arkadaþý bende hatýrlýyorum gerçekten sonuç alamamasý üzücü ama bence bundaki en temel etken bileþenleri vede usta olmayýþý.
1) doch anfi ile focal set sürmek Vakko takým elbiseye Gezer marka ev terliði giymeye benzer
2) birkaç kez söyledim geçmiþte ama halen swe-1244 alpinelar kullanýlmýþ, buda bence son derece vasat, 30cm lik200rms lik giriþ seviyesi bir ürün x 2 adet :(
3) baðlantýlarý aktif halde kral yapabilecek teyp ama full pasif bir sistem kurulu :(
sizin için olurlarý:
1)anladýðým kadarýyla sizde focal ifbmv-s komponentler vede ifbmw koltul altý mevcut doðrumuyuz?
bu durumda arka kapýlarý tamamen iptal edip en uygun þekilde orta veya orta üstü 6 kanal anfi alabilirsiniz, ifbmwnin ihtiyaç gücü vede ifbmw-subýn 90rms olduðu düþünüldüðünde size
JBL GTO 755.6 çok iyi bir seçim olur burda 4 kanalý (ön 4) köprüler 160rms olarak koltul altýna girersiniz, kalan 2 kanalý 107rms yani ifbmw-s komponentlere girersiniz.
teybiniz 4 yol aktife musait deðil o sebeble ful aktif mümkün deðil maalesef bu sebeble tweeter ve midi crossover ile, koltuk altýný aktif , subý aktif sürecez (arka kapýlar iptal).
bunlar önleri çözdü hemde gayetde uyguna (jbl 6 kanallarý 400-550tlye bulursunuz ikinci el,temizi olduðuna dikkat)
2) subwooferý ve anfiyi kesinlikle satýyoruz iki bileþende üzgünüm ama 5 para etmez,yani bir bmwye ,hifi beklentisi olana,focale hiçmi hiç gitmez!
onun yerine 13.5inch yani neredeyse 35cm olan 600rmslik gücüyle þiddeti,jl markasý vede v3 modeli ile tonunu kanýtlamýþ adam gibi sub alacaz:
sahibinden.com - Satýlýk, Kiralýk, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alýþveriþ, Hizmet, Kariyer, Ýþ Ýlanlarý, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, Ýþ Makinesi fiyatlarý - ilan ve alýþveriþte ilk adres
sizin o iki subwoofer için ayýrdýðýnýz yere bunu tek baþýna kapalý kabinde (sýrf sq peþindeyseniz) yada portlu kabinde (ben bass manyaðým derseniz) ayýrýn ve emin olun o 2sinden çok daha iyi iþ yapacaktýr.
3) anfi olarak subý beslemek için damping factoru yüksek ve verimliliði yüksek bir anfi gerekir:
sahibinden.com - Satýlýk, Kiralýk, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alýþveriþ, Hizmet, Kariyer, Ýþ Ýlanlarý, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, Ýþ Makinesi fiyatlarý - ilan ve alýþveriþte ilk adres
4) teyp Phantomunda dediði gibi audiophile seviyesi bir ürün Navimex vs arkadaþlar yanlýþ anlamasýn ama çin/türk ortaklýðý ürünlerin geneli vasat ayar vsde aktif için mümkün bile deðil.
teybinizin kabiliyetlerini ortaya çýkarabilecek bir Ankarada yada yakýn büyük ilde uzman bir arkadaþa yaptýrýrsanýz çok iyi randýman alýrsýnýz, bu arada auto tune prs80de adam gibi aktifte bile vasat sonuç veriyor sizinki gibi pasif yada benim çözüm olarak sunduðum semi aktifte sonuç vermesi mucize olur.
eðer ayarý yapacak arkadaþ, sub ile koltuk altlarýný fazlarýný hassas birþekilde ayarlarsa bassý öne vede yukarýya taþýr þiddet anlamýndada ton anlamýndada çok daha memnun kalýrsýnýz. ayar olarak zaman hizalamasýyla,kesim noktalarýný vede eq sizin aracýn içine göre mikrofon ile yapar ise inanýn farka þok oðlu þok olursunuz.
þu an sizde 3000hp tank var ama kabilyetini kullanýp savaþa gitmektense siz hanýmý AVM'ye götürmüþsünüz o tank ile :)