istanbulda dolaşan limuzin hummer ı kiralamak isytiyoruz gören bilen varsa yardım lütfen..
Printable View
istanbulda dolaşan limuzin hummer ı kiralamak isytiyoruz gören bilen varsa yardım lütfen..
sanırım coca cola ya kiralık suanda
yabancı plakalıydı sanırım coca cola kendine getirmiş olabilirmi :)
capitolun karsısındakı galeride 2 tane duruyordu
Geçen taximde onumden gecti höst dedim :D
Coca coladan sonra Elidor da yakın zamanda kiralamıstı.
Bulgaristan plakalı ;)
bızım evın karsında garajda duruyor floryada hatta sabah resmınıde cekmıstım :)
http://img228.imageshack.us/img228/6...iiphone001.jpg
bugun bakarım balkondan yerınde duruyorsa ogrenırımm aksamda yazarım burayaa :)
pazar günü cadde den geçti üstünde farklı bi reklam vardı ama neydi hatırlayamadım :D :D
sofyadan gelmiş 2 tane kapitolun karşısındaki galeri kiralıyor orda gördüm bi kaç kere....
bunun şöförü olmak istemezdm :S
sanırım diğeri sarı ?
Araçları Bulgar plakalı olanlarsa kiralamak isterseniz yardımcı olmaya calışırım araçların sahibi olan galeri evime 1km falan uzaklıkta isterseniz konuşabilirim.
Bu arada adamlarda başka limuzinlerde var mini jaguar gibi... birde devasa (hummerlardan daha buyuk) olan var bir amerikan minibusunden yapma ama hiç öle dikkatli bakmadım ne olduguna.
Eger Bulgar plakalı limolardan bahsediyorsan.
http://www.darluxlimos.com
Adamların yeri Sofya / Bulgaristan
Telefonları ve detayları var fiyat listeside var sitede ama galiba bu fiyatlar Bulgaristan için geçerli arayıp detayları konuşman lazım.
Kiralama şirketine ulaşırsanız Sonucu fiyatı v.s. merak ediyorum bizlerle paylaşırsanız sevinirim
Sofyada kirasının ne kadar oldugu verdiğim linkte var. Araçların detaylı resimleride var.
bangbros'da da var bundan
dün bebekte gördüm first kiralamış
peki yabancı plaka aracı bizim ülkemizde nasıl kiralıyorlar :S
bende onu merak ettım valla bız bg den araba getirdiğimiz zaman 6 ay burda kalıyordu 6 ay bg de bunlar hep burdamı kalıyor acaba ?
bu ne yaw bi kırmızıda önümde dursa hır cıkar bu gecene kadar 2 ısık yanar :D
cok tipsiz be :) napcaniz onu kiralayipta
valla Hummer limo olunca baya dikkat çekiyo o yüzden tip felan yalan oluyo yani :)
konu çürümüş yaw :D
kiralayıpta ne yapacan merak ettim doğrusu parti falan mı verecen içinde:XD
oha eski konuymuş :D
Avcılar yanyolda da beyaz Hummer H1 limuzin geçmişti yanımdan:D
konu yıllandıkça güzelleşir:cokgreen:
Haftada ortalama 5-6 tane farkli olanini goruyorum icinden inenler cabasi haha :)
bunun birde beyaz olanı var bakırköy sahil yolunda kalıdırmda duruyodu