arkadaşlar acaba bunu silebilen varmı ? :confused:
Printable View
arkadaşlar acaba bunu silebilen varmı ? :confused:
+1 banada bişeyler oldu ne yapsam bulup silemiyorum...
ComboFix halleder muhtemelen.
http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe
Bir de beyler her linke tıklamamak gerekiyor, link verirken dikkat edin.
avg ile taradım hemen 2 tane buldu
Allah Allah bende hic bir sey olmadi. Kaspersky da otmedi.. Siteye girdim, video linkine tiklayinca bir sey indirmek istedi, reddettim.. Siz onu kabul mu ettiniz ?
evet ne yazıkki kabul ettik :(
ALLAHtan görüntüleri görünce midem kalktıda videoyu hiç acmadım:)
ben kaydet demedim aç dedim...oda sanki çok farklıya:D
bu arada saol cem birde ComboFix i deneyelim:)
Hangi konudan bulaştı bi bakayım bende :)
combo fix i yükledim çalıştır dedim ama olmadı hala :(
Konuyu kaldırdım, gişelerden en fazla kac km hızla geçtiniz , otobanda geri geri kaç km ile gazladınız , ışıklardan en fazla kaç km hızla gectiniz gibi konuları techturkey yerine daha cok oyun oynanan forumlar gibi böle hevesli gençlerin oldugu yerlere acmak daha dogru :)
Videonun üstüne tıklayınca avg uyardı bendede yüklemedim o yüzden demin tarattım yine bir sorun yok yani sadece siteye girdiyseniz linke tıklamadıysanız virüs bulaşmamıştır büyük ihtimal.
***** burda bazı şeyleri ispat etmeye calısan insanlarda var , birisi 200kmh ile geçtim der , diğer üye ona inanmaz , video cekmeye calısır , sonra Allah korusun bazı ölümlere sebebiyet verebiliriz, hiç iyi olmaz yani :)
IMPREZA MANIAC 'tan linki isteyebilrsin özelden.
virüs dosyalarının adını uzantısını ve yerini görenler yazarsa silecek arkadaşlar için daha faydalı olabilir en azından güvenli modda silerler bende avast engelledi bulaşmadı
Spyware Terminator'le silmiş erkin , onu deneyin bide..
http://www.spywareterminator.com/download/download.aspx
Bahadır spyware termınator kur full scan yap buluyor.Bitincede silersin hallolur.
Cem haklısın kesinlikle her açılan pencereye tıklıyoruz gayri ihtiyari...30 kere başıma gelmiştir ama hala akıllanmadım bi türlü...
Geçmiş olsun kaçırdık iyi bir virüs koruma programı sınaması yapacak birşeydi galiba :D
Benim avira'da ötmedi.Bişeyde olmadı allah allah
biz açtık siz açmayın :)
evet erkin şimdi dediğin program indi scan yapıyo buldu bi çok şey :) çok saol :D
demeki sadece bu değilmiş hakan :D
ok. rica ederim hacı:)