melih gokcek'in sitesinden alıntıdır.
Projeler
Ulaşım
15. Ankara Motor Sporları Projesi (Motor Sporları İçin Parkur Yapımı, Off Road Parkurları Yapımı, Drag Yarışları, Moto Gp, Gocart Vs.)http://www.melihgokcek.com.tr/yapacaklarim.asp
Printable View
melih gokcek'in sitesinden alıntıdır.
Projeler
Ulaşım
15. Ankara Motor Sporları Projesi (Motor Sporları İçin Parkur Yapımı, Off Road Parkurları Yapımı, Drag Yarışları, Moto Gp, Gocart Vs.)http://www.melihgokcek.com.tr/yapacaklarim.asp
pistin ortasinada bitane yapay göl koysun, hararet yapan ferahlar :D
artık adamlarda vericek seçim vaadi kalmadı ki , yarışcılara kadar indiler vaad verme konusunda
boş boş konuşuyorlar sacma sapan.her işi halletdi pist kaldı.
melih gokcek yapacaklarını söylemiste bunları yapana kadar onun ömrü bile yetmez bunları bitirmeye :)
bu adam f1 pisti bile yapsa yemezler bu sefer :)
eheeh yapar yapar nie yapmasın 1milyon yıl içinde yapar :D
100 senedir istanbula bile 12 km metro yapabildik :D drag pistimi beton döküp yaparlar :D
boşwersinler bu işleri sahtekar hepsi !!!
http://www.youtube.com/watch?v=hFhQYc1mwpQ :) biz fırıldak deiliz
bu çakalın sözüne inanan kaldı mı :D
walla bu güzel memleketimin cok güzel insanlarıı inanmaktan beterlerr..tapıyorlarr resmenn...bu senede gökçek ve akp gelirse hiç sasırmıcam...:ofk::ofk:
gitsinler cukur dolu yolları düzeltsiinler önce..arabalar cukurlara kafalama düşüyolar...ondan sonra pistlere gecsinlerr..
ulann ne utanmaz arlanmazz bi adamdırr bunlarr yaaa..behhh anasını
i.melih gökçek :D:D
Valla oyle diyorsunuz ama melih gokcek`s bir sekilde ulasilip, bu isin vizyonu ve potansiyeli duzgun bir sekilde anlatilsa, bence cok kisa surede yapar. Ben hicbir sekilde sempatizani vs degilim ama bazi konularda cok kisa surede projeleri yapiyor. Mesala alt ve ust gecitler ciddi manada ankara trafigini inanilmaz hizli bir sekilde rahatlatti, ha bu isleri hep yandaslari vs yapti ama en azindan is yapilarak yapildi bazi seyler onceki donemlerde hicbirsey yapilmadan ayni sekilde yandaslara para dagitiliyordun.
Birde yerel secimlere parti degil kisi bazinda bakmak lazim bence.
Korhan'cım yapma gözünü seviyim :) İstanbul yolundaki alt gecitler kac yıl yetti? Benim gördüğüm sadece 1 yıl rahatlattı.. Bu tarz alt gecitler dunyanın hiçbir ulkesinde kullanılmıyor artık. cunku işe yaramadıgı anlasıldı. Su an istanbul yolunda ciftlik kavsagı olsun diğer alt gecitler olsun ne kadar tehlikeli. yol durmus oluyor alt gecidin içinde, gecide girmeden anlayamıyorsunuz. bu sekilde sayısız kaza oldu orda.. Aynı sekilde kuguludaki ucube şey.. tunusa girmeye korkuyorum aksamları.. Milli kütüphanenin önündeki ne oldugu belli olmayan yerleri ne için dusunuyor hala merak ediyorum :)
İş yapmış gibi gorunmeyi cok iyi beceriyor melih gokcek.. Bu sekilde de kendi etrafındakilere cok iyi rant saglıyor. Bu iş için etrafındakilerden birisi iyi para getireceginden bahsetseydi eminim yapılırdı :)
önce o kendine biraz haysiyet yapsın.
Projenin "Spor" ya da "Sosyal Projeler" başlıkları altında değil de "Ulaşım" başlığı altında bulunması duruma hangi zihniyetle bakıldığının bir göstergesidir diye düşünüyorum.
hakkaten ya ben pisti geçtim bari şu yoları düzeltsinler o... c.... i. melih :Deli:
eskiden yolları yaparlardı kaldırımları değiştirirlerdi seçim öncesi gıda vb yardımlar yaparlardı.
şimdi ismine proje diyorlar bizden aldıkları yüklü kdvler ile yine bizi qikmeye çalışıyorlar yemezler aman daha... neler görücez acaba bu memlekette.
Sabah yolda gelirken tartışıyorduk bu adam bir pist yapmadı diye yaparsa helal olsun :)
Değil pist yapmak altıma STi bile çekse yine de oy vermem bu adi yalancı herife...
yapıcaksa yapsınn ıstanbuldan ankarayaa gıderız :)
onu bırak disneyland yapacakmış. mıuahahahauah
MOTOR SPORLARI
Gençlerimiz gözdesi olan motor sporlarında belediye olarak Ofroad ve drag parkurları moto gp yarışları düzenlemek üzere profesyonel anlamda pistler yapılacaktır
İ.Melih Gökçek
Bu adama sorsak drag nedir diye bilirmi acaba:D:Dne olduğunu biliyormu:D
offf bu adam beni öldürcek yaf :D:D
UÇAK OTELL :D:D
Pistin girişine kontorlu gişe sayacı filan koyarlar, 1-2 kere gidip gelenin aracına haciz bile gelir, trafik cezası kesip pistin parasını çıkartır.
Bu adamların topunda ar namus kalmamıs.
piste girenlerden para alir cikanlarada uygulama yapar araclarini baglatir. bunlardan hic bisii olmaz bu saatten sonra Allah birdir dedigi haricinde hic bir lafina inanmam daha.
arkadaşlar saydırıosunuz tamam ama isterlerse yaparlar birisi gidip böyle bişey istemiş demekki drag falan yazdıklarına göre herkes fırsatçıysa bizde çıkarlarımıza bakalım :D şeş kaza yapılırsa bi pist, ki belediye için çok basit bişe bu pist olayı hani köprü geçme falan filan die bi laf var :D
Yeni dogalgaz sayacları cıkmış ankaralılar ekonomik % 40 az yakıyomuş....Dünya genelinde 60 $ size 400...***** pist yapılacak...
Utanmaz herif.
Pist yapsalar bile 200 mt yaparlar yer az diye. :)
Ya yapmayın etmeyin melih kim drag pisti yapmak kim . Ben baktım melih çıktı tv ye bu ne dedim daha önemli işlerim var.. ve wc ye gittim... Bu adamın hiçbir partide yeri olmamalı hatta mümkünse sınır dışı falan edilmeli. gitsin kenyaya üst geçit yaptırsın ne bileyim size 1000 yıllık su getireceğim falan desin.
ben bu adama ne yaparsa yapsın oy vermicem ama bu aptal halkın yine seçme ihtimali yüksek bunu bilioruz.yol gösteren yardımcı olan çıkacak bnlara sadece pist için.
azcık data detayları var daha sonra paylaşırım.. şimdi yazmıcam
zeki mürende bizi görücekmi ?
külliyen yalan ya, kuş olup uçuyor sözler :)