İzzet Göçmen Nickli Üyeden Alıntı
hız degil güc ve tork icin yapıyorum hepsini 5.5 balta krank 316 dereceli egzantirik 0.6 veya k24 piston onda kararsızım,işlenik dolu kapak,weber karburatör,w124 atesleme,elektronik benzin pompası vs deli metin yapıcak aracı malzemeler hazırlandı gün sayıyoruz artık,soluk stop her aracta degisik ya ieste yenileyelim diye ugrasırdık bunlarda eskidikce para ediyor sıfır iç dis tofas buldum onları aldım taktım tabi bulursak ceyizlik yaparız, 2 jant var aklımda hangisi olursa renk ya siyah ya gun metal zaten
Her şeyi almışsın zaten bitince sağlıklı ve keyifle binersin insallah stop için de klorofil ile soluk yapıyorlar diye biliyorum o şekilde yapabilirsin. Gayet iyi olucağa benziyor şimdiden allah utandırmasın :) jant için de gun metal enkei ve speacer ile güzel olur denemelisin hem farklı hem güzel durur üstünde. Ben doğan s panjuru en çok yakıştırıyorum öne değiştirmek istersen dükkanda var arkadaşıma hediye almıştım o sonra etikete döndü panjur boşta kaldı sana hediye ederiz kabul edersen :)