bugün ekeyi dynoya sokucak muştu hadi bakalım ne vericek arkadaşlar yorumları alalım
turbo t3 traktör turbo :D egsoz ar 48 trim 50 sıkıştırma 8.1 cr hacim 2.5 lt.ben 280 diyorum
Printable View
bugün ekeyi dynoya sokucak muştu hadi bakalım ne vericek arkadaşlar yorumları alalım
turbo t3 traktör turbo :D egsoz ar 48 trim 50 sıkıştırma 8.1 cr hacim 2.5 lt.ben 280 diyorum
kaç psi'da ölçülcek? .
yaw abi ne gerenk vardı konuya :D öğleden sonra zaten çıktıyı asardık :D
bu arada basıncıda yazda abi specler tam olsun :D
basınç o.6 bar
yaw ilk mesajına editlesene şunu ben mi öğretecem :D
basinc ne kadar?
hasta etmeyın lan adamı 300 ustu verir bu araba..:D
150 verır :D
267.3hp bence
280 ve 300 arası diyorum :D
maksimum 250 :D
240 olsun senin olsun eke:D
300 çıkmazsa yakarım bu gezegeni :hehe:
301.4 hp....
kötümser tahmin 267.34
iyimser tahmin 292.61 :D daha fazla çalışmaz benden :p
dyno sheeti aldığımda araç specleri ile ilgili biraz daha bişiler yazacağım ama internaller biraz karışık :D
bana standartının kaç hp olduğunu sorup duruyorlar
Aracın orjinali 323i ve 143 hp
325 ler ise 170 hp
aracın alt tarafı 325 yani piston( tepelerinden alındı ) kol krank ama üst tarafı yani kapak gaz kelebeği emme manifoldu 323 :)
bu durumda neydüğü belirsiz bişi oldu araba :D o yüzden fazla yorum yapmıyorum :D
300 civarı olur bence
280 üstü 300 altı
yanlız arkadaşlardar harbiden biri 150 hp verir demiş :D Muştu modlardan rica et kimse o onu bindir ..Ha bu arada maslakta dynodan sonra ekenin fatihasını okutucaz.yer savaş paşaoğlu mevlüdü okutucak OZ hepiniz bekleriz :D
iki kişi demiş 150 hp anca verir diye:D
Muştudan özür diliyerek yazıyorum.
Ben 150yi işaretledim o araçda bir cenabetlik var kesin bir sıkıntı çıkar araç dynodayken :D
yaw isteyen istediğini der abi
bu arada alacağın olsun burdanda yazıyorum hem konu açıyosun dyno diye hem gelmiyosun :D devir saati yine çalışmıyor bir formul bul bakalım :D
yaw orçun youtube yok :D maalesef nedir o merak ettim :D
293 HP.. diye geçti içimden.:)
ayıp ama yaw 2 kişi 150 hp demiş :D
ya kanka olurmu lütfen bizde makara yapıyoruz :D vakit geçmiyo :D