(İfşa Konusu) Tech'de yazdığım yorumlar yüzünden BİMER'e şikayet edildim.
Selam herkese tüm forum üyelerine , bu sefer boşluk bırakmadan yazacağım. :)
21.yy da insanlar daha çok araştırıp gerçekleri daha hızlı öğrenme boyutuna geçmişken,***** ülkemizdeki insan profili bu durumu inkar edip her konuya vakıfmış gibi tezlere tez sunamamakta olup söylediği şeyin gerçek olduğuna inanıp körü körüne inanmakta ve karşı tarafın fikirlerine maalef cevap veremediği için de basit ali cengiz oyunlarına başvurur olmuş durumda.
Bugün İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafıdan çağrıldım. Techturkey de ki mualif yorumlarıma cevap veremeyip çıldırmış bir üye beni BİMER ve CİMER şikayet etmiş FETÖ cü olarak.
Kendisinin tüm bilgilerine ulaştım forumda aktif ve hala yazmaktadır.Bu forum siyaset forumu değildir onu hepimiz biliyoruz.İstisna olarak sohbet de bir kaç ekonomi ve gündeme dair konulara yorum yapıyoruz hep beraber.
Bu forumun çok büyük bir kısmı zaten herşeyin farkında olup bu yüzden düzeyli konuşmalar gerçekleşmektedir.Aksi durumda yönetim ceza vermektedir forum üyelerine zaten.Bununla alakalı bir sorun yoktu ki. O küçük kısımda ki bazı üye arkadaşlar yorumlarımıza cevap veremedikleri için çıldırıp bizi Savcılığa ve Emniyete şikayet etmişler.
Beni tanıyanlar vardır elbet beni en çok bugün yaralayan şey "FETÖ'yü ÖVME" adında suçlama yansılıtmış. :D
Ben yorumlarımda ve bugün vermiş olduğum ifadeyi tekrar yazmak isterim.
" FETÖ VE İKTİDAR HEP YANYANA HEP BERABER YÜRÜMÜŞTÜR. BU İKTİDAR FETÖYÜ BİZİM BAŞIMIZA BELA ETMİŞTİR. BİZİ BU DURUMA KİM DÜŞÜRMÜŞSE BUNLARA BAYRAK TUTAN KOYUNLARINDA TEZ ZAMANDA ALLAH BELASINI VERSİN ." demiştim.Koyun lafına alınmış kendisi ve bu sitede sürekli devlet büyüklerine küfür edildiğini belirtmiş kendi şikayetin de.
NOT:Ben Koyunlardan özür diliyorum.Yararlı bir hayvanı yararsız insanlarla özdeştirdiğim için.
Ben bu arkadaşın bu foruma yakışmadığını, üyelerin yorumuna saygı göstermeyip yorumlara anti tez yazmayı beceremeyip bir de oraya buraya şikayet etmesini onun ne kadar kaliteli olduğunu gösteriyor bir kez daha bizlere.
Benim 2 adet önerim olacak yönetimden:
1- Bu üyenin forumdan süresiz banlanması
2- Üye Referansı olamadan siteye üye alımının yapılamaması
bu forumun daha sağlıklı üyelerle büyümesine bence yardımcı olacaktır. Takdir forum sahibi ve yönetimindir.
Ben bu üye ile mahkemede hesaplaşacağım zaten. Kendisi şuan her konuda araştırılıyor . İş dava sürecinde hukuki boyutta zaten. Avukat ve diğer kurumlardan gereken çalışma bugün itibari ile yapılmaya başlandı kendisi için.
Beni Şikayet eden üye nicki: Ertekin
Üye Ad Soyad: Ertekin Kılıç
Üyelik tarihi 01.Aralık.2011