alarm takıldı sesı nerden eksebılırım acıl beyler
Printable View
alarm takıldı sesı nerden eksebılırım acıl beyler
kutup bası cek komple sussun :D:soru:
kanka kutup başıda sonra yıne calcak ama alarmı kesmem lazım kesıyımmı o kırmızı ısık yanan yerden
once kutup basini sok , sonra alarmin sigortasini bul sok ,
kablosunu kes
:D
kanka sıgortası nerde ben anlamıyom öle cok:S kırmızı ısık olan yerden kesımmı kabloyu mahalle :)sınır oldu
kutup basini sok once sussun , sonra kirmizi isik degil de , alarmin sigorta kutusuna giden tarafta kirmizi bi kablo olmasi lazim cogunda sigorta oluyor , onu bulmaya calis
kutup başına alarmdan kablo geliyo onu kes bari içeriden kesme.
Direk sesin cıktıgı hoparlorun kablosunu kes.:)
kabloyu kes
sirenin kablosunu kes
kırmızı kablo, hayır mavi kablo, hatta ikisini de kes bakalım patlıcakmı...
kes işte gökhan hadiii :D
ınıyom kesmeye neden böle oldu acaba
yarım saattir ötüyormu gökhan alarm?
yok söndü kapıyı kıtlıyorum 1 dakka sonra çalılıyor
dıreksıyon altında kırmızı bı buyon olur kontak acıkken ona absılı tut.susar.
kırmızı buton reset butonudur. kumandan vs calısmaz ıse onunla tanıtıyorsun tekrar araca. ornegın kumandan calısımıyor kontak acıkken ona basılı turarsan alar ıkı kere ıkaz verır ve kumanda tuslarına bırer kere basarsan kumanda tanınmıs olur kontagı kapatırsın..
Sirenin kablosunu kes.Siren alt kisimlarda vs biyerdeyse,sigorta kutusunu ac(gerci alarmin kutusu nereye takildi bilmiyorum ama,eger ki sigorta kutusundaysa jacki cek,sigortasini sok..bircok secenegin var sana kalmis..)
araba hiç çalışmıyor neoldu anlamadım kontagı acıyorum kapı açma o ışıgı yanıp sonuyor sonra marsa basıyom çalışıyor gaz yemıyor hiç dırek stop edıyor anlamadım gıttı o2 sensoru felanmı acaba akuden deıl lambalar yanıyor
Bi şalter vardı o atmıştır...
gaz yememe ve stop etme kötü benzinden de olabilir, gaza yarım basıp çalıştır devir sabit duruyormu yoksa kesik kesikmi çalışıyor ona bi bak bence kanka.
Evet Immobolizer. Düzgün çalışan bir aracın anahtarından immobolizer entegresini sök, marş bas aynı sorunu verir. 8 sene önce 206'mın yedek anahtarı dağılmıştı, içinden immo entegresi düşmüş, marş basınca basıyor ama gaz yemiyordu kesiyordu.
Immobolizer sigortasını vs kontrol et.
Bence alarmindan kaynaklanio,alarminin blokaj ozelligivar ise komple alarmini sok arabadan(yada en azindan baglantilarini ondan sonra tekrar dene.) immo'dan yapsa aracin hic calismaz.
benımkı mars basıyor çalışıyor benzın yemıyor araba gaza basınca bı adapte yok boşa gaza basıyom sankı
En son çalıştırmadan önce anahtarının içini sökmediysen sorunun anahtardaki immobolizer chip'i ile ilgisi yok.
Aracın alarmı immobolizer'a müdahale ediyor olabilir, immobolizer sigortası atmış olabilir (tüm sigortalarını kontrol et). Aklıma başka birşey gelmiyor çünkü araca ne işlem yapıldı bilmiyorum.