BÜYÜK SINAV 14.06.2009 günü bugünden itibaren 17 gün kaldı neler yapıyosunuz nasıl hazırlanıyosunuz beklentileriniz neler.bu benim 2.girişim busene 2 yıllık polis akademisi planlıyorum inşallah ya siz ? =)
Printable View
BÜYÜK SINAV 14.06.2009 günü bugünden itibaren 17 gün kaldı neler yapıyosunuz nasıl hazırlanıyosunuz beklentileriniz neler.bu benim 2.girişim busene 2 yıllık polis akademisi planlıyorum inşallah ya siz ? =)
baraj yeterli bana, pek çalıştığım söylenemez o yüzden :)
2 yıllık tercih edicekler için 145, 4 yıllıklar için 165 baraj.
kolay gelsin.
allah yardımcınız olsun:)
Allah yardımcınız olsun, çok zor bir dönem. Çok şükür atlattık o dönemi şimdi de başka sıkıntılar, bitmez bu çile :)
Allah var bu sene hiç çalışmadım. :(
Seneye inşallah.
Tam yaraya parmak bastın :)
Makina istiyorum ama kısmet bakalım. Stresi fena basmış durumda...
O zmn herkesin gönlüne göre versin allah herkese kolay gelsin =)
Seneye benimde giresim var =)
Amin. İnşallah hepimizin gönlüne göre olur.
Acıkcası ben 4 senedır okuyorum ama artık illallah ettım bu sene bır daha giricem. 2 tane OSS kıtabı aldım. Konular gormeyelı baya degısmıs. Hani muhendislik falan dusunen arkadaslar ıcın Allah kolaylık versın. Ben butun okudugum bolum nedenıyle konuları bılıyorum sadece takviye yapıyoruz sukur.
Ancak hakıkaten zor bir sınav, Allah herkese kolaylık versın.
Yeni gireceklere tek tavsiyem; Duzgun tercih yapın arkadaslar, soradan pişman olacagınız bolume girmeyin tercihten once vaktınız varken ve ıstedıgınız bolumde ınsanlar varken gıdın konusun sorun nasıl bir bolum diye. Soradan benım gıbı basınızı taslara vurmayın..
öyle böyle bşr şekilde bir yere giriliyo ama.girmekle bitse keske cok kisi derdi bunu abim vs vs büyük kişiler inanmazdım gercekten ole .
bu sene girdiniz girdiniz :D seneye dahada zor olucak.yeni sistemle önce 180 soruluk bir ilk sınav var.daha sonra yüksek lisansa gecis diye bi sınav ama 5 oturumda(matematik,fen,edebiyat,sosyal,dil) yapılıyo her oturum 120 soru yani makina istiyosan 120 matematik 120 fen bilgisi çözmen gerekiyo.puan hesaplamasıda ona göre yapılıcak mühendislik icin ayrı tıp icin ayrı bir puan sistemi geliyo.
Öss biter başka bir sınav daha bekler :D Hayatımız sınav...
Meslek lisesi ooof mis gibi 1. bölüm :D
bakalım bu yaz bizde başlıyoruz çalışmaya
SInav suresı 3 saatmı ne kadar?
şuan hiç bişii belli değil yeni sistemde tek bilinen iki aşama olcak ikinci aşamada kendi içinde bölüncek ve meslek liselerinin katsayıları azalcak
offfffffff of burda da mı karşıma cıktı öss :D
3. girişim olcak barajı geçeyim açık okıcam ya
heyy gidi heyyy :)
2001 yılında kazandım 2005te hayırlısı ile bitti okul maratonu :D
hepinize yüce mevlam kolaylık, zihin açıklığı nasip etsin.
bazıları var adamlar sırf rekor yapma ego tatmini olsun die girenlerde varya sınava geçenlerde duydum öle bişi
Allah yardımcınız olsun sınava girmeden önce kafanızda hedefi belirlemenizi öneririm ben arkadaşlar.. :) Kolay gelsin hepinize
ya uzun sure aradan sonra bende bu sene giriym dedim yapıcağım puana gore tercih yapıcam ama oylesine giriyorum
şimdi bu yeni sisteme gore 14 haziranda girdikten sonra tekrarmı sınav var ?
Allah belasını versin o öss nin beni ilim bilim adı altında biyolog olarak yolladı
4.senem bitti okulum uzadı bugün itibarıyle
yemişim össyi
şu an işimin başına geçsem en kötü arabamı yeniler birde ev alırdım kendime he yok mu rabbime şükür ki var ama neden kendi kendimi daha güçlü kılmayayaım ki
işim bitince ilgileenmeyeceğim bir bölüm için sırf 4 sene diploması için kasıyorum başka bir şey değil
ayrı olarak sigortacılık ve bankacılık okuyorum o bittibitiyor.com
acente açacağım pek nihayetinde
benim ve ailemin işi ticaret
neden kasıyorum bende çözemedim 4 senedir
de madem buraya geldim bitirmezsem ayıp olur sanırım
ben böyle yazarsam roman olacaak.... neyse...
öss sınavndaki arkadaşlara başarılar şimdiden
kasmayın fazla bunu iki ayrı dala saldıran biri diyor ; hayatta herşey öss değil :D
haydaa bu kadar azmı kaldı yaw unutmuşum össyi neyse amaç açıktan açıktan okumak :)
sistemle oynıcam sırf keyfi giriorum tutarsa össyi kaldırırlar :D
5 sene sonra bende girim bi dedim gircez :D