Sizce araba konusunda en iyi ülke hangisi :icon_wack
Amerika
Japonya
Benzeri ülkeler
Printable View
Sizce araba konusunda en iyi ülke hangisi :icon_wack
Amerika
Japonya
Benzeri ülkeler
arap ülkeleri bence birinci sırada
Avustralya ;)
Üretim Almanya ve Japonya
Tüketim Dubai
:)
neye gore en iyi?
karnim acikti ne yesem gibi bi konu olmus bu :)
araba konusundaki en iyi ülke eski vahşi batı filimlerinden de gördüğümüz kadarı ile Amerika ...
Bakınız :
http://www.tagate.com/western/wild_west.jpg
Bence Amerika Ve Japonya
amerıkalılar tork canavarı japonlar beygır canavarı almanlar konfor canavarı :)
italyanlar vede ingilizler..
+1 yazmayı hiç sevmem ama PROMINENT'e +1 diyorum ve tamamen katılıyorum :)
Bir önceki sayfada söylendiği gibi kullandığımız araçlar araba değil otomobildir. Araba insan yada hatvan gücü ile ilerlemektedir. Ayrıca bu konu göreceli bir kavram olduğundan tartışmalar çıkması muhtemel. =)
nijerya .
japonya tabiki
Amerika+japonya almanya iyi üretiyor...Araplar ve bizlerde hiç azınsanmıcak şekilde iyi tüketiyor...Her sene duymuşuzdur 10 tane cıkan ferrodan biri Türkün :)
İtalyanlar en hızlıları, en egzotikleri üretiyor.
Japonlar sorunsuz otomobil üretiyor.
Almanlar dayanıklı ve konforlu otomobiller üretiyorlar.
4Ever Italian!
kesinlikle almanlar ve italyanlar
Elmalar ve Armutlar...hepsinin ayrı güzellikleri var herhangi birisine iyi demek olmaz bence..hepsi güzel uzakdoğu haric:D
italyan
alman
japon
Türkiye !
şahinleri doğanları goruyoruz araba 3 parçaya ayrılıyor toplanıyor il günki gibi yürüyor
Satarken Prim yapan araçlarda onlar 94 doğan slxin 9 milyara satıldıgını gordum
2 saat bu şekilde gezdim ==>>>>:eek: :eek: :eek:
Bu işin milleti olmaz. İç içe geçmiş durumdadır.
üretim?
tüketim?
çin :china: :icon_wack
valla hepsinin sevdiğim yanları var :D
Ferrari, Lamborgini, Bugatti, Maserati, Lancia, Alfa Romeo, Fiat
Hepsi göz alıcı ve birer tasarım harikası...
Saglamlik Alman, motor Japon, gorsellik Italyan :)
bentley cabrio su mu alıyormuş ?yada RR cabrio? bildiğim jaguarın cabriosu yok.e seven zaten tamamı ile üstü açık :) geriye kaldı eski mgf ler rover 424 cabriolar..onlarda evet su alıyordu mgf sızdırıyordu sütunun oradan..malesef bu tarz cabrioların kronik sorunuydu bu z3 lerde de olduğu gibi..mazdalarda da olduğu gibi..
tercihlerde almanya olmamması çok saçmaaaaaaaaaaaaaaa almanya
Umarım yeni bentley den yada jaguardan yada RR dan bahsetmiyorsundur. Bunların hicbiri artık ingiliz değil. Evet mg ve roverlardan bir tane bile akıtmayan kokmayan gösteremezsin ama mazdalardan ve z3 lerden akmayan bol miktarda gösterebilirim. İngiilizlerin en taktir ettiğim arabalarından biride seven zatten!!!
Bu arada ingiliz bir arkadaşımın bir lafı var en iyi ingiliz üretimi otomobil japon nissan micra dır diye :D
Haa unutmuşum Jaguarında cabriosu var en sevdiğim ve aşık olduğum modellerinden bir taneside E type cabriodur...