arkdaslar aracımda jant tampon eklerı deri döşeme opc sinyak cercevesi brembo kaliper kapagı farlar + sisler xenon camlar filmli yorumlarınızı ve önerilerilizi beklıyorum . ön steinmetz panjur dusunuyorum suan
Printable View
arkdaslar aracımda jant tampon eklerı deri döşeme opc sinyak cercevesi brembo kaliper kapagı farlar + sisler xenon camlar filmli yorumlarınızı ve önerilerilizi beklıyorum . ön steinmetz panjur dusunuyorum suan
APP plaka şart :)
ayrıyetten ne istediğin ve ne anlatmaya çalştıgını çözemedim ksuruma bakmayasın
resım yukleyemedıgım ıcın tabıkı bı yorum yapamazsınız resım yuklnmıyo
güzel olmuş opc ön-arka tampon alman lazım bence. ya da böyle kullanıcam diosan ya da maddi durum elvermiosa yay al derim ;) yinede çok güel duruyo.. tavan folyosu nun da artık şuyu çıktı. onuda çıkarttırabilirsin. teşekkürederim :D
Bence siyah jant yerine gri ya da beyaz olsa daha iyi durur
black & white edition
sınırlı sayıda geldi.hepsi benzinli.
yasin jantların rengini deiştirelim artık :D
jantların modeli çok hoş fakat siyah olması detayı kapatıyor diye demiştim.Camlarda film uygulaması tavan ve ayna uyumuna eşlik eder.
http://i48.tinypic.com/aool90.jpg
benim jantların siyahı.toora marka
tak yasin garantiyi sıkıntı etme hallederim ben ;)
eibach ın coilover ı çıkmış bizim arabalara göre
Çok güzel araç maşallah :) Bence jantlara falanlara filanlara ellemeyin,araç BW , zaten özel :)
Steinmetz panjur güzel olur bence de. Bir de yay aldın mı tamamdır :D
yaw emre jant siah kendini belli etmioki :D
jantmant bi yanada beyazz çok iyi duruyo yaa :) maşşalah
Jantlar beyaz ön cama film steinmetz panjur ve steinmetz siyah yan sticker 5cm bir yay arkaya app öndede plaka olmasa çok güzel olur kazasız belasız..
Çamurluktaki sinyalin altındaki nedir öyle, çözümleyemedim de:D:D. Onun dışında hoş duruyor bence, OPC tampon işine falam girişmeyin derim:)
Jant rengi değişirse daha güzel olur. Maşaallah:)
hımm fuarda incelemiştim bw yi. orda da jant rengini beğenmemiştim halen de beğenmiyorum :) jantlar boyansa 10 numara olur
arkdaslar sogoloun yorumlar ıcın jant rengı harıc yapabıldıgımızı yapcaz :)
bence jantları sat başka bişey al:D