http://www.youtube.com/watch?v=vB16D...1&feature=fvwp
arkadaşlar off topice açmak istemedim :)
cünkü inanılmaz güsel bir olay bu herkes izlemeli bence
Printable View
http://www.youtube.com/watch?v=vB16D...1&feature=fvwp
arkadaşlar off topice açmak istemedim :)
cünkü inanılmaz güsel bir olay bu herkes izlemeli bence
bence izlemeyin :D
tamda bu sıralar canım mangal yapmak isterken :D
abi hemde bu saatte karınlar açıkmıştır şimdi.
oldumu be :D
3 tane aç öğrenci oturduk bunu izliyoruz:D
et olmuş 30tl 4kişi mangal nerdeyse 100tlye geliyor yarın pazar cepte para yok off :)
bunlara mangalda kafadan 5 boy atarım :D
et tam pişmiyor adam keserken zorlanıyor, halbuki pişmiş et kaldırırken birbirinden kendiliğinden ayrılır,mangalda löb et yapıyor insan bi döver onu, bu adam işi o kadar da iyi bilmiyor, Biz türkler işin o.. bu konuda :D
ıste dedımya 5 boy atarım :D
nası mangal yakmaktır öle et resmen ateşte pişiyo gelsinlerde nası mangal yapılır bi gösterelim :D:D
Abi adam işi bilmiyor demişsiniz de
siz et yemek ten anlamıyorsunuz derim bende size
eger bu eti fazla pişirirsen ozaman bol bol cignersin cok sert olur
bu pişirme şekli ile içi sulu kalır ve içi çig sadece pembe kalır yumuşak olur
ki ben bukadar bile pişirmiyorum :)
bence çiğ et daha fazla çiğnenir ağızda :) neyse herkesin kendi damak tadı,
http://www.youtube.com/watch?v=74y4f...eature=related
ya gökhan oluk bu nedir kardeşim yaa :)
çig degil bak şu şekilde
http://www.popsgrassfedbeef.com/bigs...ak_1471404.jpg
valla hilmi abi ben yiyemem o eti, bana göre değil :)
dün yapıcaktık hava bozdu yapamadık. şimdi bunu izle üstüne hiç olmadı :)
moruk herkes yiyemiyor herkesin zevki farklı
kimisi kuzu yiyemez kokuyor diye kimisi dana sevmez
ama bir kaç çeşit pişirme şekli var bu alevde üstünü kızartıp dana sonra kenara alıp içini yavaş yavaş pişirmenin nedeni içindeki suyu dışarı salmaması için bu şekilde et yumuşacık olmuş oluyor
öteki türlü dana antrikot harici dananın başka bir bölgsini al pişir mangalda taş gibi olur
Valla adamın yaptığı acaip iştah açıcı az pişmiş az baharatlı off off :D
abi et olsun cigde yerim pişmişte farketmez
ama bende eti dövülmemiş severeim yani knalı severim az tam bana gore ama sevmedigim tek taraf oldu bende sogan sevmem ama suavar mangalda yencek et dovulmez tavadaki et dövülür yanlıs mı dogrumu suavar ateste et yaparken direk atesin degmemesi lazım bence zaten alevde olan döneride hiç sevmemişimdir ben zaten odun komuru muptelasıyım ve dumandada durcak az et off acıktım yemege gidiorum gunaydına:D
Bizim burdaki kömürlerin ateşinde durması zatn saglıklı degil :D
bu taş kömürler cok güsel ama TR de de hep boktanı var
Sadece tavuk yemekten kırmızı etin tadını unuttum nasıl birşey acaba offf :D
1 ölçek protein gider bunun üstüne...
Yaktın beni hilmi...:(
Mükemmel be ABi. :D İştahım açıldı valla. :)
Teşekkürler...
et közde pişer bu abi utanmasa oksijen kaynağında pişiricekti etleri :D Bite pişmeden önce tuz dökmek eti sertleştirmez mi ?
dogrudur, bizim burda da etler tandır da pişirilir.İnan pamuk gibi olur anlatılamaz bişeydir. o kadar yumuşaktır ki, bi köşesinden tutup havaya kaldırdıgınızda et kendiliğinden dağılıverir. Konyanın meşhur yemeklerindendir tandır kebabı, buraya geldiğinizde bi tadına bakın derim abi:)
buryan kebabi olsada yesek
http://www.youtube.com/watch?v=gcgVdlMQq3A
karnım acıktı :D
bildiğim kadarıyla tandır konya ya has birşeydir ama neyse afyon konya komşu şehirler nede olsa. Gevreğinden tut ekmeğine kadaar zevkle yerim
bızım yorenın dedım memelektın demedım yaw. afyon konya esksehır denızlı daha cok buralarda meshurdur
yanlış anlaşılma olmuş :)
adam anlatırken orgazm olmuş sanki :D
-do you smell it ? ohh yeaah man its good :hehe: