YusufB Nickli Üyeden Alıntı
Araba için hiç olmayacak bir fiyata anlaştık, 25 bin liraya (Ben arabayı 35 bine aldım, 30-35 bin civarı para harcadım...). Sen satış yapıldıktan sonra anlaştığımızdan daha düşük bir para çıkarttın verdin. Bunu da söyle bakalım o zaman.
Neyse, ben o parçalarla ilgili de sana söyledim. Onlar Tork'un deposundaydı. Beyin hariç, onu Orhan Usta'ya elden, bir arabada denemeleri için vermiştim, ama geri almamıştım. Bana bulup geri verebileceğini söyledi, sonra bulamadı. Diğerlerini de Tork Garaj yer değiştirirken atmışlar. Benim ne haberim vardı bunların atıldığından, ne de cebime 5 kuruş para girdi herhangi birinden.
Daha sonra çok kez konuştum Orhan'la bana beyini bulmaya çalıştığını söyledi. Hatta seninle de çok kez konuşmuş. En sonunda ben arada kalacaktım ve biz Orhan'la bozuşcaktık, onu da istemedim.
Sonuçta satışın olduğu gün kuzenimin düğünü vardı ve bir türlü işler yetişmediği için gitmek zorunda kaldım. Arabanın satışı da çok umrumda değildi açıkçası. Çok içimden gelerek satmadım zaten, hele bi de anlaştığımızdan az parayı çıkarıp bana verince durmak zorunda da hissetmedim. Yine de neredeyse sıfır kar lastiklerini de verdim (Ki benim kendi depomda olan tek parça bunlardı) Ayrıca, benim o arabayla ilgilenecek zamanım olsa zaten 2-3 ay Tork'da tek bir maf sensörü yüzünden yatırmazdım da arabayı, o fiyatlara da hiç satmazdım zaten.
Dediğim gibi bu parçalardan cebime 5 kuruş para girdiyse, veya atıldıklarını biliyorsam daha önceden şerefsizim...
Ben biraz daha zorlıycam Orhan'ı, beyni bulsun diye. Ama o da elinden geleni yaptığını söylüyo, ne diyim ki şimdi ben...