Merhaba Arkadaşlar,
Güncel olarak bir bayanın kullanabileceği 12.000 TL 'ye kadar cep telefonu önerilerinizi alabilir miyim?
Teşekkürler...
Merhaba Arkadaşlar,
Güncel olarak bir bayanın kullanabileceği 12.000 TL 'ye kadar cep telefonu önerilerinizi alabilir miyim?
Teşekkürler...
iphone 11 yada 12 olabilir o bütçeye sıfır anca andiroid grubu olur
iphone 11 uygun olsa alacağım ama fiyatı yüksek kalıyor 17 civarı şuanda.
15.250ye daha yeni ip11 64 aldım sıfır ikinci eli 12lere olması lazım mantıken yok mu cidden o paralara
Samsung A73 256gb aldık, güzel telefon tavsiye ederim. Snapdragon işlemci.
128gb lığı bi tık daha ucuzdu.
bu arada piyasadaki teknomarketlerde yoktu, turkcell pasajdan aldık. 13.990 TL idi.
şimdi fiyatları ne oldu bakmadım.
Bu arada S20FE de oldukça iyi bir telefon. Hatta A73'ten bir tık daha iyi.
Xiaomi serisinden S20 Fe fiyatı donanıma göre hangisi bir iki tık üstün olabilir bilgisi olan varmı?
yenilenmiş telefon işi kolpanın önde gideni.
bende vodafonedan aldım anında geri yolladım , telefona çakma ekran takıp yollamışlardı adıda yenilenmiş oluyor.
android bakacaksanız en az 8 gb ram , ve amoled ekranı olsun...
kendi telefonum (s22ultra) yanına spec olarak düşük bir şirket telefonu alayım dedim a52 aldım.( Hepsiburada.com | Guvenlik )
inanılmaz güzel hatta pili daha iyi gidiyor a52'in..
hemde 9k civarında fiyatı tavsiye ederim.
buda bütce dahilinde + 5g var + ekran 120 hz
Hepsiburada.com | Guvenlik
Bayanın kullanabileceği telefon ne demek yaa :D
3ünün karşılaştırması ;
Compare Samsung Galaxy S20 FE 5G vs. Samsung Galaxy A73 5G vs. Samsung Galaxy A53 5G - GSMArena.com
uzun süre kullanırım diyorsan en yeniyi seçmek mantıklı
Tşkler.
A serisinde A73 5G en üst sanırım işlemciden dolayı gördüğüm kadarıyla çoğu hepsi aynı özellikte A53 e göre :)
S20FE kullanan varmı?
xiaomi Note serisi snapdragon işlemcili şiddetle tavsiye olunur.
Aramaya devam.
Mayısta 12 ye aldığım tel 25 olmuş. Böyle ekonominin dişlisini seveyim. Diyeceklerim bu kadar.
Telefon neydi :)
Akla yatkın olan fikre ben de katılıyorum. FE serileri kötü cihaz değildir fakat güncel olanı almak veya sınıfının en iyisini almak daha mantıklı.
Note 7 FE kullanmıştım. Şimdi annem kullanıyor. Yıllardır tık demedi cihaz. Güncelleme alması açısından yeni bir cihaz almak daha mantıklı.
Bu arada ben xiaomi mi note 10 kullanıyorum. Bazen kamerasında netlik sorunu haricinde memnunum. Eşime de red mi note 9s almıştık. Ondan da memnunuz. Keşke zamanında o kadar para vermeseydim dedim.
Yani xiaomi tarafına da yönelebilirsiniz. Güzel cihazlardır. Uzun zamandır takip etmiyorum gerçi ama. O fiyat bandında güzel telefonlar vardır mutlaka.
Fe'ler ( yanlış yazmışım bu arada FAN edition olucak ) S serilerinin yada note serilerinin en dandiği..
yoksa kötü değiller sadece bulundukları sınıfın en basic'i , haliyle en ucuzu en kolay ulaşılabiliri...
xiomi bende çok niyetlendim , ama izlediğim videolara hala kullanıcı arayüzlerinde hep bir eksik bir falso var.
iosda böyle durum yok , android'dede UI (user interface) olayı bence tek yapabilen samsung...
İkinci el düşünülürse belki iPhone 10-11 falan olabilir. Sıfır olacaksa Samsung Galaxy Note 10 Lite diyebilirim ama sıfır bulunabilir mi artık bilemedim, veya fiyatı ne olmuştur emin değilim :)
A5x ve A7x serileri gayet alınır kullanılır modda. Geçenlerde bir arkadaşım oğluna A5x serilerinden birini almıştı sanırım, kocaman ekranlı, gayet akıcı, güzel de pili olan bi aletti. Elimdeki eski iPhone'dan güzel çalışıyor diyordu.
Xiaomi diyebilirdim ama elimdeki Mix3'ü adamlar "yürüyen çöp" haline getirdiklerinden beridir şayomiye gıcığım. Samsung bunu çok yapardı ama en azından şimdi yazılım, yeni android sözü vesaire desteği vererek geçiyor bunu. Herifler SD800 bilmemkaç işlemcili aleti bir türlü adam gibi güncelleme vermeyip problemli bıraktılar, ardından yeni çıkardıkları "orta segment" telefonları sattıracaz diye yeni android sürümlerini falan verdiler, bizim teli yalnız bırakıp. E çüş demiştim.
Şu an Galaxy Note 10 kullanıyorum, geçtiğimiz sene sıfır almıştım. Yeni Android daha almayacak, ama güvenlik güncellemesi vermeye devam ediyorlar ara ara.
Note 10 Lite çıkış takvimi itibariyle bir Android sürümü daha alacak son kez.
Bundan sonrasında ilk fırsatta bi 20-22 Ultra falan istiyorum ama ateş pahası resmen :)
abi sahibindeni arada kovala...
ben 1 ay önce , sahibindede bir kişiden daha kutusu açılmamıs s22 ultra 256yı 25bine aldım.
şirket telefonu olarak vermişler.vatandaştan kullanmadan kutuyu açmadan direk ilana koymuştu..
Bana iphone 13 vermişler bende aynı böyle sattım.
bu şirketin verdiği vatandaşların kullanmak istemediği sıfır kutusu açılmamış telefonlar ciddi fiyatta cazip oluyor (özellikle android telefonlarda)
Sanırım A73 5G niyetlendim. Gidip inceleyeceğim. Az daha para bulsam iphone 11 alırım. 10 dan 12 çıktımda 16 zorlar gibi duruyor bakalım.
Tşk ederim herkese.
Ek ucunan alakalı bilgi
Geçen bana kuveyttürk'ten cep tel için vade farksız 12 ay taksit gibi bir bilgi geldi. Tavan 12k TL. Konu başlığını görünce aklıma geldi yazayım dedim