İstanbul’u felc eden kazada akıl almaz goruntuler - Son Dakika Haberler
Printable View
Gurur yapmış geçerim demiş ben gariban arabamla Macanı bak nasıl rezil edicem demiş görmüş Macanı da makası da...
yanlışlıkla sabah 10-11 gibi oradan geçtim harbi verilmiş sadakam varmış.
Ne dense boş bu zihniyete...
Allah kimseyi böyle zeka fakirleri ile sınamasın...
Oo hayatında hiç makas atmayanlar toplanmış :)
Eagle talon değilmi o kırmızı
Olan yokunda düzgün gidenlere oldu
Trafikte çok da şey etmemek gerektiğinin kanıtı.
Allah korusun, hem sürücülere, hem de trafikte çile çekenlere geçmiş olsun.
Zamanında biz de böyle apaçilikler yapmadık değil, çok şükür kimsenin canına malına zarar vermeden durulduk.
Yolunda gidenlere yazık olmuş, Allah kimseye yaşatmasın.
Talon'un arka çamurluktaki macunlar hava yastığı gibi patlamış maşallah.
bu kaza olmasa, instagramdaki sokumdrivers, bokumhunters gibi ergen sayfalarında "honda ile macanın eline veriyor" captionı ile paylaşılıp binlerce like alacaktı.
ama arabadan inince bokunuzu yiyim abi olmuştur bi anda.
macan da gayet yakışanı yapmış, p.zevengi patlatıp basmış yoluna gitmiş.
Olay şudur ki şoför adam o saatte o mevkiide yani kavacık köprüsüne yaklaşınca yolda yoğunluğun her daim olduğunu bilir ona göre hızını ayarlar. Yol sola kıvrıldığı için en sol şerit en yavaş şerit oluyor en sağdan giden her zaman daha hızlı ilerler o istikamette. Direksiyona oturan kendini tiki memo sanıyor. 2 araba ilerisini görmeden şerit değiştirip patlayanlarla dolu piyasa. Geçen sahilde önümde saçma sapan gitmeye çalışıp 2 ışık sonra patlayan arkadaştan sonra pek şaşırmıyorum.
CL 55 de yılan gibiymiş :)
Lan bu herif miymiş :D Dudullu'dan çıkarken 15dk görünüyodu şirket gidip yemeğimi yiyim güzel güzel diyodum, yoldayken otoban kilitlendi 1 saat sonra varabildik
5 kere daha sövdüm şimdi, ben de kaza gibi kaza sandım bu bildiğin gerizekalılık, Allah belasını vermiş
bir dsm daha göçtü demek
yoğun trafikte yarışmak bana anlamsız geliyor. çünkü tamamen şans işi ne bilek, ne araba. sen bi şeride girersin, o başka şeride girer, birinizin şeridi açık olur geçer. o saatten sonra istediğin kadar şöför ol araban hızlı olsun fayda etmez. o yüzden baktın trafik var ve yarışmak istiyosun, yol açılana kadar yakından takip et sonra yap napıyosan.
olan yine yolunda efendi gibi gidene olmuş yazık inşallah ciddi bir durum yoktur
Bu video da, makasçılara ve savunucularına gelsin o zaman ....
toplaşıp talooncuya ve duruyorca macanacıya bi meydan dayağı çekmedilerse ben ona yanarım.
Yahu ben 10 yıldır makas atıyorum ( ben atmadım, gazlamadım diyen yalan söyler ) fakat şöyle bir durum var, girebileceğinin kesin olmadığı bir yere, altındaki metal yığını ile nasıl cesaret edipte burnunu sokuyorsun ? Ben bunu anlamıyorum, bu gibi kazaya karışanlar bilgisayar oyunu sanıyorlar sanırım, tapa gaz araçların arasından geçebileceklerini sanıyorlar.
Bir diğer gıcık olduğum konuda şeridi ve önü bomboş iken sırf makasa girmek için diğer şeritlere girip slalom yapmak. Yol boş işte bas gitsene ne gerek var öyle hareketlere dimi.
Benim bakış açıma göre şöyle bir ince çizgi var, makas illa hepimiz yaptığımız oluyor, hatta mecbur kaldığımız bile olabiliyor.
Ancak birinin gazına gelip yoğun trafikte makaslı yarışmak resmen katilliktir. Ben böyle insanlara aramızda da olsalar küfür ediyorum biliniz. Yoğun trafikte makas atarak yarışan varsa aranızda ve denk geldiysek mutlaka uzun uzun küfür yemiştir benden.
Diğer sürücülerin tolere ettiği durumları makasçılık adı altında yüceltmeye çalışıyor insanlar.Zaten grupları için de güzel öneriler sunulmuş.
Hatta linki atayim hemen.
2007 Mercedes-Benz CL-Class Base Coupe 2-Door CL550 | eBay
https://www.youtube.com/watch?v=oTCn_jtlIFE
bir de şöyle tipler türedi
bugün beyaz bir leon makas atıp saçma sapan hareketler yapıyordu , en son sağ şeride geçti tırı görünce duramadı ve mutlu son. en az 2 parça değişenli olacak arabası bundan sonra.
Geçen hafta ankaradan İstanbul'a gelirken hızlı giden bi skoda kodiaq marka arabanın takladan sonra arabadan fırlayan kişinin refüje çarparak vücudunun 2 ye ayrıldığını gördükten sonra makası geçtim kalabalık yolda bile 90 ı geçmiyorum her an böyle bi dingilin aptallığı yüzünden trafikte 2 ye ayrılabilme ihtimaliniz var dikkat
Dün s teydim biraz patlamalara şahit olayim diye :) ulkemde birsey degismez hatta dahada kotuye gitmis, 7-8 f30 arka arkaya gazliyordu sciroccolar cooperlar , arabada nargile icen vardi amk, boşverin bana dokunmayan yilan binyaşasin diyip yolunuza bakin yoksa bol stres sahibi olursunuz :)
forumun %80i dsmdeki eleman bosuna kasmayın kendinizi :D
Yapmayın bu boku. Yapmayın bu kodumunun makasını. 50 bin kere söyledik. Yapmayın. Beceremiyorsunuz sonra haberlere çıkıyorsunuz. Türk milletinin sorunu bu. Hiçbir işi bilenine bırakmıyoruz. :D
Bugün avrupa yakası tem otoyolunda bi tane leon makas atarken göz göre göre kendi yolunda giden bi aile aracına vurup kaçtı. Yolda bomboş sıkışacağı bi durumda yok sırf beceriksizlikten vurdu.
Hadi beceremedin vurdun kaçmak ne demek ,bunlar nasıl ailelerde yetişiyor.Hiç mi haysiyet gurur yok bu insanlarda ,ne için yaşıyorlar merak ediyorum gerçekten.
Benzer bir durum maltepe sahil akşam saati. 3 şerti yol 60-70 gidiyorum normal şeridimde ve sadece sağ şeritte bir araç var geri kalan yol tamamen boş. Önce geldi bana salça olmaya çalıştı önüme geçip gaz fren yapmalar, direksiyon çekmeler. Pas vermeyince sağa dönmek için sinyal verip sağ şeritte giden(Sapak için yol genişlemişti) araca boş yolda sağından makas atmaya çalıştı ve aracın komple yan tarafını aldı götürdü. Kopan ayna nerdeyse benim aracımın üstüne düşüyordu.
Nasıl bir psikolojiye sahipler anlamak güç. Araçta MK2 Leondu.