Ufaktan Sanayi içi gazlama
0.8 bar
Swap Center Ankara
İyi seyirler :heyoo:
not: video birazdan aktif olur
http://www.facebook.com/home.php?#!/...v=390517622380
Printable View
Ufaktan Sanayi içi gazlama
0.8 bar
Swap Center Ankara
İyi seyirler :heyoo:
not: video birazdan aktif olur
http://www.facebook.com/home.php?#!/...v=390517622380
buraya atarsaniz daha cabuk yuklenir sanirim
http://tinypic.com/
masallah maşallah
buyuk maşşALLAH..
maşallah :) hani nerde bmw ciler yorumları görelim :D:D:D
hadi hayırlı olsun İlker abi maşallah çok fena olmuş:icon_tup:
masallah bornout guzel bide yolda gormek lazım...
bu arada arac e30 M3 demissiniz body si nerde?
MAşşallah abii çok fenaa olmuş :eek:
masallah kazasız belasız
adi herif bana nie hbr wermediniz...
maşşallah harika bi araç olmuşa benzio.. 2. gelen beyaz bi araba war o araba ne? 325 mi ?
hoş olmuşşş...
çok guzel yaa darısı başımıza böyle guzel bi makınamız olur inşallah ilerde
abim 41 kere maşallah
gökan ustaya tsk ederım araba cok guzel oldu yanlız bı sorun var 180 km gıderken bile sarıyo 1.2 basıyodu gazlarken dta beyın yarın gelıyo gunay kardesım yolladı hafta ıcı takcaz bakalım ne olcak
abim yürüyen aksamı nedir arabanın yani standart e30 yürüyeni değildir sanırım difo oranı nedir bide
rufun yarını kadar belki beygirim vardır ama sarmaya başladımı en az 3 şerit lazım oluyo toplamak için :D Çok ciddi sıkıntı yaratıyor buda Allah kaza bela göstermesin :icon_tup:
Maşaallah çok iyi. Konyada görürüz inşallah:)
allah kaza bela vermesın.bırsey sormak ıstıyorum turboda bmw motoru sorun cıkarıyormu yanı uzun zaman oldu aracınız yapılalı bu gecen zamanda sıkıntı yasadınızmı
uzun ?? çok uzun zaman olmadı abi arabaları karıştıdın sanırım ilker abi turboyu yeni taktı
maşallah araç 0.8 barda boyle ise fazlası baya can yakacak gıbı. allah kaza bela vermesın güle güle kullanın
masallah ilker abi kazasız belasız.RUF gercekten cok guzel E30
Ölürüm Bu Arabaya Yaa..
makinanın alt takım komple e36 m3 ve coilover lar war..
Tek bi sorum olucak bu şuan 0.8 basılmış hali kaç bara kdr basıyosunuz en fazla ????
10 numara daha iyisi yoktur
ilkerim masallah, ciddi cok guzel bir araba oldu butun olarak. Kasasi muazzam, yuruyeni kusursuz, butunuyle cok basarili bir is. Tabi bunda Sadettin amcaminda emegi, katkisi cok buyuk, hepinizi tebrik ederim. benim begendigim tek tuk arabalardan biri, araba dedigin aynen boyle komple bir araba olacak, en kucuk detayina kadar. ;)
Mükemmel olmuş, kazasız belasız kullan inşallah, maşallah :) Atmosferik hali bile çok iyiydi şimdi mükemmel olmuş gerçekten :)
İlker abi ma$allah, ruf'a diyecek söz kalmadı..
Allah utandirmasin. Kazasiz belasiz tek şeritte :)
senden aliskanlik oldu, sen yokken ben silecektim gecen hafta rufu :D
gardaşım, arabamız 10 numara oldu allahın izniyle, allah kazasız belasız binmeyi nasip eylesin inşallah, süperlige hoşgeldin....
Abi masallah gurur duyuyorum turbo da takilmis anlasilan ... Bol boostlu gunler.. :)
herkese ve emegi geçenlere tşk ederim
maşallah....
on numara ilker başkan :) maşallah
Maşallah ilker abi
sen su otobandaki 3 te saran videoları at buraya :)
mşllh. geçen ankarada iken az bi işi kalmıştı..
canavar bitmiş, kazasız belasız sürüşler dlierim.