-
This is not JDM,not Germany, not Race Style... It's STProject STYLE
-
ben beğendim güzel farklı bir tarzı olmuş
-
maşallah cok guzel olmus dogrusu selcuk kazasız belasız kullan jantların rengı sarı yerıne sıyah olsa nasıl dururdu acaba? arka difüzörlerı neyle yapıyorsunuz??
-
Maşallah Çok Zevkli olmuş..
-
Maşaallah. Çok güzel olmuş herşeyiyle.
-
hayırlı olsun selçuk çok güzel maşallah ön farda aynı kırmızı s2000 deki gibi olmuş beğendim :)
-
Maşşallah Allah kaza bela vermesin selçuk kusursuz olmuş
-
Güzel Stil :) Teşekkürler abi bu arada :)
-
Çok fena olmuş yaa kazasız cezasız Tb Gene sahnede..
-
çok farklı bir civic olmuş.elinize sağlık
-
Alıntı:
gökan Nickli Üyeden Alıntı
maşallah cok guzel olmus dogrusu selcuk kazasız belasız kullan jantların rengı sarı yerıne sıyah olsa nasıl dururdu acaba? arka difüzörlerı neyle yapıyorsunuz??
sıyah sıradan olurdu o yuzden yapmadım gokan, dıffuseru mdfden yaptım;)
tesekkurler arkadaslar daha ıyılerı sızlerın olsun :)
-
Alışılmışın dışında olmuş,maşallah...
-
çok güzel olmuş kazasız belasız önden duruşunu daha çok beğendim
-
çok güzel olmuş maşallah:)
-
Selçuk aracın güzel ididalı ve çok dikkat çekici olmuş ama beğenmediğm 1-2 nokta var.
Ön tamponda ki çeki demiri gereksiz olmuş bence , ayrıca fara açtığın intake girişi çok güzel ama aynı zamanda tampondada giriş olduğundan tamponda ki delik kötü durmuş ama günlük olarak kullanırken far takıcağın için önemli değil o tabi.
-
maşallah tekrardan , alana girer girmez sürpriz oldu jantlar:D
-
Alıntı:
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı
Selçuk aracın güzel ididalı ve çok dikkat çekici olmuş ama beğenmediğm 1-2 nokta var.
Ön tamponda ki çeki demiri gereksiz olmuş bence , ayrıca fara açtığın intake girişi çok güzel ama aynı zamanda tampondada giriş olduğundan tamponda ki delik kötü durmuş ama günlük olarak kullanırken far takıcağın için önemli değil o tabi.
ıkı ıntake bahanesı olarak hemen cok fazla soguk hava saglanması amaclı dıye yalan atıyım :D tampondakını kapatma ımkanım ve amacım olmadıgı ıcın ve dedıgın gıbı gunluk kullanımda alttakı ıntake lazım oldugu ıcın sorun yok.oncekı cekı demırı gorsellık ve cıddı anlamda ıslevsellık amaclı kanka cunkı baska yerden cekemıyorsun aracı ondekı demırde saseye baglı ;) elestırın ıcın tesekkurler
-
ben çok beğendim, kazasız belasız keyifle binersiniz umarım.
-
araç değişik,tarz olmuş. Bence arabanın rengine boyanırsa jantlar çok daha güzel olur...
kazasız belasız
-
fena cok fenaaaaa kardesım kazasız belasız elemtere fişş kem gözlere şişşş :D
-
o arka tampondaki 6 tane deliği anlamadım :D bişeye benzeticemde ayıp olucak birde arka jantlardaki bijonlar çok kötü duruyor bence...
kazasız belasız iyi günlerde inş...
-
-
Alıntı:
EmrE-35 Nickli Üyeden Alıntı
o arka tampondaki 6 tane deliği anlamadım :D bişeye benzeticemde ayıp olucak birde arka jantlardaki bijonlar çok kötü duruyor bence...
kazasız belasız iyi günlerde inş...
arka tamponun yuksek suratlerdekı parasut etkısını azaltmak ıcın golden eagle fırmasının urettıgı bumper dıffuser dıye adlandırılan parcalar bahsettıklerın :)
tesekkurler
-
kendi stilini kendin yap:D
maşallah ben çok beğendim, sıkılmıştık 99 tampon spoon jant beyaz sinyalli sedanlardan :)
-
cok hoş olmus.... bı kac yuz degıstı TB her seferındede begendım masllh :)
-
Ortaya karısık :D
Masallah ;)
Arka tampondaki deliklerden haz etmiyorum, öndeki ceki demiri de ön ekin güzelligini bozuyor, bunun dısında gayet güzel :)
-
Maşallah :) ben sağ taraftaki deliklerden görünen egsoz bağlantılarına bayıldım :icon_tup:
-
Paşa yine kendine has tarzınla yaktın ortalığı ellerine sağlık.
Nazar değmesin kızımıza mahş ;)
-
Alıntı:
DogukanB Nickli Üyeden Alıntı
kendi stilini kendin yap:D
maşallah ben çok beğendim, sıkılmıştık 99 tampon spoon jant beyaz sinyalli sedanlardan :)
baslıktakı gıbı kanka STProject style ;)
-
Alıntı:
XoR Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah :) ben sağ taraftaki deliklerden görünen egsoz bağlantılarına bayıldım :icon_tup:
cıddımısın anlamadım kanka :D
Alıntı:
DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı
Ortaya karısık :D
Masallah ;)
Arka tampondaki deliklerden haz etmiyorum, öndeki ceki demiri de ön ekin güzelligini bozuyor, bunun dısında gayet güzel :)
eywallah kardesım ;)
Alıntı:
-Aydın- Nickli Üyeden Alıntı
Paşa yine kendine has tarzınla yaktın ortalığı ellerine sağlık.
Nazar değmesin kızımıza mahş ;)
cember cıla spec:D tesekkurler aydın dun gece ıcın ve yorumun ıcın ;)
Alıntı:
Pug67 Nickli Üyeden Alıntı
cok hoş olmus.... bı kac yuz degıstı TB her seferındede begendım masllh :)
tesekkurler :)
-
Ne yazamki şimdi :) Nazar değmesin ayu.
-
Masallah cok guzeldi bugun. Ozellikle rengi harika duruyordu. Sadece jantlarin rengini begenmedim. Genel guzelligi biraz bozuyor bence..
Allah kaza bela vermesin..
-
Ulan ordada söyledim begendigimi :D hatta nasıl temizledin dedim :D
-
Maşallah, kazasız belasız kullanın.
Jantlar bence de yakışmamış, araç siyah olsa bir derece ok :)
Arka tampona da anlam veremedim doğrusu :D
-
Maşallah 10 numara olmuş,Allah kaza bela vermesin. ;)
-
Selcuk resimleri ilk görenlerden birisiydim ben.. Harika oldugunu o zamanda söylemiştim yine söylüyorum.. Mükemmel gerçekten Allah'ım nazardan esirgesin ;)
-
Maaşallah 10 Numero bir araç :)
Tampon falan güzeldi farklı bir tarz olmuş
-
maşşallah selçuk:icon_tup: tb nin bu evrimi güzel olmuş :)
-
Demiştim zevkli adamsın vesselam..
Eline sağlık kazasız belasız
-
Alıntı:
Dou Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah, kazasız belasız kullanın.
Jantlar bence de yakışmamış, araç siyah olsa bir derece ok :)
Arka tampona da anlam veremedim doğrusu :D
tesekkurler, zevk dıyelım yorumların ıcın :)
Alıntı:
dou_corolla Nickli Üyeden Alıntı
Selcuk resimleri ilk görenlerden birisiydim ben.. Harika oldugunu o zamanda söylemiştim yine söylüyorum.. Mükemmel gerçekten Allah'ım nazardan esirgesin ;)
saolasın kardesım :)
Alıntı:
TarikS Nickli Üyeden Alıntı
Masallah cok guzeldi bugun. Ozellikle rengi harika duruyordu. Sadece jantlarin rengini begenmedim. Genel guzelligi biraz bozuyor bence..
Allah kaza bela vermesin..
saolasın tarık. jantların rengını klasık olmaması adına sıyah yada rac rengı yapmadım :)
Alıntı:
XoR Nickli Üyeden Alıntı
Ulan ordada söyledim begendigimi :D hatta nasıl temizledin dedim :D
eheh eywallah kanka valla :D