PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı
Beni en mutlu eden tarafı kullanılabilir olması.Şimdi biraz yaş ile alakalı olabilir bilmiyorum ama fk2/8 serüveninde aracı kullanırken strese giriyorsun.Sanırım görsel olarak dikkat çekmemesinin de etkisi çok.Misal işim gereği dün tüm gün Merter Güneşli İkitelli civarındaydım.Typerla da bu rotayı çok yaptım ama bu kadar rahat olmuyordu.Gir çık parket bunlar sorun yaratıyordu.
Birde typerlarda yay egzoz bir çok extra vardı bunun stok olmasıda belki etkendir.Zaten bu araç olacaksa stok olacak diye bu kadar çok arayış içerisinde oldum.
sürüş hissiyatı için çok yorum yapamam roll pist yada zorlayıcı şeyler henüz denemedim ama çok basit kullanımı var.Misal typerda hiyaaaaaaaaa diye 3/4 yaparken bunda klasik müzik eşliğinde aa 200 mü oldun sen diyorsun :)
haftasonu ilk kez maç dönüşü ışıklarda kalkış yaptım.Hissiyat müthiş :) başka bindiğim hiç bir aracımda bu G yi hissetmemiştim.Gaz, devir ve dsg orantısını çok yakalayamadım kendi çapımda.
Belkide herşey normal ben alışık olmadığım için bana öyle geldi.
ilk e36 ile 2 sene kadar önce tanıştım beni çok şaşırtmıştı o yaştaki bir araba.Zamanında 106 lar ile uğraşana kadar biride ya şunu al dese bugün kesin M serisi bir araca biniyor olurdum.Golf içinde söyleyeceğim keşke daha önce sahip olsaymışım.Gereksiz marka fanatikliği ve zaman kaybı olmuş FK serisi.
Genel olarak durum şimdilik bu.Pist günleri başladığında o zaman bakarız ak göz kara göz olaylarına.Şuan dünyanın en hızlı arabası gibi hissettiriyor ilk rol gecesi elimize verdiklerinde hay mk aslında yavaşmışım diyebilirim :)