kullanan adamların çoğu maddi sıkıntıda bir hayat sürerken eğlence sektöründeki insanlar deli paralar kazandırılıp parlatılıyor insanlar sanıyor ki bu hayatı seçen herkes zengin olacak.
Birde en iyisini al ,en iyisine bin ,en iyisini giy.. buna itirazım yok herkes keşke her şeyin güzeline sahip olsa ama kimse bunlara sahip olmak için kendini geliştirmek çalışmak istemiyor yanlış anlaşılmasın ama eli yüzü biraz düzgün orta halli çoğu kız zengin erkek peşinde erkekler üç kağıt dalavereyle kısa yoldan parayı bulmaya çalışıyor vs.. yani türkiyenin sıkıntısı aslında çok büyük bu yazının konusu çok ufak bir parçadan yakalamış olayı
Haklısın kardeşim ama işin ironisi de var :) Bu yazıyı okuyan alt gelirli kişiler bıyık altı sırıtıp 'salaklara bak şişeye 1000 Tl veriyorlar' derken, oraya gidip açtırdığı şişe çıtır çerez parası gelen insanlar var ve bıyıkaltı gülen grup akşam çekirdek çıtlayıp Survivor izlerken diğer güruh beach clubtan kaldırdığı manita ile jakuziye giriyor gecesinde :) O yüzden dalga geçtiği insanlar aslında hayat ile dalga geçen insanlar, benim eleştirdiğim nokta tam olarakta bu.
Bana göre de dalga geçilen kısım o mekandaki kısım değil, bu mekana giremeyen alt kesim, ablamız resmen cenneti betimlemiş bir nevi subliminal mesaj :D
Anasını satiim memlekette kafa dinleyecek yer kalmadı. Eskiden Çeşmeye denize girmeye giderdik şimdi millet beachte karı kesmeye gidiyor. 2000 başlarında alaçatıda kalacak düzgün yer yoktu Assostan surf vs çadırı alır gider orada 2 gün takılır surf yapar dönerdik şimdi adım atamıosun attığın zamanda aynen geçiriolar. Kendi sandalyeni alıp ılıcaya sahile gidiosun bu seferde sakallı herifler yanındaki bayana bakıp sakal ovalıyo. Bodrum da en düzgünü Birol abi. Müzik yok yasin arada midye dolma getirio birayla onu gömüyoruz. Yat uyu uyan denize gir. Başka yer yok
bu kadının dizileri çok güzel oluyor,,oyunculug çok dogal
herşey 3 gramlık kukusuyla yozgattan gelip bağdat caddesinde cafede checkin yapan kezbansuyla başladı.yapamassın demiyorum şark kurnazı olamassın diyorum.