süper loto yine devretti, (22.7milyon tl devretti), önümüzdeki hafta 30milyonu geçer tahminime göre,, ya çıkarsa muhabbeti güzel zaten bu işin, ama ikramiye biraz fazla yani insanı çıldırtır hanımları boşatır :) size çıksa napardınız ?????????
Printable View
süper loto yine devretti, (22.7milyon tl devretti), önümüzdeki hafta 30milyonu geçer tahminime göre,, ya çıkarsa muhabbeti güzel zaten bu işin, ama ikramiye biraz fazla yani insanı çıldırtır hanımları boşatır :) size çıksa napardınız ?????????
yapılıcak o kadar çok şey var ki o parayla ne burda aklımıza gelir yazabiliriz ne de tarif edebiliriz bence.. Ama önce güzel bi yurt dışı seyaheti tatil falan iyi olurdu.. Çıkmaz ya orası da ayrı ;)
12 TL bosa gitti, üstüne 20 kisi de sıra bekledik :D
Neler yapılır degil de neler yapılmazki demek lazım :)
Ferrarilerle baslardım F355 F360CS F430 Scuderia ;)
yok artık lebron james yine mi devretti bu meret bakalım kaç tutturmuşuz :D
bozarım kendimi kesin ama kendi sanayi sitemi kurarım..........
Aynen gitti 12YTL havaya :)
30 milyon insanın sırtı yere gelmez valla.
gitti paracıklar :(
yine olmadı :/
yine mi devretti :o
çıksın şöle 10-15kişiye herkes nasiplensin
oynamadım gene devretti, haftaya komple toplayayım parsayı bari :D
çıkarsa ilk iş yurtdışına uzamak olur heralde. karı kız alemler vs... çatır çatır yerim yahu :D
üzülmüştüm bu hafta oynayamadım diye allahın sevdiği kuluymuşum devretmiş :D hepsinde gözüm yok 1/2 1/3 1/4 1/5 oranlarının hepsine raziyim ama hepsi tek kalemde bana çıkarsa vay anam vay :D
50 ytl gitdi ginee offf offfffffff
saçmaladı ya bu süper loto... kolon miktarı 1 lira olduğundan millet az kolon oynuyor bir de 54 rakam var. haliyle tutturmakta zorlaşıyor.. 30 milyon lira insanı çıldırtır.. onun yerine 100 kişiye 300bin lira çıksa daha makbule geçer...
bencede keısnlıkle katılıytorum 300 kişiye dagıtsınlar 5 bilenlere misalll
artık yapacak birşey yok
üzgünüm arkadaşlar
haftaya oynar ve alır giderim parayı:D
ya çıkan rakamlar ne milli piyangonun sitesi açmıyor :D
12-17-24-25-35-52
bende bilerek çıkartmıyolar bi iş var sayısal gibi popüler olamadı
dikkat çeksin amacıyla devrediyo
6 bilen yok 22 639 396 TL ikramiye devretti
5 bilen 370 kişi 4 487 TL ikramiye kazandı
4 bilen 26 171 kişi 68,90 TL ikramiye kazandı
3 bilen 526 599 kişi 5,55 TL ikramiye kazandı
onu bunu bılmemde 2 haftada bır devrettıyse oynuyorum ıyıce b.k çıktı :D
patronuda gaza getırdım 50 lıralık oynadı yarın dılınden kurtulamam:D:D
bu super loto ne oluo. eskıden sayısal vardı bu o mu?
eger o ise bızım memlekete yazık gunah valla. mıllet krız var acız dıe gezınıo 3-4 hafta da topladıkları paraya bak :)
bna çıkıcak oynamayın boşuna :D hayatımda ilk defa hewes ettim bi hayır wardır bunda :D
Boş işler bence
bu para adamı i**e eder.
ne guzel oynamıstım cıksaydı bı anadol alıp swaplıcaktım :)
şansımı denemekten başım dönsede bu hafta oynamaya değer:)
Hiç süper loto oynamadım. Bana çıkmaz onu biliyorum. Ama çıkarsa göl kenarına otopark içine ev yapar evin etrafınıda track yaparım. :) Otopark tabi silme dolu olur. :)
direk bi :D skyline twin turbo japonlarada basarım parayı top secret bi suprada bna yaparlar tmm :D
hadi 3-5 trilyon neysede 30 trilyon insanı paranoyak yapar, rahat rahat yenmez bu para, taaa kutuplardan, sürinamdan akrabalar çıkagelir valla. uzasam bile ben yine de tırsarım :)
Bi tanesinde 3 cıktı, 5.55 TL kurtardık :D
Ben sayısalcıyım, bugun kalabalıgı görünce ilk kez oynadım bunu :D
haftaya kaldı yine , haftayada devrederse çıkıcak paranın haddi hesabı olmaz heralde..
benim düşüncemde 30 35 bin arası dalgalanır . ne bini ya milyon :D:D:D
bende de 3 var 5.5 tl 50 kuruş kardayım :D:D
çıkmadı ya 2 tutturdum kuponu yıcektım sinirden ama üzgünüm haftaya para bende :D:D
gelicek hafta oynanmalı o zmn :D
bu haftakı haftalığı yatırsakmı :ramo
fakir fukara sevindirilir iste...
napacaksin o kadar parayi
internete girdim en çok çıkan rakamları istatislikleri vardı.karma bişey yaptım yine yemedi :D
cıktıgı durumda hıc kımsenın haberı olmaz aılem ve bır ıkı dostum dısında hayat standartlarımı yawas yawas artıttırım...mısal handa efeden sıfır s2k alıp alkana gecer bır f430 ıle bı tane hummer sıparısı verırım o kadar...abartmaya gerek yok tubı bıle takmam f430 a...