Maçta Kaza olmaz ise ALT ve wolfsburg alır diye düşünüyorum DZEKO ya dikkat edilmeli Bosna Hersekli yıldız sıkıntı yaratabilir..
Printable View
Maçta Kaza olmaz ise ALT ve wolfsburg alır diye düşünüyorum DZEKO ya dikkat edilmeli Bosna Hersekli yıldız sıkıntı yaratabilir..
peki......
ahahahhaha :)))
güven vermeyen bir maç ama bjk alamaz sanırım 100 lük kuponda sağlama gidip 02Ç oynadım :)
zor maç eksikleri var beşiktaşın.
Kazanır inş.
evet kardeş hep alt bitiyor ve bjk zor gol atıyor maçlar 1-0 deil 1/2-0 ( yarım - sıfır ) kazanıyor bjk :D
bu macı alıcaz baska yolu yok !
alt oynadım bugünkü şampiyonlar ligi maçlarının hepsine tutar mı dersiniz?
Rustu, Nihat ve en onemlisi ERnst yok...
sağolun allah razı olsun bir organizasyonda beraber yeriz çatır çatır :D
belkı beşiktaşlı olduğum içindir ama bu macı kazancaz gibi geliyo ztn ilk dakıkalardan nasıl bitceği bellı olur macın inş kazanırız
altını Ciziyorum Kanatlardaki oyunculara markaj yapılıp toplar kesilmez ise DZEKO koparır maçı.
şu yönetim gidecekse, sezon sonuna kadar tüm maçlardan 10 yemeye razıyım
Son yillarda gordugum en kotu Besiktas....Yaw su takimi yenemicende hangi takimi yenecen? Wolfsburgun bu haftaki lig macini izledim defans denilen birsey yok kaldiki 3 tane yemislerdi..Bizde zorlanmadan yeneriz diyordum ama hale bak..
BJK koca çeneli tüpçüden kurtulmadıkça eski iyi günlerine dönemez...
Vallahi acıdım o taraftara...
O yagmur altında, öyle bagıran öyle candan baglı taraftar yoktur.
Ama takıma bak, mustafa denizli malına bak...
Yazık...Harcadılar güzelim takımı...
üzüldüm beşiktaşı avrupada cani gönülden destekliyorum ama çok kötü durum
aynı kötü futbolu hafta sonu bizim maçtada bekliyorum :)
fenerliyim ama bjk nın bu durumuna cidden üzüldüm. umarım daha iyi olurlar
BJK, FBnin eskilerini, Antebin kazıklarını alarak bir yere gelemez.. Seba dönemi gibi bir yönetim lazım... Tüpçü kara paralarını aklıyor, antebin başkanıyla kanka, olan takıma ve taraftara oluyor...
Cidden yazık oldu,bu kadar etkisiz oynanmaz..Kendi evindesin.
Tabata'ya verilen o paralara yazık günah,şut çekmekten aciz.
Ernst olsaydı daha bir hareketli olurdu bence takım,taraftar sonuna kadar haklı..Demirörenin hemen istifa etmesi lazım artık.
edit:3.gol bariz ofsayt bu arada.
adamlar resmen dalga geçti saolsun yönetimin umrunda değil
tek kelımeyle utandım.